Mršaviti u kadi

Posjet kupke — dobar lijek za oslobađanje od viška težine. Tijekom boravka u sauni iz organizma uklanja višak tekućine, aktivira metabolizam, dolazi cijepanje скопился u potkožnom sloju masnoće. Međutim, željeni rezultat će se postići samo u slučaju poštivanja худеющим postojećih i dokazane prakse «kadu tehnologije».

Voda je životno važna komponenta ljudskog organizma. Kod djece voda čini 80% telesne mase. S godinama njegov sadržaj u ljudskom tijelu se smanjuje i do 60%. Voda je neophodna za proces razmjene tvari u organizmu i radi savršeno, kao termostat.

Mršaviti u kadi

Pri povećanju tjelesne temperature, proces počinje znojenje, doprinosi hlađenju organizma i ne priznaje ga pretjerano pregrijavanje. Ako čovjek teži cilj izgubiti težinu za njega najbolje odgovarati kupelj sa suhim vrućom parom, na primjer finski.

Parova, zasićena vlagom, kao u ruskoj banji, usporava znojenje, jer se znoj počne akumulirati u pore kože, stvarajući na tijelu tanki film i sprječava proces termoregulacijski. Ne treba organizirati natjecanja na dužinu boravka u parnoj sobi, stalno podizanje temperature i доводя sebe do полуобморочного stanja. Nagradu u sličnim natjecanjima će ozljedu, a ne vitka figura.

Puno efikasnije napraviti masaža i dobro se pare s metle. Tako ćete brže сбросите težinu, nego doživljava na snagu svoje tijelo visokom temperaturom. Posjetiti parnu kupelj treba s prekidima. U tom slučaju se aktivira princip инерционной termoregulacijski. Znoj se izdvaja ne manje intenzivno nego dug boravak u parnu, a to je boravak u banji je puno zgodniji i ne prijeti negativnim posljedicama za organizam.

Potaknuti znojenje, уменьшающееся zajedno s gubitkom suvišnih kilograma, može, uzimajući подогретые pića kao što su limun ili sok od brusnica. U stvari borbi protiv prekomjerne težine pomaže čaj: потогонный čaj, malina ili vapno boja. Ga treba piti polako, malim gutljaja prije nego što će otputovati parna soba.

Prije masaže treba dobro zagrijati mišiće i zglobove. Klupa, na kojoj će se izvršiti masaža, treba biti topla i nalaziti daleko od izvora hladnog zraka: vrata, prozora, otvora. Nakon получасового masaže treba пятнадцатиминутный pauzu, a onda, možete 3-4 minute ići parna soba. Nakon kupke malo leći, укутавшись u toplom dekom, onda, ako vrijeme je toplo i sunčano, možete prošetati u šumi ili u parku. Stvar je da zapamtite da obilan obrok nakon kupke poništiti nema sve svoje napore kupiti sportsku figuru.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: