Olga Картункова smršavila: prije i poslije

Glumica i zvijezda KVN Olga Картункова foto 2016 koje zadivljuju ljubitelje njegove kreativnosti mogao izgubiti težinu brzo, dovesti svoju figuru u dobru formu. Gotovo svaka žena se pitali što učiniti da izgleda dobro i ne ispušni dugih, teških treninga i prakse u sportskoj dvorani.

Olga Картункова prije i nakon mršavljenja

Poznata glumica Olga Картункова smršavila: prije i poslije njezine fotografije su popularne u инстаграмме. Doslovno nekoliko mjeseci težina celebrity iznosila 134 kg, a rast joj je 168 vidi Još nedavno, Olga Картункова foto nakon mršavljenja kojom su popunili online, ne misli da bi početi snažno težinu. Glumica mogla izgubiti 38 kilograma, pri tome težinu doslovno rastopila na očima.

Olga Картункова prije i nakon mršavljenja

Koliko je Olga Картункова smršavila: foto prošlih godina

Govoriti se može vrlo dugo o tome, kao i Olga Картункова smršavila: prije i nakon njegova fotografija jasno pokazuje rezultat. Navijače zanima, koliko je mogao izgubiti slavna osoba, jer ona je doslovno svaki dan i dalje postati vitkiji, ljepši. Olya uvelike dobilo na težini, nakon što je rodila dvoje djece, da joj je bilo teško čak i samo stepenicama.

Pilule za glumica je postala cilj, kada je jaka daha pojavio čak i dok hoda. Član show «Jednog dana u Rusiji» nikada ne отказывала sebi u hrani, nije mislila kalorija tijekom obroka, pa s vremenom počela vagati sve više i više. Ona je stalno s užitkom jeo pizzu, knedle, hamburgeri, i pri tom se jako velike porcije. Zvijezda je uvijek mislio za svoje zadovoljstvo, a ne o želudac ili dostupan je na njega opterećenja.

Olga Картункова na sceni

Da jede Olga Картункова prije i nakon mršavljenja

Mršavljenje nikada nije bio glavni cilj za glumicu, a njegova fotografija prije dijeta je očiti primjer da je sve moguće. Potpuno je ugostio vlastite težine, tako da se ona s užitkom jeo razne omiljena jela, među kojima je bila masna, loše hrane. Povijest borbe sa suvišnim kilogramima počeo od neugodnih događaja – celebrity slomila nogu. Jednom je na bolovanju, stalno je gledao tv i pojede, jer više uključe bilo ništa.

Kao što je Olga Картункова smršavila foto 2016 doslovno pogodio navijača, ali ostavljaju mnoga pitanja, posebno o tome kakva dijeta se koristi, koliko je mogao izgubiti. Ako se jednog dana joj nije dobio poziv iz redakcije časopisa «СтарХит», bio je rizik prikupiti još više suvišnih kilograma. Mršavljenje je postalo neizbježno, jer celebrity kretati u invalidskim kolicima, koja je bila dizajnirana za određenu težinu.

Olya dobio unosnu ponudu sudjelovati u jednom od projekata koji pomažu izgubiti težinu, dovesti figuru u dobru formu. Zvijezda je odlučila neko vrijeme za razmišljanje, ali na kraju je pristala na eksperiment. Može se reći da je izgubio na spor i Картункова slike prije i poslije kojem je ugodno iznenađenje, ne će se zaustaviti ovdje.

Na kojoj dijeti je sjedila Olga Картункова

Prvi nutricionista u životu glumice bio je za nju poseban izbornik u kojem je dopušteno da dnevno konzumiranje ne više od 30 g masti, 120 g ugljikohidrata, 70 g proteina. Sudjelovala je u projektu «Neka kažu», gdje je detaljno govorila o svojoj prehrani, koliko je mogao izgubiti i tako dalje Картункова u potpunosti odustao od omiljenih poluproizvoda i proizvoda, slatkiša, мучных proizvoda, dimljenu hranu, okupio se smanjila konzumacija soli. Noć nužno выпивала ne manje od 2 l čiste vode, biljnih čajeva, zeleni čaj. Uobičajena porcija drastično smanjena, tako da su prvi dani bili su vrlo teški.

Картункова nakon mršavljenja

Recepti dijeta Olga Картунковой

U određenom vremenu glumica bila sljedeća načela prehrane, ali povremeno mogu mijenjati proizvode, tako da dijeta nije činilo da je monoton i brzo nije dosta:

  • doručak – lagana salata od voća (kruška, naranča, zelena sorta jabuke, pod strogom zabranom su banane s grožđem);
  • ručak – pileća fileta (prsa), ali prethodno skinuta kora, отваривается, moguće je lagano присолить, prilog ne zvoni;
  • užina – orasi ili se jabuke (po mogućnosti zeleni);
  • večera – sir (ne više od 150 g) minimalnu i masnoća.

Smršavila Olga Картункова: foto

Nova slika i fotografija glumice nakon mršavljenja, postaju očiti primjer da ako sami uzeti u svoje ruke, to je moguće za relativno kratkom vremenu izgubiti težinu i dobiti gotovo savršenu figuru. Pre vrijedno konzultirati s nutricionista, koji se mogu individualno odabrati učinkovite prehrane, s obzirom na početne tjelesne težine i funkcioniranju organizma.

Video: kako izgleda Olga Картункова sada

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: