Proizvodi za njegu kože

Koje namirnice su dobri našoj koži?Želja žene da bude lijep, dotjeran i lijep, svima je jasno. Oni su spremni potrošiti pristojan mjesečne iznose za kupnju kozmetičkih sredstava, bez kojih se oni kao bez ruke. Međutim, starost uzima svoj danak i dobru njegu svojim izgledom samo ga usporava napredak. Svima je poznat blagotvoran utjecaj kupke, masaže, tijela obaviti za ljepotu kože, ali kao da nismo pokušali dovesti u red kožu izvana, ako postoji problem u tijelu, neke od tih postupaka nije dovoljno.

Naša koža je svojevrsni pokazatelj stanja organizma u cjelini. Ako dođe do kvara u sustavu odlaganja otpada, koža odmah će o tome znati, углевой osip, ljuštenja, crvenilo, u najgorem slučaju ekcema. Zdrav način života i prehrana će vam pružiti dobar ten i savršeno zdravlje.

Hrana, koji su korisni za kožu

Postoje namirnice koje obnavljaju stanice, doprinose pomlađivanje kože i povećavaju межклеточную tekućina.

Neke od osnovnih proizvoda za kožu su mliječni proizvodi bogati su vitaminom A, koji je u potpunosti apsorbuje i sigurno želudac probavlja.

Proizvodi za njegu kože sadrže selen, to žitarice, pureće meso, kruh s mekinje, tuna. Selen je zaštitnik kože od uv zračenja i doprinosi sprečavanju bolesti raka kože.

Namirnice koje sadrže vitamin C, pridonose stvaranju kolagena koji je odgovoran za elastičnost kože, za zacjeljivanje rana, također potiče normalan rad sudova. Ovaj vitamin postoji u citrusa, bugarskom papar, kivi, krumpir, jagode, crne ribizle i tako dalje

Proizvodi za njegu kože s полиненасыщенными kiselinama. Pod utjecajem tih kiselina stanice kože razlikuju se čvrstom strukturom, bolje zadržavaju vlagu i jačaju krvne žile. Možete ih naći u masnim ribama, льняном sjeme, orasi. Sjemenke lana, osim toga, uklanja toksine, poboljšava disanje stanica kože, stimulira ažuriranje.

Uravnoteženo stanje Omega 6 i Omega 3 utječe na opće pomlađivanje kože.

Antioksidansi – korisne proizvode za kožu. Svima je poznato da je primarna usluga tijela antioksidansi je akciju protiv slobodnih radikala. Slobodni radikali donose značajnu štetu u stanicama kože, razbijanje njihovu strukturu i integritet.

Antioksidansi prisutni u takvim proizvodima – jagode, šljive, borovnice, kupine i grah. Pijenjem šalicu zelenog čaja, ne samo da se zasite organizam antioksidansima, ali i polifenolima koji pomažu učiniti vašu kožu podatnom.

Proizvodi za kožu s vitaminima D, K, F, usporava proces starenja kože i organizma u cjelini. Nalaze se u proizvodima kao što su: jetra, kikiriki, jaja, sjemenke suncokreta, šafranike i morska riba. Ove tvari djeluju na staničnoj razini i usmjerene na zdravo stanje kože. Da biste izbjegli crvenilo, svrab i osip na koži, preporučuje se konzumacija namirnica koje sadrže vitamin K, to je sadržana u томатах, mrkve, тыкве, рябине.

Čista voda za vašu kožu. Veliku važnost ima i kvaliteta potrošene vode, jer u vlažnom okruženju svi procesi prolaze znatno intenzivnije stanice brže регенерируются, izlučuju toksine, stanice zadovoljni hranjivim tvarima. Broj выпиваемой vode mora biti najmanje dvije litre dnevno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: