Kompleks najjednostavnijih i najučinkovitijih vježbi za mršavljenje kod kuće

Svaki čovjek koji je pitao kako izgubiti težinu, brzo shvaća da bez sporta nositi s ovim problemom ne rade. Tjelesna aktivnost utječe na većinu procesa u organizmu čovjeka, pa kucni trening za mršavljenje potrebno je obavezno.

Kako pravilno izvoditi vježbe za izgubiti težinu

Djevojka čučnjeva

Vaš kompleks vježbi za mršavljenje kod kuće mora nužno biti u kombinaciji s pravilnom prehranom. Treba raditi sastavljanje izbornik za svaki dan, koja će pojesti manje kalorija nego ih je potrebno organizmu. Mršavljenje kod kuće uspjeti ako će se poštivati stroga disciplina. Za to radiš vježbe nužno poštivanje tehnologije i određeni broj puta ponavljanja. Početi treba s blagom programa, kako bi se tijelo naviknuti na stres.

Jednostavne vježbe za početnike

Onima koji se nisu bavili sportom, imao neko bolest, a još nakon poroda, ne treba odmah davati sebe ozbiljnih opterećenja. To može ugroziti zdravlje, koje ili nije spreman još na složene vježbe, bilo nedovoljno posve odrastao. Početi treba s lagani aerobik, punjenje koje mogu služiti kao predjelo za zagrijavanje mišića. U ovom stanju preporučuje raditi oko mjesec dana. U tom razdoblju se može obavljati vježbe:

 • trčanje (na pokretnoj traci, na ulici);
 • čučanj;
 • iskorak u stranu;
 • push-up s koljena;
 • istezanje i lagane vježbe iz joge.

Djevojka radi vežbe za mršavljenje kod kuće

Učinkovit kompleks vježbi za žene, svaki dan

Bilo kakve vježbe za brzo mršavljenje su stvorene kako bi se potaknula tijelo sagorijevati višak kalorija. Događa se to, obično, na povećanje frekvencije srca do 140 udaraca u minuti, tako da kućni fitness biti dovoljno aktivan, okretan. Za svaki dio tijela ima svoje vježbe koje trebate zategnuti, učvrstiti tonus mišića. Nemojte imati iluzija da možete izgubiti težinu u određenome mjestu, gubi na težini i uvijek, sve tijelo, ali različitom brzinom.

Za mišiće trbuha i bočno

Kažu da je opće razumijevanje o lijepa figura djevojke kada prvi pogled formirana zbog trbuha. Ako je on glatko, jasno vidi struk, muškarac odmah primjećuje kao ženu. Za vježbanje trbušnih mišića treba provoditi sljedeće vježbe:

 1. Uvijanje obični. Lezite na podu, leđa, noge savijte, vrhom зацепитесь za kauč ili stol. Ne treba samo dizati tijela, te odvući na grudima na zdjelicu tako da se dogodilo uvijanje. To će povećati нагрузить press. Obavljati za 1 pristup potrebno je maksimalan broj ponavljanja trbuh «gorjela». Treba napraviti najmanje 3 pristupa.
 2. Uvijanje s okretanjem. Dizajniran za jačanje kose trbušne mišiće, gornji podjele tiska. Zauzmite položaj opisan u vježbi gore, ruke iza glave. Скручивайтесь i povucite lakat ruke prema suprotnom koljenu.
 3. Vježba «plank». Statički vježba koja koristi sve odjele mišiće, mišiće leđa, ramena i ruke. Legne trbuhom na pod, popnite se na laktove, tako da oni čine paralelu sa ramenima. Dlanovi i podlaktice također leže na podu. Bolje se staviti pod ruku nešto meko. Leđa držite ravno, pokušajte maksimalno dugo stajati. Ako uspijete ostati barem 40 sekundi prvi put – to je već dobar rezultat.

Vježba daska za mršavljenje kod kuće

Za jačanje stražnjice i unutarnje strane bedara

 1. Čučnjevi – najbolja vežba za vježbanje stražnjice, bedra. Pri obavljanju vrlo je važno pridržavati tehniku. Pazite da uvijek ostao u donjem dijelu leđa savijanje koljena nisu otišli za čarape. Za udobnost u samom početku može se staviti loptu (фитбол) straga i sjesti na njega. Provedite 4 serije po 20 do 30 ponavljanja.
 2. Выпрыгивание. Sjedi na koljenima i drastično skakati maksimalno visoko. Ponovite najmanje 20 puta.
 3. Iskorak u stranu usmjerena na vježbanje unutarnje strane bedara. Stojeći točno отставьте jednu nogu u stranu, spustite se na njega, nakon čega je glatko uspon i zauzmite početni položaj. Napravite 20-25 takve napade na svakoj nozi.

Djevojka radi vježbe za mršavljenje stražnjice i nogu

Za ruke i leđa s utezima

 1. Push-up s koljena. Prihvatite naglasak leži, djevojke moraju staviti na pod koljena, a ne čarape na nogama. Napraviti 10 sklekova 2-3 serije.
 2. Natrag sklekova. Koristite vježbe ruba kreveta, kauča ili stolice. Dođite do njega na leđima, stavite ruke, noge povucite ravno. Spustiti dolje, savijanje koljena, popa mora dotaknuti pod. Zatim opet ispravite ruke. Ova vježba će trenirati triceps.
 3. Potisak bučicama. Opet trebati na rubu kreveta ili kauča, može sastaviti zajedno stolice poput klupa. Stavite jedno koljeno na površinu, druga noga stoji na podu. Prvu ruku stavite na kauč ili stolice tako da telo tijela bio ujednačen, paralelno s podom. U drugoj ruci mora biti гантеля, malo savijte ju u laktu. Povlačite uz pomoć mišića leđa, ruku gore. Na svaku je potrebno napraviti 3 serije vježbe 10 puta.
 4. Potisak bučicama na pojas. Uzmi obje bučicama, malo savijte koljena, nagnite telo maksimalno prema naprijed, ali pri tome sačuvajte savijanje donjeg dijela leđa, pogled ravno. Ruke potpuno se opustite, u laktovima malo savijena. Uz pomoć mišića leđa vući bučicama na pojas, tako da ćete se na leđima lopatice zajedno.

Vježbe s utezima za mršavljenje

Za vitko nogu

 1. Vježba «stolica». Počnite pokret, kao da ćete sjesti na stolicu. Приседайте, dok koljeno ne tvori kut od 90 stupnjeva, sjedne na to mjesto. Čvrsto stojte u takvom položaju koliko možete.
 2. Čučnjevi «плие». Stavite široko noge, čarape raspoređeno prema van. Polako приседайте dolje, u dnu točka učvrstite položaj 5 sekundi, dalje se popeti glatko gore.
 3. Lezite na bok i savijte nogu na podu u koljenu, malo donesite ga prema naprijed. Podižite drugu nogu (koja je na vrhu) jednako gore maksimalne amplitude, ali ne žuriti, pokreti moraju biti spori, kontrolirana.

Najbolje nastava mršavljenja za muškarce

Pravila za mršavljenje za muškarce se ne razlikuju od ženskih. Momci treba pojesti manje kalorija nego što troše, obavljati кардиотренировки, naizmjenično ih s prijenosom vježbe. S najnovijim kod kuće bez simulatora će biti teško, jer muškarcima je potrebno više značajno pogoršanje od vlastite težine. U početku, naravno, može raditi isti kompleks vježbi za mršavljenje kod kuće, koji je gore opisano za djevojke, ali kroz mjesec-dva za najbolje rezultate je bolje ići u teretanu.

Video: kako smršati uz pomoć vježbi kod kuće

Vrlo je važno pridržavati ispravnu tehniku vježbanja tijekom izvođenja složenih vježbi za mršavljenje kod kuće. Ako nije tako staviti nogu ili ne učiniti savijanje na pravom mjestu, što coaching nije tu srce, ne uzimajući dovoljno opterećenje. Najlakše shvatiti i zapamtiti vježba, ako se vidi kako izvodi ga drugi muškarac. U nastavku su primjeri treninga, gdje se detaljno opisuje tehniku i sam sustav treninga.

Жиросжигающая vježba za mišiće

Kako izgubiti težinu po tjednu

Zanimanje za glazbu na фитболе za djevojčice

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: