Sode bikarbone za mršavljenje: recept za piće, kontraindikacije

način mršavljenja uz pomoć sode bikarboneSoda hrana za mršavljenje je čest predmet rasprave na forumima o smanjenju tjelesne težine. Ali prije nego što je vidljivo u bazenu s glave, vjerujući recenzija trećih osoba i sumnjivih izvora, neka nas zajedno s vama, mi se razumijemo, može li se mršaviti uz pomoć sode bikarbone i tako da li je sigurno ovaj način?

Govoreći kemijskog jezika, sode bikarbone – bikarbonat (гидрокарбонат) natrija. Unatoč činjenici da neki smatraju da je to prirodni proizvod, da ga dobijete umjetno, miješanje pečeni глауберовую sol, ugljen i kreda. Ranije je proces dobivanja je drugima – переделывали pepeo iz morskih algi, to je razlog zašto se pojavila misao o prirodnom podrijetlu ovu komponentu.

Nego korisna sode bikarbone?

Natrij bikarbonat ima širok spektar područja primjene: kulinarstvo, kemijska i laka industrija, medicina, itd. Soda čak i koristi se u mješavinama za gašenje požara.

Soda se primjenjuje za dobivanje osloboditi od kašlja, першения u grlu, ublažava upale na licu. Čak i djeca mogu uzgajati u mlijeku malu količinu soda za ublažavanje kašlja. A recept za ispiranje grla soli, sode bikarbone i jod je poznato svima od mladih godina.

Prema narodnoj medicini, u otopinom sode bikarbone treba piti, da biste dobili osloboditi od žgaravice, i to stvarno pomaže, ali uz to postoji rizik od pojave drugih abnormalnosti. Stoga liječnici preporučuju protiv žgaravice koristiti druga sredstva, često ljekarna.

Između ostalog, to je očito i pozitivan utjecaj bikarbone na neki kožni problemi: crne točke, tragovi ugriza, rane. Sode bikarbone preporučuju i izbjeljivati zube. Ali pitanje o pouzdanosti ove metode dok je kontroverzna.

Kao što vidite, mi ne spominje među svoje prednosti mršavljenje uz pomoć sode bikarbone. Sada, više govoriti o ovom pitanju.

Kako izgubiti težinu na prehrambenu соде?

Obično se vide dvije metode mršavljenja su гидрокарбонатом natrij: prijem ga unutra, kada sa sode bikarbone. Govorimo o prvom načinu.

Recept za mršavljenje uz pomoć sode uključuje dodavanje ½ чайн.žličica praška za čašu vode popiti ovaj malter preporučuje se pola sata prije obroka, neki preporučuju dodati još 1 чайн.žlicu soka od limuna. Još jedan recept kako pije sok za mršavljenje, uključuje i pola žličice meda.

U stvari, soda nakon dospije u želudac reagira s vodom, sokom, da ima kiselog svojstva. Reakcija se odvija za neutralizaciju, proizvodima koje su sol i voda. Rezultat kiselost soka smanjuje, a time i daljnje hrana se probavlja gore, a to je vjerojatno pomaže u smanjenju težine.

Osim prve sumnje u tome, soda pomaže da izgubite težinu, dolazi svijesti sljedeće: ono što ona smanjuje kiselost želučanog soka, što može uzrokovati gastritis različitim stupnjevima. Pogotovo ako već imate problema u ovoj oblasti. Liječnici mogu propisati piti soda ne za mršavljenje, a za normalizaciju vrlo kiselom okruženju želuca.

Još jedan aspekt soda kao sredstvo za mršavljenje – to je činjenica, da su masti, koji je, navodno, otapa se u želucu, vraća stvari u crijevima, a soda je na njima pomiriti s pozitivne točke gledišta ne utječe.

Pitka soda za mršavljenje: kako uzeti?

Kao alternativa za primanje soda unutra puno nude содовое folijom. Među njegove prednosti se mogu nabrojati niske cijene, jednostavnost, mogućnost provođenja postupka kuće, poboljšati kvalitetu kože, poboljšanje njene elastičnosti. Pa i nedostataka i nije tako puno, samo jedan: oblozi s limunada za mršavljenje NE radi!

Zapravo to je, naravno, glasno je rečeno, učinak je još uvijek postoje. Očituje se to u tome, da u toku postupka ističe veliku količinu vlage, a ne toksina, koje obično idu uz zatim odlazi iz tijela obična voda.

Rezultat je odmah nakon tretmana možete vagati na 0,5-2 kg manje. Trajat će ovaj efekt je do toga kako želite piti, a vi želite ići, jer je organizam izgubio pristojan iznos, tako mu potrebne tekućine, koja učestvuje u mnogim procesima života.

Maksimalno se može provesti postupak vrući oblozi na mjestima sa naglašenom celulitom ili kako ga spriječiti. U tom slučaju nanesite soda s malo vode na površinu kože u vruće (40 stupnjeva), odozgo zamotajte nekoliko slojeva hrane filma i vas snabdijevati u vrlo toplu odjeću. Vrijeme postupka 1-2 sata, frekvencija: 2-3 puta tjedno.

Ako se tijekom sesije terapija sodom ste još i da će se baviti fizičkim vežbama, to će ojačati učinak mršavljenja. Međutim, vježbanje može smanjiti težinu i bez sode, ali to je već druga priča.

Kontraindikacije

Prije nego što pije sok za mršavljenje, razmislite o tome postupa li se prema ljudima s takvim dijagnozama ili problemima:

  • Онкология;
  • Dijabetes;
  • Trudnoća;
  • Vrijeme dojenja;
  • Bolesti želuca;
  • Probleme kardiovaskularnog sustava.

Metoda, kako smršati uz pomoć sode hrane, može funkcionirati samo ako je težinu zbog nakupljanja viška tekućine u organizmu i oticanje, jer гидрокарбонат natrija u stanju prikazati vodu iz organizma. Ali učinak pilule će trajati sve dok se ne выпьете dodatni par čaša vode i ne bit će popunjena njezin normalan broj.

Dijeta s limunada za mršavljenje – to je jedan od mnogih mitova o mršavljenju. Budite oprezni prije nego što se ostvari u praksi razne savjete za online izvora.

Raste tanka na zdravlje!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: