Pravi kompleks vježbi očistiti uši na bedrima. Greške novaka

Svaki normalan trener će vam reći da je vježbe očistiti uši na bokovima — to je komercijalno orijentirani mit. Mi smo ravnomjerno zapošljavanje masnoća i ravnomjerno uzimajući osloboditi od njega, da bi mi tamo ne bi napravili. Mogu ljuljati noge kao objekte i dalje vidjeti problematična područja, a može se općenito ne bi bilo izolacijski vježbe, raditi na cijelo tijelo, i sustavno pravilno jesti, i dobiti željeni rezultat. Zašto uopće na bokovima te «uši»? Sve je jednostavno — u ženskom tijelu u redu treba biti od 18% masnog tkiva. To je potrebno za normalno teče od moguće trudnoće i «za svaki slučaj».

Priroda još uvijek ne zna o tome, da uvijek možemo kupiti hranu u bliskoj trgovini. Masno sloj genetski u nekim mjestima gušći, a u drugima manje. Tako da ako vaša majka «uši» i vi ste наследуете njezin stas, najvjerojatnije, preventivni taloženje masti od vas će biti isti. Srećom, prilično nizak postotak masti u okviru zdravih vrijednosti omogućuje izgledati dobro i neće imati izrazitih problematična područja.

Najčešće pogreške pri sastavljanju kompleksa za bedra

Idite u bilo koju teretanu iz kategorije komercijalnih. Što rade dječaci? Сгибают ruke mrena na biceps. Djevojke? Uzgajaju noge u simulatoru, spajaju noge, pa u najboljem slučaju pokušava sjesti s zapise za pečat, бодибаром, ili lagani гантельками. Ako smo перенеслись autom vremena za šest mjeseci unaprijed, i dječaci i djevojčice ostao bi nepromijenjen ličnosti. Pa, može biti bilo tko, pao bi par kilo zbog prehrane.

Zašto je to tako? Tako jednostavno miješanje i uzgoj plus lagani čučanj — je kompleks za bakice od 80 godina, koji žele da biste dobili osloboditi od posljedica гиподинамии. Ali ne i za mlade žene koje žele podići stražnjicu. Možemo napredovati, samo se povećava opterećenje. Štoviše, ne radi se samo o težini отягощений — više složenih pokreta, duge setovi vježbi i napredak u tehnici se također broje.

Druga stvar, što se tiče vježbi očistiti uši na bedrima — morate raditi osnovne vježbe, задействующие puno mišića, brži način za izgubiti težinu i dobiti osloboditi od «uši». Često djevojke mašući svoje noge u stranu s отягощением ili bez, pokušavajući na taj način pobijediti masnoće. I varljivi osjećaj pečenja u mišić uvjerava ih da je sve ispravno. U stvari, gori uzrokuje formirana laktat, i on nema nikakve veze s procesima липолиза nema. A mahi bolje ili «položiti» treninga s osnovnim pokretima, ako ima neke sile, ili ne raditi uopće, ako takvih nema.

treća Točka — svi ste vi isti bi trebao trenirati svoju leđa, press, ramena, ruke i grudi, da imaju dobro držanje. Izvan tijela iznimno je važna za sigurnost svih vježbi protiv ušiju, nogu i stražnjice». Ako je slaba leđa, trbuh strši naprijed čak i bez masnog jaz, a vješalice nemaju dovoljno amplitude pokreta, što se kreće do ozljede, što ne bih rekla jednostavna logika tjera nas na ljuljački ono što smo nezadovoljni.

Jedinstven kompleks treninga

Sjetite se da je deficit kalorija za mršavljenje je bolje stvoriti pomoću ograničenja u prehrani. Šanse su, ako ste pročitali takve članke, vam daleko do trbušnjaka za mršavljenje s težinom na ramenima i становой s dvije vlastite težine, pa čak i ne razmišljam o nekim tamo жиросжигания na treningu, ovo je također mit amaterski fitness. Dakle, ono što su vježbe čiste uši na bedrima najučinkovitije?

Prvo izvršite vježba — 10 minuta na stacionarni bicikl, s akcentima diže i savijanje u koljenima, zatim na 20-30 sporo sit-ups licem u zid, kako bi poboljšali pokretljivost, i isto toliko dubokih padine zbog savijanja zgloba kuka.

Postavite vrijeme i provedite svaki pokret po minutu, svaki set — ponovite 2-3 puta.

Set 1

duboko Приседание s protuteža

Stanite uz «donji» blok crossover, staviti težinu svog tijela, отшагните, i pridržavajte se duboki čučanj, kompenzira dio tjelesne težine zbog zadržavanja olovke bloka. Kod kuće možete to učiniti s tvrdom gumom эспандером. Smanjite stražnjice na najnižoj točki vježbe, i pokušajte da, ustajanje, ostaviti koljena meke.

Rumunjski dizanja

Uzmi vrat, tako da dlan ruke su u širini ramena, ravno хват. Pridržavajte se istovremeno «оттягивание» stražnjice, leđa i savijanja u hip joint. Radite vrlo sporo, omalovažavanje projektil na raspoloživu dubinu, i, vraćajući se u početni položaj vrlo sporo, «опрокидывая» zdjelicu naprijed u gornjoj točki vježbe.

Koraci u stranu s эспандером

Gumena эспандер pričvrstite na krilu, i izvodite «pauk» duboko koraka, najprije udesno, a potom ulijevo. Pazite da se kućište ne bih legao naprijed u kukovima i spin nije округлялась.

Skakanje u dubok присед sa dozom poda

Skinite эспандер, прыгните tako da stopala su malo šire od ramena, a istovremeno se savijati prema naprijed, dodirnite prstima spola (ili samo lagani nagib na raspoloživu dubinu), isti skok spojite noge zajedno.

Set 2

Гоблет-присед s маятником

Uzmi teška budaletina i stavite ga na prsni koš. Spustite se u присед, zatim разгрузите desnu nogu i učinite joj je odvojen u stranu, kontroliranjem položaj tijela, da bi se isključila раскачку. Opet ide u присед, ali pokušajte max s lijeve noge.

Napad s leđa «дровосеком»

Stanite licem u закрепленному vrhu эспандеру ili na vrhu kabliranje vučom crossover. Uzmi dršku s obje ruke, napravite korak lijevom nogom pre, istovremeno скручиваясь s desne strane bedra. Ponavljajte vježbu, mijenja noge.

Nagib prema naprijed s «ласточкой»

Uzmi u ruke lagani tegovi za vežbanje, a zatim je na red nagib prema naprijed, prilikom izvlačenja onda lijevu, a zatim desnu nogu unatrag. Raditi glatko, bez vožnja zajedno sa strane na stranu.

Выпрыгивание od «škara»

Spustite se u udarci škare, prvo izvodite 30 sekundi pluća skakanje gore sa desnom nogom, a zatim isto toliko s lijeve strane. Ne mijenjajte noge u skoku.

Kad završite, napravite istezanje, i alternativni vježbe za noge s radom na druge dijelove tijela. Dovoljno će obaviti trening 2 puta tjedno, da bi se dobili vidljivi učinak.

Vježbe očistiti uši na bedrima: video

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: