Što ako je težina zaustavio pri mršavljenju

Odlučite se za izgubiti težinu, odabrati odgovarajući za sebe način primjenjuju ga. Sve ide po planu, broj višak kilograma se smanjuje, ali u nekom trenutku težinu stao i ne ide dolje. Ne treba paničariti, to je samo reakcija organizma. U takvim okolnostima treba shvatiti razloge zaustavljanja težine i poduzeti razumne mjere.

Zašto je prestao težina pri mršavljenju i ne pada

Djevojka na dijeti

Stanica za smanjenje težine može dogoditi zbog iracionalne hrane, u kojem osoba, odlučio izgubiti višak kilograma:

 • troši više energije nego što troši;
 • hrani tri puta na dan;
 • uključuje prehranu namirnice, sposoban zadržati višak tekućine;
 • ne popije pravo mu količine vode, što usporava metabolizam;
 • koristi ugljikohidrate, posebno u večernjim satima dana.

Krivo sport – sljedeći mogući faktor zaustavljanja težine tijekom mršavljenja. Trening s opterećenjem ne donose željeni rezultat, ako:

Vježbanja u teretani

 • Jedete neposredno prije početka treninga ili odmah nakon.
 • Pogled fitness, odabrani, ne pomaže gubitak težine.
 • Vježba previše intenzivan, dovode do pojave stresa u tijelu.

Pauza u smanjenju težine ponekad događa kod žena neposredno prije početka menstruacije. Kod onih fer spola, koji su osjetljivi na estrogena, u ovaj vremenski interval se zadržava višak tekućine, nadima grudi, javlja se nervoza, razdražljivost, pojačana osjećaj gladi i apetit. Nakon isteka tog razdoblja težine opet vratiti u normalu.

Načini korekcije efekta visoravni

Proizvodi za prehranu

Što ako je težina zaustavio pri mršavljenju? Prije svega, potrebno je uzeti u obzir, kao i ono što jedete. Uravnotežena prehrana s dovoljno proteina pomaže postupnog smanjenja težine. Nije uzalud dijeta proteinski Дюкана se širi. Ne treba staviti previše tvrdih načina prehrane, koji dovode do naglog mršavljenja. Kroz neko vrijeme dobiven efekt se gubi, tu je gubitak tonusa kože. Osim toga, uravnotežena prehrana podrazumijeva pravo piće način.

Što još učiniti, ako je težina zaustavio pri mršavljenju? Pogledajte način rada sportskih treninga, napravite izbor u redovitog zaposlenja. Dodajte energetski vježbe usmjerene na problematične zone. Tako ćete ojačati svoje kosti, povećati volumen mišića, ускорите metaboličke procese. Ako želite, možete se prebaciti na više izmjerene vrste treninga: plivanje, vožnju bicikla, joge, sporo trčanje na svježem zraku. Pristup poslovima u sportu sveobuhvatni, mijenjajte fitness programa svakih mjesec i pol, da organizam nije imao prilike da se navikne na teret.

Ako imate bilo je zaustavljanje mršavljenje, posavjetujte se sa svojim liječnikom-fizioterapeuta. Stručnjak će vam savjetovati što učiniti, ako je težina zaustavio pri mršavljenju. U takvim slučajevima mogu biti korisne metode:

 • ultrazvučna terapija, ima pozitivan učinak na tkiva, ubrzava metabolizam;
 • прогревания pojačava cirkulaciju, opušta mišiće;
 • masaža koja potiče raspad masnih stanica i otklanjanje toksina, pomaže riješiti problem celulita;
 • limfna drenaža, ubrzava лимфо — i krvi, uklanja otekline, stabilizira metabolizam.

Video: ako se prilikom gubitka težine težina prestao da radi

Naši

Marina, 24 godine:

Već sam соблюдала pravilna prehrana. Samo na ovoj izgubio sa 78 do 57 kilograma. U posljednjih nekoliko godina 6 kg opet k meni vratio. Prije tri mjeseca opet počeo mršaviti. Za mjesec dana nestao je samo nekoliko kg, a težina je ustao. Kalorija nije mislila. Za kontrolu je preuzeo notepad i postao snimati, da съедаю. Jedem malo, u večernjim satima – samo voće.

Jeanne, 36 godina:

Pokušavam izgubiti na težini, ali strelice vage stoje na jednoj slici već cijeli mjesec. Shvatila sam zašto. Jeo malo proteina, prakticirati često, ali samo jedan pogled fitness – trčati ujutro. Moramo smisliti nešto drugo. Vjerojatno ću ići na jogu. Želite izgubiti težinu za sebe, za poboljšanje zdravlja. Muž me voli i obožava čak i takva.

Katarina, 28 godina:

Moja težina je ustao i ne mijenja baš, što bih nije učinila. Za dva tjedna jednostavno otišli 4 kilograma, onda jedan добавился opet. Pijem puno vode, slatko i kruh ne jedem već nekoliko godina. Sportom se bavim tri puta tjedno idem na aerobik. Mislim, treba razmotriti prehrana i odabrati drugu fitness. Uvijek htjela raditi латиноамериканскими ples.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: