Obrok na poslu je korisno za zdravlje

Što mogu jestiVećina ljudi koji se pridržavaju dijeta, stalno muči pitanje, koliko puta dnevno je potrebno uzimati hranu, tri puta je granica ili možete pojesti u intervalima između glavnog obroka. Većina uke praksa česta hrana, ona i optimalno pri smanjenju tjelesne težine. Pri rijetkim prijemima hrane naše tijelo prelazi u način uštede pa čak i iz posebnog izbornika s niskim sadržajem kalorija, ne će biti, ni za koga učinak. Naš organizam stvara zalihe. A ako osoba osim glavnih obroka čini nekoliko prigristi, onda se tijelo lako daleko od жировым rezervu i procesa mršavljenja ide brže. Obično, kada prigristi potisnut osjećaj gladi. A kvarova na dijetama uglavnom se pojavljuju zbog borbe protiv gladi.

Neka pravila kako odabrati vrijeme za grickalice.

Obrok treba učiniti između glavnih obroka. Kada se pojavila misao, a ne da jesti, da nije bilo. Važni перекусами smatraju drugi doručak i poslijepodnevni čaj. Kada дробном prehrani postavlja ritam za proizvodnju sokova za probavu.

Koji je obrok koristan za zdravlje

Некалорийный, ali hranjiva. Većina dame sa bujnim oblicima vole biti potkrijepljene nježne, sadrže mnogo kalorija. Худенькие isti ugasiti glad lagani obrok, što im pomaže da se ispuni prije ručka i jesti manje. Ženama kod kojih je sjedeći posao, treba učiniti snack proizvoda, koje sadrže ne više od 150 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, ali ako je na dijeti, onda 100 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Loše za snack:

što mogu jesti na posluHot-dog sadrži ukupno ne manje od 230 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, ako on nije velik, ali velike porcije sadrži samo 350 — 400 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Različite napuhati. U svim krafne, koje se prodaju u trgovinama, sadrži oko 300 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, a najviše калорийными smatraju se s mesom, sirom, s različitim джемами i džem. U njima je sadržana do 600 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja na 100 grama.

Dobro za прекуса:

Jogurt ili svježi sir zajedno sa dva žitaricama хлебцами. U ovom slučaju vaš obrok će biti nešto više od 150 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja. Vi ste sila glad povući, jer su dobili dobru porciju ugljikohidrata i proteina.

Jabuke. Prvo, to je minimum kalorija. Drugo, sadržaj vlakana i pektina. Jabuke su jednako sposobni утолять žeđ. U njih sadrži vitamin C, kalij i antioksidansi. Jedna jabuka sadrži 47 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Ono što je korisno i štetno

Većina od nas se pobrinuo za ručak, večera i doručak su što je moguće натуральнее i korisniji. U slučaju перекусом samo ponekad odstupaju od toga. Postoji mišljenje da, ako to nije glavni obrok, onda se ništa loše ne dogodi. Veliki dio različitih dodataka i karcinogeni ulazi u naše tijelo s снэков, jer se u njih dodaje veliki broj različitih dodataka i prže.

Loše za grickalice

štetno za grickaliceRazličite čips. Vrijedno je zapamtiti, da u ovom proizvodu sadrži takve tvari koje se uključuju u aktivnosti živčanog sustava, kroz degeneracija stanica, to je sve oštećuje DNK. Ovdje ne postoji sigurna doza, čak i nekoliko komada mogu štetiti zdravlju.

Krekeri i кириешки. Karcinogeni u njih jednako mnogo kao i u čips. Isto toliko i različitih dodataka i mirisa. U njih sadrži veliku količinu masti, i oni su obično izrađeni od viših razreda brašna. U čips sadrži oko 550 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja u сухариках i кириешках oko 400 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Dobro za grickalice

Savršeno ugasiti glad razni orašasti plodovi, tako isto su oni dobro prikazuju štetne tvari, samo oni sadrže veliki broj kalorija. Dakle, za grickalice uzmi samo trideset grama ovog proizvoda. 30 grama oraha sadrži 188 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, lješnjak – 213 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, pistacije, bademi – 192 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Što mogu jesti bez štete za lik

Obično slatkiši успокоят vaš apetit za oko sat vremena, nakon čega će početi gnjaviti s osvetom. Slatkiši izazivaju fluktuacije šećera u krvi, a to dovodi do prejedanje.

Loše za grickalice.

što mogu jesti na posluRazličite čokolade. Nakon njegovog konzumiranja, kroz 30 minuta opet poželiš snack i po mogućnosti nešto slatko. 100 grama čokolade sadrži 547 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Marmelada i karamela. Posjeduju istim učinkom, da i čokolada. Komunalne usluge u njima nema ni bilo, neki su samo kalorije.

Творожок s marmeladom. Sadrži kalcij i bjelančevine, koje pridonose dobru razmjenu tvari. Ali evo slatki pekmez ili džem će izazvati želju jesti. Otuda i smetnje u tijelu.

Dobro za grickalice.

Sušeno voće, okus sladak, ali osim šećera u njima je puno vlakana, minerala, što je dobro zadovoljava glad. U suhe šljive sadrži 230 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja, u suhim marelicama i изюме -290 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Banane su slatkim voćem, ali oni su vrlo pogodni za grickalice. Budući da sadrži mnogo dijetalnih vlakana i složenih ugljikohidrata koji se sporo probavljaju. On isto tako može podići raspoloženje u jednoj banani sadrži 90 utrošenih kilokalorija za vrijeme vježbanja.

Izaberite za sebe takav obrok, koji ne bi навредил vašem zdravlju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: