Niske kalorijske slastice

Najveći izazov u bilo kojoj dijeti je odricanje od slatkog. To je bio njegov nedostatak uvijek dovodi do bave dijeta. Uostalom, uvijek je lakše odreći ništa, osim slatkog. Međutim, postoje korisne slastice.

Na taj вкусностям su bombona, voća bombona i lahor. U 100 gr kojih je svega 250 do 350 kcal. Osim toga, marshmallows u sebi sadrži pektin, koji pomaže ukloniti soli iz organizma, smanjuje kolesterol i pomaže u borbi s virusnim infekcijama.

Također je koristan i низкокалорийным сладостям odnose marmelada sadrži 300 kcal. Osim pektina, marmelada sadrži agar-agar, koja normalizira rad jetre i potiče izlučivanje toksina.

Ne zaboravite na sušeno voće, koja su puna kalij, magnezij, jod, željezo, natrij, vitamine grupe B. Sušeno voće sadrže 250 do 280 kalorija.

U 78%-m crnoj čokoladi samo 550 kcal.

I na kraju, med! Pri svim njegove korisnosti, on je prilično niska u kalorija: 330 kcal na 100 gr.

Sve gore navedene slastice ne samo da će vam pomoći zadržati Svoj lik, da je napuni potrebnim tvarima, ali i iznositi нешуточную konkurenciji svima drugima štetnih slatkiša.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: