Скулкина smršavila: fotografija prije i poslije

Trčanje телепроект Comedy Woman okupio na istoj pozornici najupečatljivijih i najkontroverznijih članica, od kojih svaka ima ogromnu vojsku fanova. Ne iznimka je postala Katarina Скулкина, koji je do nedavno je drugačiji od kolege na pozornici, ne samo karakteristikama za humor, ali i bujnim oblicima. Danas glumica smršavila 20 kg, nego šokirao javnost.

Скулкина prije i nakon mršavljenja

Katarina nikada nije neugodno o svojim bujnim oblicima, uključujući i njihovu vrhunac komičan način, norma svakodnevnog života. Dugo vremena je glumica nije htjela izgubiti težinu, ne obraća na диетологам, nije išla u teretanu. Nedavno, sve se promijenilo, jer je na snimanju sljedećeg izdavanja Desni Вумен Скулкина pojavio похудевшей. U najkraćem mogućem roku uspio trajno osloboditi od 20 suvišnih kilograma. Sve to zahvaljujući pravilnom prehranom, tečaj masaže, omatanje tijela, redovitog treninga. Nema tvrdih dijeta – samo provedbu preporuke nutricionista.

Скулкина smršavila, fotografije prije i nakon reinkarnacije pokazuju dve potpuno različite osobe. Ranije u visini od 180 cm zvijezda težak 94 kg, sada njegova težina je 74 kg, Katarina Скулкина sigurna da to nije granica, a u narednih planovima izgubiti još 5 kg. to može Učiniti bez голодовок, strogih dijeta, u slobodno vrijeme, ugodno, korisno za zdravlje. Tako smatra zvezda, koja je osobnim primjerom dokazao ispravnosti svojih riječi. To potvrđuju fotografije.

Katarina Скулкина prije i nakon mršavljenja

Koliko je Katarina Скулкина smršavila: foto u istoj kategoriji

Vijest o novi oblik zvijezde Desni Вумен odmah postalo javnost, a pitanje je kako Скулкина smršavila, fotografije prije i poslije gdje se može vidjeti, smeta ne samo vjerne sljedbenike, ali i diplomiranih nutricionista. Ako pogledate najnovije slike slavnih, postaje očito da je Katarina je postala manje od 3-4 veličine, pri čemu se radikalno promijenila uobičajeni imidž, obnovljenu garderobu. U world wide webu čak su se pojavile fotografije gdje похудевшая Скулкина pozira u kupaći kostim. Rezultat je jednostavno nevjerojatno.

Glumica Katarina Скулкина do mršavljenje

Kako je smršavila, Katarina Скулкина

Motivacija je ključ uspjeha ove glumice komičarske igre. Ona nikada nije voljela sport, a na izložbi je osvojio naklonost publike svojim pomahnitalim karizme, bujnim oblicima. Uz rast 180 cm i težine 94 kg Скулкина nije комплексовала, ali, da se osjećaju ugodno u svojih 39 godina ipak odlučio na radikalan preokret. Pravilno odabrana motivacija, pomoć trenera i nutricionista, upornost, želja Скулкиной mršaviti – svi ovi faktori su pomogli da se postigne značajan rezultat. Sveobuhvatan pristup problemu viška tjelesne težine je bio takav:

 • svakodnevno vježba;
 • pravilna prehrana;
 • kozmetički oblozi;
 • tečaj masaže;
 • aktivan stil života;
 • pozitivne emocije iz dana u dan.

Katarina Скулкина u teretani

Dijeta Katarine Скулкиной

Za izgubiti težinu, slavna je tražio pomoć kapital nutricionista. Pojedinačno pod njezin sastav, visina, težina je uskladiti jedinstveni sustav za napajanje, koji je pomogao u najkraćem mogućem roku dobili osloboditi od problematičnih područja, da se pretvori u fotografiju. Dijetetski način ishrane – osnova za korekcije problema lik, motivacija – poticaj za postizanje željenog rezultata. Dugo vremena Скулкина držao u tajnosti, kako je uspio tako brzo izgubiti na težini, ali onda je odlučio podijeliti s navijačima svojim postignućima:

 1. U prehrani prehrani celebrity sadrži samo one namirnice koje sadrže malu količinu masti.
 2. Pod zabrana je došla omiljena gazirana voda, povrće sa sadržajem škroba, brašna i konditorskih proizvoda, dimljene hrane, poluproizvoda, hrana za brzo kuhanje.
 3. Alkoholna pića i kave također morao izuzeti, da brzo i efikasno smršaviti, poboljšati cjelokupno zdravlje.
 4. Temelj prehrane izbornik postao je protein koji se nalazi u емком broju u niske masnoće mliječnih proizvoda, mesu i ribi, neki povrće, soja.
 5. Broj употребляемой tekućine, kako bi se izgubiti težinu brzo, mora biti najmanje 1,5-2 litara po danu. Važno je pažljivo pratiti ravnotežu organizma.
 6. Zadnji obrok položen 3 sata prije spavanja, noćne zalogaje moraju ostati u dalekoj prošlosti.
 7. Što se tiče fizičkog napora, onda je to nužno i šetnje na svježem zraku, elementarna kompleks кардиоупражнений svaki dan.
 8. Dodatno uzimanje multivitaminsko kompleksa. Za izgubiti težinu, s vremena na vrijeme moraju svjesno odustaje od korisnih minerala i elemenata u tragovima. Treba nadoknaditi taj nedostatak.

Video: Скулкина smršavila: fotografija prije i poslije

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: