Пегова smršavila: fotografija prije i poslije

Poznata glumica Rusije Irina Пегова je uvijek bio ukusan oblik, koji ne ometa joj izgraditi uspješnu danas karijera sviđa fanovima i kolegama. Međutim, nedavne fotografije Irene ukazuju na to da je znatno mršavija.

Glumica Irina Пегова stanjiti i помолодела

Пегова smršavila: slike prije i poslije dovode u šoku, jer su svi navikli Irina полненький. Vrijedno je napomenuti, da nikada nije vidjela u ovoj značajke svoga tijela nešto предосудительное. Budući da prekomjerna težina nije joj smeta briljantno obavljati vodeće uloge u ruskom filmu ili kazalištu, zadobiti ljubav svoje publike. Irina Сергеевна nije imala komplekse zbog osobnih proporcije tijela i nikada se ne намекала na ono što žele izgubiti na težini.

Nakon razvoda Пеговой s mužem, njezini obožavatelji primijetili na fotografije, koje se često pojavljuju u putem društvenih mreža na internetu, da je star постройнела i odlučila постричься. Razumni mršavost glumica nije razmažena, a samo je naglasila njezin šarm i privlačnost. Navijači Irene Пеговой fotografije «prije» i «poslije» primijetili da je mršavljenje joj nije drastično promijenio, a samo je napravio zanimljiv i mlađi. Irina Сергеевна tvrdi da je dijeta s kojom je сбросила težinu, razvio osobno. Ruska zvijezda izjavila je da je ranije već pokušala izgubiti težinu, ali sve akcije su bili neuvjerljivi.

Koliko Irina Пегова smršavila: foto prošlih godina

Zvijezda ruskog kino i kazalište Irina Пегова uvijek imala ulozi ženske простушки s dugom kosom. Ne može se reći da je glumica bila jako debela, ali punina tijela bio bitan u liku žene. Irina Сергеевна ostajala tako godinama, ali tek nedavno je odlučila promijeniti izgled: vitak, постричься, promijeniti imidž, nego šokirao javnost. Prvi službeni izlazak u novom načinu održan je tijekom televizijskog prijenosa «Večer Ургант», gdje je ljepše Пегова postala vitka, čak i sa kratkom frizurom.

Stoga, rast Irene je 155 centimetara, a težina je izjednačen do 61 kilogram. Celebrity planira izgubiti još sedam kilograma, da izgledaju savršeno. Međutim, izgled Пеговой čak i s неидеальным težine za svoj rast dovodi u zanosu. Fanovi još uvijek ne znaju koliko s glumicom uspio odbaciti, ali za slike «prije» i «poslije» može otprilike odrediti da je brojka varira od deset do petnaest kilograma. Irina Пегова se nalazi u sjajnoj formi, ona похорошела, помолодела i čak se nije usudio постричься.

Irina Пегова do mršavljenje

Irina Пегова sada: foto

Trenutna fotografija Irene Пеговой dovode u zanosu, jer s novim parametrima i frizuru ruska glumica ne samo da je postao više atraktivan, ali i znatno mlađe. Mnoge su postali zainteresirani za mogućnosti koje su joj svojstvene sada. Tako, bedra, struk, grudi razini 96 x 76 x 102 vidi Пегова smršavila: slike prije i poslije potvrđuju svoje riječi, jer ona tvrdi da je takav napredak postignut nakon što je odlučila voditi zdrav život i raditi gimnastiku.

Glumica Irina Пегова nakon mršavljenja

Iz kojih razloga Пегова Irina Сергеевна smršavila

U откровенном intervju Пегова ne skriva od svojih navijača, da ga je volio jesti, često баловала sebe макаронными proizvoda s masnim umakom. Sada je, međutim, svoj cilj – to je zdrava hrana, koji će donijeti korist tijelu, te joj pomoći da postane još mršavije. Glumica u MEDIJIMA je podijeljen glavni tajne svog mršavljenje:

 • Često uzrok viška tjelesne težine su česti stres, od kojih su mnoge žene pokušavaju riješiti uz obrok. Smatra se da su kolači, čokolade mogu zasjeniti problema, ali to mišljenje je pogrešno. Potrebno je zaštititi se od stresnih situacija, lakše se odnositi na život, a u borbi protiv depresije uz pomoć sporta, a ne obrok.
 • Prejedanje – to je šteta za organizam, tako da nakon drugog dijela obrok bi trebao biti lagan osjećaj gladi.
 • Čak i kada je zauzet raspored rada treba se pridržavati pravilnog načina prehrane: ne postoje najmanje četiri-pet puta na dan. Inače, večer glad će biti jaka, da se prijeti prejedanje.
 • Sport mora ući u vaš život. Ako to ne posjeti sportske dvorane, nastava na simulatoru ili fitness, iako bi redovito trčati ujutro.

Irina Пегова

Kako je smršavila Irina Пегова: dijeta

Smjernice prehrane Пеговой su kako slijedi:

 • Preporučuje se potpuno odreći kave, jer se to piće samo budi apetit.
 • Potrebno je snimiti svoje količine, tj. stalno mjeriti omjer struka i bokova, a brojevi zapisivao u bilježnicu.
 • Vodu treba uzimati u dovoljnoj količini. Ponekad osjećaj gladi lako ugasiti vodom, jer to može biti banalno manifestacija manjka tekućine u tijelu.
 • Bolje isključiti iz prehrane slatkiše, masnu hranu, brašna proizvodi hranu s visokim udjelom ugljikohidrata jer oni promoviraju zapošljavanje težine.
 • Dnevni unos ispuniti s maksimalnom količinom voća i povrća, a ovdje je meso konzumirati više puta dnevno.

Znajući gore navedene mogućnosti za uspješno mršavljenje, vrijedno je saznati još dijetu, na kojoj je sjedila glumica. Meni je bitno za vaš lik. Dijeta Irene Сергеевны može poslužiti kao primjer, kada žena želi izgubiti težinu, bit će sebi prehrani. Dijeta Пеговой:

 • doručak: žličica mekinja s kivi;
 • drugi doručak: jabuka;
 • ručak: juha od povrća ili проваренная kupus brokula;
 • večera: komad kuhane filete piletina ili puretina.

Video: овощная dijeta Irene Пеговой

Irina Пегова prije i nakon mršavljenja: foto

Izbor fotografija похудевшей Irene Пеговой vam omogućuje da vidite onda koliko je ona postala lijepa nakon mršavljenja. Zvijezda je ostao isti atraktivan kao što je bio prije toga, ali se pri tome znatno помолодела. Irina Сергеевну često mogu vidjeti u lijepim haljinama koje ističu ljepotu svoga tijela. Navijači ne prestaju da se iznova i iznova очаровываться novim имиджем omiljene glumice. Пегова dobro smršavila: slike prije i poslije – dokaz.

Пегова prije i nakon mršavljenja

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: