Riblje ulje za mršavljenje

U potrazi za idealnim очертаниями tijela djevojke pokušavaju raznih dijeta, vježbe, vitamine, dodatke prehrani, ali zaboravljaju o svom zdravlju i o tome kako je naporan dijeta za tijelo. Tajna zdravlja i lijepe figure jednostavan – kretanje i zdrava prehrana, žele bogat korisnim masnoćama, vitaminima, izvor koji je riblje ulje.

Sastav i korisna svojstva riblje ulje

Korist takav dodatak prehrani, kao što je riblje ulje, a dokazana kliničkim ispitivanjima, iskustva mnogih generacija. Da biste razumjeli što je korisno riblje ulje posebno, a posebno za mršavljenje, potrebno je istražiti njegov sastav. Danas u ljekarnama možete ga naći u tekućem obliku i kapsule koje je lako, udobno i lijepo uzeti. U sastavu ovaj dodatak prehrani sadrži:

  • esencijalne masne kiseline (sama razviti organizam nije sposoban, to je omega-3, omega-6);
  • mineralni kompleks (jod, brom, fosfor, sumpor);
  • липопротеиды niske gustoće («dobar» kolesterol);
  • vitamini A, E, D;

Takav jedinstveni sastav riblje ulje pomaže u borbi protiv glavni uzrok pretilosti u 21. stoljeću: višak inzulina, kao i kolesterola u tijelu, kod kojih se masno tkivo nakuplja višak masnoće. Kada tijelo dobiva dovoljnu količinu esencijalnih masnih kiselina, razinu inzulina dolazi u normalu, akumulacije viška masnoće prestaje. Polinezasićene masne kiseline u tandemu s витаминным, mineralnim kompleksom potiču metabolizam, čisti krvne žile od «lošeg» kolesterola i daje energiju stanicama organizma.

Riblje ulje u kapsulama

Kao što je uzimanje ribljeg ulja pri mršavljenju

Korisna svojstva prehrambenih aditiva u obliku riblje ulje Omega-3 stupnja ne može, ali vrijedno je zapamtiti, da je pijenje treba kombinirati s racionalnu prehranom, fizičkim opterećenjima. Budući da je tijelo će biti postepeno оздоравливаться, uzimajući energiju iz koristan izvor. Uzimati riblje ulje može biti u obliku kapsula ili tekućine. Oba oblika su dostupni u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama.

Shema uzimanja Omega 3 u kapsulama za mršavljenje

Mnogi kupuju kapsule Omega-3, jer se ulje nalazi se u безобидной ljusci, nema okusa i mirisa, a sami kapsule možete svugdje ponijeti sa sobom. Što je najvažnije – napraviti pravi izbor i neće kupiti kapsule loše kvalitete ili čak falsificirali (s masti od mišićne mase ribe, a ne iz jetre, ili pomiješati s biljnim uljima). Da biste izbjegli krivotvorine, potrebno je proučiti sastav lijeka prije kupnje. Kako uzimati riblje ulje u kapsulama za mršavljenje, treba znati prije početka tečaja. Piti riblje ulje u kapsulama treba tri puta na dan po 2 kom. prije hranom. Tečaj primanja ne prelazi 2 mjeseca.

Kako piti u tekućem obliku

Tečaj prima od 2 mjeseca ima riblje ulje za mršavljenje, proizvodi se u obliku pročišćenog tekućeg ulja. Uzeti 15 ml dnevno (ekvivalent 1 tbsp. l.) nakon ili za vrijeme obroka. Smatra se da je tekući preparat bolje se apsorbuje, ali donosi puno neugodnosti: poteškoće s doziranje, loš okus, ostaje miris i okus ribe u ustima neko vrijeme pa ne može svatko izdržati takve postupke svaki dan, iako je tekući analogni kapsula bi jeftinije.

Riblje ulje na žlicu

Nuspojave i kontraindikacije za upotrebu

U pauzama između kura lečenja tretman ribljim uljem za mršavljenje je potrebno proći testove na zgrušavanje krvi, jer ovaj dodatak uvelike utječe na sposobnost krvi u тромбообразованию. S oprezom se koristi kao aditiv u slučajevima:

  • poremećaji jetre, bubrega;
  • гипервитаминоза D;
  • bolesti PROBAVNOG trakta, posebno kod otežavajuće kolecistitis, pankreatitis).

S oprezom se koristi za mršavljenje zajedno s lijekovima koji utječu na zgrušavanje krvi. Omega-3 može komunicirati s ацетилсалициловой kiseline i drugih nesteroidnih protuupalnih lijekova. Istraživanja su pokazala da uzimanje Omega-3 u vrijeme trudnoće u stanju smanjiti rizik prerano poroda, gubitak ploda, ali tečaj je prijem potrebno završiti za tjedan dana prije poroda i obavljanje svih operacija. Među ostalim kakve akcije mogu biti:

  • alergijske reakcije;
  • poremećaj želuca;
  • povraćanje.

Kapsula s ribom

Gdje kupiti i koliko košta

Riblje ulje za mršavljenje tekuć od domaćih proizvođača mogu se kupiti od 30 usd. na 100 ml, u kapsulama – od 70 p 60 kom. Hrana za mršavljenje Omega-3 stranih proizvođača, kao što su Njemačka, SAD, Norveška, cijene od 400 kuna. za ambalažu (100 kapsula). Vrlo povoljno naručivanje proizvoda putem internet trgovine, gdje je predstavljen širok izbor dodataka različitih robnih marki, obrazaca izdavanja, cijena, a još takvu kupnju možete ostvariti u bilo kojoj ljekarni svoga grada.

Video: pomaže li riblje ulje za izgubiti težinu

Naši похудевших i liječnika

Алевтина, 47 godina

Imao sam povišene razine kolesterola u krvi, pa je liječnik propisao posebnu prehranu i naravno koncentracije Omega-3. Nakon mjesec dana uzimanja analize su pokazale kolesterola, koji je pao na 2 pokazatelja, osim toga ja sam izgubila 3 kg i osjećam se puno bolje. Nije mogla misliti da je tako veličanstven učinak ima običan dodatak.

Angelica je, 25 godina

Imenovan kompleks Omega-3 ginekolog, kada je rizik prerano poroda ne na velikom rok trudnoće. Vrlo zahvalan liječnika da ne rodila prije vremena. Uz ovaj dodatak prehrani je još pila tečaj vitamina, tako da mislim da su oni zajedno i dali takav učinak. Samo kombinirajući Omega-3 sa drugim vitaminima, treba zapamtiti o dozi vitamina A, D, E.

Valentinovo, lekar-terapeut, 38 godina

Kada назначаю riblje ulje starijim ljudima, mnogi se pitaju i čak i ne znaju o svojim prednostima! To je odlična prevencija ateroskleroze, drugih srčanih i krvožilnih bolesti. Kompleks Omega — 3 često назначаю ljudima koji su pretili da neutraliziraju opasnost da se pojavio zbog prekomjerne težine.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: