Male grudi bolje nego veliki

Nije sve mlade dame priroda je blagoslovio bujne grudi, mnoge djevojke su završile zbog male grudi. A u stvari u tom «nedostatak» mnogo hrpa prednosti. Rijetko naići na ženu koju je u potpunosti zadovoljni sise, to je previše mali, previše velike. Pa ipak, češće žene sanjaju o količinama, velike A ili Čl. «Moderan» podijeliti, što je pozitivan na male grudi.

Male grudi bolje nego veliki

Male grudi više osjetljiva

Mnogi modeli magazina Playboy imaju prilično veličanstvenom sise (na primjer, Pamela Anderson). Već dugo među ženama postoji mišljenje da je upravo takav oblik – san većine muškaraca. Međutim, kada žena odluči povećati veličinu grudi, čini grešku jer je vođen vanjskim ljepotama. Znanstvenici Bečkog sveučilišta došli su do zaključka da su velike grudi manje osjetljiva, nego je mala na 24 %. Sve se objašnjava činjenicom da se u male grudi manje masnoće, od kojih je, usput rečeno, i ovisi prirodne veličine grudi. Dakle, to je poprsje male veličine daje mogućnost jakih uzbuđenja tijekom predigru i stimulacije.

Zdravlje leđa

Velike grudi, na primjer, veličine šalice E (do 10 kg), teška, a to je – jaka opterećenje na kralježnicu. Tako bujne grudi može biti uzrok napetosti u vratu i bol.

Možete nositi ono što želite

Odabrati za male grudi omiljeni grudnjak može bez problema različite vrste: da li je sportski grudnjak, čipke ili push-up. A možete i uopće hodati bez лифчика.

Vi privlačite pojedinih muškaraca

Poznato je da djevojke s malim grudima više atraktivna za muškarce, koji imaju lijepe prihode. Tu činjenicu potvrdila je studija Psihologija Danas, u kojoj je otkriveno da je обладательницы velike grudi privlačnije za muškarce niske zarade. Također, istraživači tvrde da je takav poprsje odlično doživljavaju muškarci koji su u potrazi za zamjenu majke. Drugi znanstvenici vjeruju da muškarci više vole dame sa bujnim oblicima, kao što sugeriraju da takve žene će biti slab i молчаливыми.

Ispada da je istraživanje ženskih grudi dovoljno popularan i donio je još jedan rezultat. Žene s velikim grudima vole ljude, koji su gladni.

Više slobode

Ima male sise, može «ubrizgati» u bilo koju haljinu bez naramenica, slobodno oblikovana bluze i košulje. Ne brinite zbog raspršeni šavova ili расстегнувшихся gumbe. Djevojke s malim oblicima može lako da se uključe u bilo kojim sportom, voziti bicikl, skakati sa скакалкой i pri tome se ne osjećati bol прыгающей grudi.

Zakon gravitacije

S vremenom grudi više ublažiti i sve teže držati na odgovarajućoj razini, kao i velike grudi više osjetljiv na gravitaciju. A evo, uz malu бюсте to nije toliko vidljiv. Svakako, žene s malim grudima će izgledati mlađe.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: