Savjeti kako izgubiti težinu, nakon odmora

Budimo objektivni i prvo procijeniti štetu od pijanstva i bankete. Stanite na vagu. Koliko ste se upisali? Par kilo? Vama očito nije potrebna stroga dijeta na sokovima na dva tjedna. Posebno ako je u znaku vage bili ste na sljedeće jutro nakon prejedanja. Izgubiti težinu, nakon odmora treba točno na isti način kao i u bilo koje drugo vrijeme.

Napravite mali kalorijski deficit, vježbe vježbe, i s vremenom, vi ste сбросите postignuti. A ipak — steći vrijednu vještinu ne объедаться kada obliku bilo nesrećnog blagdanskog stola. Zašto jedemo toliko na odmor, ako znamo da ćemo onda patiti? Najčešće se, zbog onoga što izgubiti težinu na previše stroge, a iskreno ne fizioloških dijetama. Dakle, kao što za izgubiti težinu nakon novogodišnjih praznika brzo, ili barem u prvih nekoliko tjedana?

Znanstveno utemeljene savjete

Možda vam se neće svidjeti ono što ćete sada pročitati. Ali, ako ste upisali svoj par kilograma upravo zbog masnoće, kick-off «to» bolje je otprilike mjesec dana, a ne za 1 tjedan, kako ste tražili. Bit će sjediti na strogoj dijeti, vjerojatno završili срывом i vraćanjem težine. Za većinu ljudi je vrlo ozbiljna ograničenja — najkraći put do gubitka težine, ali na skup težine na duge staze.

Stoga, medicinska диетология preporučuje sljedeće:

 • zapišite sve što jedete u roku od 3 radna dana i 1 izlaz;
 • preuzmite aplikaciju za kontrolu КБЖУ na smartphone i izračunajte kalorija i kemijski sastav hrane;
 • pogledajte koliko jedete. Trebali početi s smanjivanje ove, tekuće kalorija za 300 kcal dnevno;
 • kontrolirajte i snimajte sve, ne zaboravljajući взвешиваться tjedno. Dok ide 500 g tjedno, vi ste na pravom putu. Čim težina «ustaje» — урезаем još 100 kcal. I da se krećemo tako, sve dok ne postignemo željeni nam težine.

Sve to jednostavno zvuči u teoriji, ali što znači «smanjiti kalorije»? Postoje dva načina. Prvi — vi radikalno избавляетесь od tekućine s kalorijama, na primjer, mijenjate svoju šalicu čaja sa šećerom na istu ali uz kapi stevije. Zatim, ako to nije dovoljno» выкидываете iz prehrane majoneza i mrvice za meso, ribe, povrća jela. Opet nije dovoljno? Pogledajte količinu obroka takve hrane, kao što su krumpir, tjestenina, kruh, riža s heljde. Možda ste uopće ne jede protein jela, ali усердствуете na макаронном polje.

87678565764654

Postupno promijeniti udio toga što se nalazi u tanjuru za doručak, ručak i večera na sljedeće:

 • jedna vaša «palma» bez prstiju metabolizam jela — sir, tofu, meso, riba, jaja (2 jaja na oko za obične žene);
 • jedan vašu šaku za углеводных strana jela — kaša na vodi i tjestenina;
 • dva svoj zglob za povrće u bilo kojem obliku, osim pečenog;
 • 1 falanga palca za ulje, uključujući maslac, kikiriki i namazi

Умерьте apetit u prigristi, pokušajte kojima se jede voće s mliječnim proizvodima, ili orasima sa voćem, ali ne slatkiše, a ne fast food. Skupite broj prigristi na 2-m, ako se ne vježba. Uklonite višak soli i šećera.

Vi ćete biti iznenađeni, ali prvi će biti resetirana kilograma za 2-3 dana. To bi se voda, koja je zadržala zbog svog «banket hrane». Dalje slijedite shemi. U tjedan dana moguće je dogovoriti sebi 1 besplatno obrok — skromna porcija svog omiljenog jela ili pića, osim alkoholnih. Alkohol je bolje ne dirati uopće — preopterećenja jetre vam sada ne treba.

Liječnici preporučuju da očistite organizam i izgubite težinu nakon praznika, nadopuniti ovaj program 30 minuta посильной fizičke aktivnosti dnevno. Odaberite пешую pokretu, rad u кардиотренажере ili ples. A ako ne želite samo da izgubite težinu, ali i steći vitak i подтянутую lik, sportskim prijenosom treninga i prakse.

Folk savjete o uzimajući osloboditi od viška težine nakon praznika

A u popularno je kod nas popularan su sasvim druge metode. Prvi — post dana. Postoje čak i cijela shema njihove primjene:

 1. pijemo samo kefir, ako pod «praznika» imamo imati na umu 2-3 dan, oprostite, alkohol, i mi uopće ne sjećamo da su jeli, ali osjećamo dovoljno odvratno;
 2. pojedemo 1 kg jabuka i pijemo 1 litru kefira, ako je blagdan s masnim майонезными салатиками i uljem тортиками;
 3. jesti samo povrće, salate, ako переели шашлыками, oprema za roštilj ili drugim masnim mesa jela;
 4. jedemo кашки na vodi bez soli tjedan dana, ako sve drugo imamo boli jetra;
 5. ограничиваемся супчиком od kupusa, 1 bugarski paprike, 1 mrkve, budući da će uskoro blagdan je trajalo 2 tjedna (najbolji odgovor na pitanje kako smršati nakon praznika). A супчик ćemo jesti previše tjedno

Još narodna savjeta ukazuju na to, da smo odmah бросимся preliti vodu u kadi. Da, to je tamo i šalju mlade ljubitelje alkohola i viška hrane većina autora članaka o mršavljenju. Pošteno, to je dobar izbor, kada je potrebno brzo da biste dobili osloboditi od edema. I postoji — ako je potrebno da se spali salo.

Nego loše rukovanje dana i dijeta?

Samo jedan znanstveno dokazanim učinkom otkaz. Čovjek je tako uređen, da što više sebe ograničava, to je više zabave «odvojen» kasnije. Evo i dovode brojne «istovar» do strašnih na skali «preuzimanja», poput raznih kolača za jednu večer. Osim toga, istovar prehrane na 3-7 dana, usporavaju metabolizam. Nakon njihove primjene potrebno je puno manje kalorija za održavanje težine. Pa, mi smo nekako navikli da «postoji kao i obično». Tako i наберем, najvjerojatnije, težinu nazad.

Tu su još, tako reći na sportski način — kada je osoba ranije posjetio зумбу 3 puta u tjedan počinje raditi na 3 sata kardio u dan, u nadi da će se «spali salo». Ovaj način je također prilično loše — on uzrokuje povećanu sekreciju kortizola, što izaziva edem, i prejedanje. Sve u svemu, želeći izgubiti težinu, nakon odmora brzo, najbolje je ne izgubiti glavu. Tada se odlučite zadatak brže.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: