Koliko kalorija pri seksu

Mnoge худеющих zanima, olakšava seksualni čin mršavljenja. Apologeti takvog načina za sagorijevanje masti univerzalno ulaze u raspravu s romantika, doživljavaju seks kao nešto visoko i duhovno. Ipak, činjenice govore u korist poruke kao načina za sagorijevanje kalorija. O tome i mnogočemu drugom će biti objašnjeno u nastavku.

Najefikasniji u seksu za mršavljenje

Prema procjenama znanstvenika, tijekom spolnog odnosa spalio određeni broj kalorija. Potrošnja energije je jednaka za žetvu ili 10-ak minuta trčati. Iz tog razloga, kako bi se postigla više-manje značajne rezultate, худеющим morati dane i noći provode u takvim vježbama, što je s praktične strane stvari nemoguće. Korisno pristupiti tom pitanju spaljivanje kalorija pomoću seksa s drugih kutova.

Sudionici seksa osim fizičkog opterećenja rezultat intimne aktivnosti doživljava emocionalno zadovoljstvo od kontakta, aktivira cirkulaciju mozga. Osim toga, pri seksu se odvija intenzivna proizvodnja hormona, imunoglobulini i drugih tvari, pozitivno utječu na psihičko stanje čovjeka i ubrzavaju procese razmjene u tijelu.

Točno saznati koliko kalorija pri seksu, nije moguće. Iznos potrošen energije ovisi o mnogim čimbenicima: spolnog iskustva, раскрепощенности, na razini odnosa sudionika postupka. Nezadovoljstvo u intimnoj smislu, obično se nadoknađuje konzumiranje velike količine hrane, smanjena motorna aktivnost, što je, u stvari, dovodi do širokog raspona težine. Obrnuta dinamika pojavljuje se kada je osoba u potpunosti implementiran kao seksualni partner.

Momak i djevojka leže u krevetu

Koliko kalorija sagorijeva seks u različitim pozama

Tijelo je usobno povezanog sustava organa, tako da kada napon prepone zajedno s njom se aktiviraju mišiće trbuha i stražnjice. Ta činjenica svjedoči u korist efikasnosti mršavljenje uz pomoć seksa. U međuvremenu, nije sve tako jednostavno: s жигание dovoljno kalorija zahtijeva same aktivnosti. Kao što znate, pasivno ponašanje ovdje nije dobrodošla. U tom smislu, zanimljivo je saznati koliko kalorija kada je seks u različitim pozama:

  1. Azijski наездница. Muškarac pri tom leži na leđima, a vi ste располагаетесь odozgo s savinuta koljena nogama. Blizina takav stav će trenirati stražnjice i mišiće mišiće, kao i da se spali oko 500 kcal.
  2. Luk. O seksu u takvom položaju zahtijeva od partnera određene fizičke spremnosti. Muškarac kleči, žena na ovom прогибается prema vrsti vježbe «most». Opterećenja pri ovoj pozi pada na noge, ruke, trbuh. Potrošnja energije iznosi 450 kcal.
  3. Misionarski. Partner je odozdo, partner odozgo. Seksualni odnos je takav stav ne pomaže intenzivno sagorijevanje masti: gubi oko 100 kcal.

Momak i djevojka

Koliko kalorija se troši pri seksu muža

Kanadski znanstvenici su proveli niz istraživanja i izračunali da je prilikom intimnosti partneri sagorijeva jednak broj kalorija. Ova činjenica je, najvjerojatnije, zbog fizičkih obilježja spola i njihovo seksualno ponašanje. Muškarac pri совокуплении, kao i obično, igra vodeću ulogu, što potiče rast njegove potrošnje energije u procesu intimnost.

Kao rezultat traženja odgovora na pitanje koliko kalorija kada je zanimanje za seks, znanstvenici su došli do zaključka da je pri aktivnom sudjelovanju u procesu jaki spol troši do 4,1 kalorija u svim vremenima. Pasivno ponašanje izaziva gori od 3,5 do 3,9 kcal. Važno je napomenuti da su proračuni su napravljeni na temelju усредненных vrijednosti. Troškovi energije kod partnera pri aktivnom vremenskoj seksu mogu biti usporedivi sa sljedećim aktivnostima:

Kakve fizičke aktivnosti Energije troškovi (kcal)
Akademska veslanje 210
Ograde 205
Brzo hodanje 200
Gimnastika 197

Koliko se kalorija gubi u seksu žena

Slabiji spol u većini slučajeva ne razlikuje aktivnim sudjelovanjem u procesu blizini. Iz tog razloga žene gube u seksu od 2,5 do 3,1 kalorija. Međutim, postoje osobe koje imaju sklonost najizravnije utjecati na tijek seksa. Takav stav se nagrađuje dodatnim izgubljenim kalorijama. Važno je uzeti u obzir da pri seksu pojačava znojenje, zbog čega se iz tijela izlučuju akumulirane otrovne tvari, расщепляются lipidi u potkožne masnoće.

Lice ženskog lika kao da je masno tkivo dame nalazi se većim dijelom na području bedara, trbuha. Važnu ulogu pri tom igra nešto, kao partner sastavljen. Tako, ako je vaš lik podsjeća kruška ili pješčani sat, gubitak težine uz pomoć seksa, najvjerojatnije će završiti uspješno. Energetska gubitak ću s aktivnom seksualnom ponašanju tijekom blizini ponekad mogu приравниваться na troškovima energije u takvim satovima:

Kakve fizičke aktivnosti Energije troškovi (kcal)
Generalna čišćenja 180
Rad u vrtu 160
Aerobik ples niskog intenziteta 140

Koliko kalorija prilikom orgazam

Vrhunac seksualnog uzbuđenja je osjećaj ugode, zadovoljstva, pri čemu u oba članaka postigne osjećaj se odvija na različite načine. Zbog toga sudionici procesa prisiljeni primijeniti različite metode stimulacije orgazma. Kod žena je proces protječe nije uvijek glatko i zahtijeva malo strpljenja od muškaraca. Zahvaljujući обходительному odnosu na госпоже partner je sposoban da troše puno više energije od objekta svoje strasti.

U slučaju da se pitate, koliko kalorija sagorijeva orgazam, onda se obratite na istraživanje znanstvenika, koji procjenjuju da je u vrhuncu seksualnog užitka troši od 25 do 160 kalorija. Napominje da žene troše na simulaciju zabave mnogo više energije nego na prirodno doći do njega. Ta činjenica objašnjava dodatni psihološki stres na притворяющихся osoba. Muškarci su u tom smislu više раскрепощены. Oštećenja kod jačeg spola, gotovo uvijek se mijenja i užitka uz istovremeni ejakulacijom.

Muškarac i žena leže ispod pokrivača

Video: koliko kalorija tokom seksa

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: