Mantra za mršavljenje

Vitkost tibetanski redovnici uzrokuje pitanje nepoduzetan, jer oni nisu navijači ozbiljan sport, ne vode previše aktivan stil života. Da li oni mogu znati posebne mantre za vraćanje težine i očuvanje lijepe brojke? Dostupne orijentalni tajne običnom čovjeku?

Što je mantra

Figurativno rečeno, to je posebna čarolija ili molitva, koju obavezno izgovara naglas i čitanje u sanskrtu. Princip rada mantre tibetanski redovnici leži ne toliko u izboru riječi, koliko u duboke vibracije, koja utječe na domaći sustav organizma. Osim toga, tu je utjecaj na podsvijest, mantra djeluje kao zavjera, suština koja um mora vjerovati. Tako se provodi jačanje volje i pita je usmjerenje na poduzimanje određenih radnji.

Kako pravilno čitati tibetanski mantre za mršavljenje

Djevojka meditira

Prvi i najvažniji uvjet, bez kojega zavjera će se pokazati da je beskoristan – morate vjerovati. Na temelju ove sve tehnike, воздействующие na podsvijest. Zamislite kako težinu odlazi, kako se mijenjaju konture svoj lik, kao i osjetite zadovoljstvo od novih prehrambenih navika. Obavezno spremajte razumijevanje, da to nije gubitak težine uz žestoke prehrane, a akcije na dobrobit zdravlja i ljepote.

  1. Prije nego što pročitate odabrani zavjera, izgovorite glasno i jasno cilj mršavljenje. Na primjer: «Obim mog struka – 60 centimetara». Imajte na umu da će u tekstu mora biti čestica «ne», koju podsvijesti odmah вычеркивает da daje suprotan učinak.
  2. Molitva za mršavljenje čita strogo prilikom opadanje mjeseca, da zajedno s njom ide težinu, organizam очищался, избавлялся od nepotrebnog.
  3. Stručnjaci savjetuju čitati zavjera u roku od pola sata, broj ponavljanja u ovaj vremenski interval mora biti višekratnik od 3. Najbolje je ako možete napraviti od 108 ponavljanja, ali na početku je to vrlo teško.
  4. Mantra se izgovara мелодично, bez naglih prekida, uzdisati. Svaki samoglasnik zvuk treba snažno povući, a suglasnik izreći jasno i glasno, osjećaj, kao što je on rezonira. Zvuk «m» i «m» prikazuje kroz nos.
  5. S ciljem mršavljenja recitirati mantru preporučljivo je u vodu, položeni ispred vas – nakon sesije joj treba polako piti. To možete učiniti i bez vode, ona je temeljna stvar.
  6. Za bolje razumijevanje i pamćenje mantre možete ga besplatno preuzeti na otvorenim izvorima u obliku audio datoteke i nekoliko puta slušati, obraćajući pažnju na izgovor i naglasak.
  7. Zavjera na mršavljenje preporučuje se čitati ne samo do krajnje točke, ali i nakon njegove smrti, da se osigura učinak.

Primjeri su vrlo moćne mantre na reset težine

Djevojka mjere struka nakon mršavljenja

Postoje 3 najjačih audio lanca:

  • Molitva za mršavljenje, ekspanzivna i ukupno pomlađivanje organizma u SAN СИА-ЧИИ-NAH-PAI-TUN-DOW;
  • Umirujuće molitva OM-MA-NI-ПАД-IJ-HUM;
  • Zavjera za mršavljenje i dobru figuru, OM SHANTI-SHANTI.

Ti lanci preporučujemo da pročitate što češće, po mogućnosti svaki dan. Ako raspored ne dopušta posvetiti sebi svaki dan po pola sata ili više, to je moguće učiniti samo jednu mantra na gubitak težine: SAN СИА-ЧИИ-NAH-PAI-TUN-DOWA. Nakon njega treba pročitati SAN СИА-УИИ-NAH-PAI-ИУН-DOW, ali čak i s njim moljenje urotama treba provoditi svakih 2-3 dana.

U čemu je efikasnost molitve

Djevojka sluša mantre za mršavljenje

Mantra za mršavljenje direktno je povezana sa ubrzanjem metabolizma, koji su odgovorni za brzinu izgaranja употребленной hrane. U današnjem društvu žene koje se hrane teškim proizvodima, u šali nazivaju vješticama, ali u stvarnosti objašnjenje je mnogo lakše: oni imaju dobro razvijen metabolizam. Ako ne želite iskusiti za svaki съеденный komad, morate se brinuti o ubrzanju metabolizma – u tome će vam pomoći tibetanski mantre za mršavljenje.

Imajte na umu da čak i vrlo jaki zavjera za mršavljenje neće imati efekta ako se osloniti samo na njega. Tibetanski redovnici vitka figura duguju jedan molitvama, ali i razumno izrađene prehrane. To nije dijeta, a zvuk pristup energetskoj vrednosti i sastavu svakog proizvoda i jela. Česta hranu u malim porcijama će mantru više uspješan, a tijelo – zdrav.

Video: igrajte online mantre Tibet za dobroj formi

Naši похудевших

Julija, 26 godina: Reći iskreno – nije vjerovala. Neke zavjere iz колобка u vitku srna pretvoriti ne mogu. Međutim, odlučila je probati kad čudesan mršavljenje vidjela na primjeru djevojke. Čitala mantru nekoliko puta na dan, kada вспоминала o njoj. Sama nije primijetila kako su se promijenila misli i navike, a za njima i hrana, koji izdano za sobom smanjenje težine. Za mjesec dana izgubila 2,5 kg.

Irina, 24 godine: Nakon trudnoće je dobilo 12 kg težine, dijeta ništa nije dao – срывалась odmah. U potrazi za efektivnije tehnike upoznala тибетскими mantrama za mršavljenje, odlučio na eksperiment. Planinarenje na hladnjak postali su rjeđi, želja da uvijek nositi nešto ukusno nestala. Za 5 mjeseci sam izgubila 8 kg, nadam se, ostatak je također uskoro će ići.

Natalia, 30 godina: Do duhovne prakse tibetanskog redovnika stav skeptičan, ali smisao je u njima. Mantra neće pomoći da izgubite težinu, ako ne i promijeniti prehranu, ne dodavati fizička opterećenja. Međutim, oni uskladili svijest za mršavljenje, program vas psihu, jačaju ga. Ja sam čitala mantre istovremeno s prilagodbom prehrane – odricanje od slatkog дался lakše.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: