Prave vježbe za mršavljenje ляшек i greške koje dopuštaju smanjenje

Takozvane vježbe za mršavljenje ляшек viđen je običnom narodu kao mahi nogama na sve strane, skakanje u različitim ravninama, i sve to obavezno u коконе hrane filmu. A evo profesionalaca fitness oni ne vide ništa. Postoji jedno istraživanje prof. Селуянова, što dokazuje mogućnost lokalnog spaljivanja masnoća, tj. mršavljenje u «dio tijela». Pogodite tko to može? Ispravno, profesionalni sportaši, koji provode workouts je od 4 do 6 sati dnevno. Kod лыжниц худеют ruke i noge kod nogometaša — stopala, a evo press moraju pumpa dodatno. Ali mi nešto s tobom nije spreman trenirati cijeli dan? Znači treba razviti pravi plan vježbanja i pomiriti sve to sa razumnim ograničenjima u ishrani.

Zašto česte vježbe za mršavljenje ляшек obično ne rade?

Svi ljudi худеют jednako. To jest masno sloj smanjuje ravnomjerno po cijelom tijelu. A zašto mi onda pogledu našeg izgleda drugačije? Da je sve jednostavno. Genetski masne naslage толщи u nekim mjestima, i tanji — i u drugima. Kod žena je sramotno salo na trbuhu i bedrima — fiziološki potreba. Ovi lipidi će se koristiti u slučaju, ako se dogodi trudnoća, a kvalitetne hrane neće biti.

Da, usput, ne znači da su debeli ляшки ne pobijediti. Zašto ne radi? Vi ne poštujete zakone treninga:

  1. opterećenje mora glatko povećati, svaka sesija — malo teže od prethodne. I ne radi se o povećanju broja ponavljanja vježbe, a o od migracija samih pokreta ili za povećanje radnih vage. Smo spali više masti, kada rastu naše mišiće, u tome je cijeli smisao treninga;
  2. kardio i trening snage treba biti prisutan u trening planu, ali aerobik ne treba prevladati, čak i ako samo želite izgubiti težinu. Trčanje, skakanje, plivanje i valjci — super, ali sve to potrebno je puno vremena i ne mijenja metabolizam. Kada je zlostavljao (vježba svaki dan, trajanje nastave više od sat vremena, i t d), on je još više usporava, osiguravajući opstanak. Kroz neko vrijeme, ako zadržavati, mišići će postati još manje masti — više. Stoga i ne zlostavljanje aerobik. Njezin je sasvim dovoljno oko 20 minuta 4 puta tjedno nakon agregat, ili oko pola sata 5 puta tjedno, ako na vlast se još nije stigla i da pokrećete samo vježbe bez отягощений, dok podučavate ş tehniku;
  3. požurite i kladili nerealne ciljeve. Koliko je potrebno vremena da ляшки похудели? Prvi vizualni rezultate (oko par cm obujam bedra noge) možete dobiti kroz 8 tjedana, a potpuno преобразитесь — kroz 16 tjedana, ali ne i kroz tjedan-dva, kako obećavaju nam različite «trening zvijezda»;
  4. se zanemari osnovne vježbe koje povećavaju potrošnju kalorija u mirovanju, pomažu u održavanju mišića prilikom gubitka težine i općenito korisne za zdravlje. No, radite mahi na кроссовере, i uspone u ягодичный most bez tereta. Nitko ne kaže da je mahi i uspone, ne moraju, samo da ne morate početi trening s njima;
  5. vi ne možete adekvatno procijeniti svoj fitness razinu, izabrali previše teških treninga i tako jednostavno dobiti umor ranije nego što je bilo koji trening učinak uspije doći.

Pri svemu tome mnogi početnici ne smatraju potrebnim staviti tehniku osnovnih vježbi s trenerom, posjećuju razne online-škole» i čine druge beskorisne aktivnosti, stalno перееду zbog pogrešno odabrane opterećenja. Tako lijepo tijelo ne построишь! Ako je sve gore navedeno zvuči za vas kao skup riječi, zaposlite trenera.

Ove vežbe za mršavljenje ляшек

Prvi mjesec

Izvodite vježbe u 4 serije po 8-12 ponavljanja, vrlo polako, pazeći da spin je uvijek ostao direktan, prirodan savijanje u struku je ostao, a lopatice su čvrsto su kralježnice.. Opustite se na 1 minutu između setova, ne zaboravite istezanja. Vlak svoje noge 1 put tjedno, drugi energetski dana posvetite жимам (ramena i grudi, kao i triceps) i тягам (leđa i biceps). Učinite kardio po 20-30 minuta nakon treninga ili slobodan dan, birajući степпер ili se kreće stepenice

Drugi mjesec

Radite već po 12-15 ponavljanja u 4 serije, dodajte težinu i smanjiti vrijeme za odmor do 45 sekundi.

Treći mjesec

Vlak u kružnim stanju — činite po 1 minuta svake vježbe, jedno za drugim, ali pokušajte da težina nije bilo lakše onima s kojima ste radili prošlog mjeseca. Dopušteno «pad» vage posto na 10.

Učinkovite vježbe: izvršavanje

Vježba 1. Гоблет-приседение

Uzmi dvije ruke teška budaletina, i толчковым prometom, podignite ga na grudi. Ispravite kičmu. Упритесь пятками na podu, i ne разгружайте ih u čučanj. Uredno namučiti ягодицами natrag i dolje, istovremeno savijanje u коленном zglobu. Slijedite retrogradno kretanje

Vježba 2. Potisak bučicama 1

Uzmi budaletina za palačinke, i spustite je na pod. S leđa ravno nagnuti tako da su noge согнулись u koljenima i zglobovima kuka. Podignite teret s leđa ravno kao da ste razumjeli tešku torbu. U gornjoj točki namjerno malo smanjite stražnjice. Pokušajte ponovo.

Vježba 3. Iskorak pre

(Izravna, bučicama u direktnoj опущенных rukama. Шагаем desnom nogom unatrag, tako da zdjelične kosti ostao u 1 avion, a čarape noge u širini kukova. Izvršiti pokret kao kada приседании. Ponovite s drugom nogom.

Vježba 4. Kreće gradova

Stavili peta na plastični tanjuri, tijelo u ležećem položaju na leđima. Na područje zdjelice staviti teška budaletina. Ispunjavamo podizanje stražnjice. U gornjoj točki popraviti smanjenjem mišiće stražnjice i razrijediti s pete strane. Održavajte položaj, сводим peta, to je jedno ponavljanje. Dižemo zdjelice.

Vježba 5. Плие s гантелью s usponom na čarape

Dobili na 2 palačinke od šipke ili 2 step platforme. Втягиваем trbuh, budaletina u direktnoj опущенных rukama. Сгибаемся u koljenima i zglobovima kuka, ide u плие. U najnižoj točki замираем i izvršiti uspon na čarape i spuštanje na petu. Zatim odlazimo плие i ponavljamo.

— najučinkovitije vježbe za mršavljenje ляшек. Možete prekinuti ovaj kompleks je bilo jedan изолирующим vježba — mahi na stražnjici, fleksija na stražnje površine kuka, informacije u simulatoru, ako smatrate da je to potrebno. Vlak redovito, i pokušajte razmišljati više o tehnici i povećanje težine, nego o duljini vašeg nastavu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: