Najviše štetnih prehrambenih proizvoda

najviše štetnih prehrambenih proizvodaLjepota žene nije samo figura, koža, nokti i kosa, ali i pravilna i zdrava prehrana. A da bi prehrana bila zdrava i ispravna, potrebno je odabrati takve hrane i jesti onih jela koje ako ne mogu donijeti koristi organizmu, ali i ne nanijeti mu štetu. Da bi ste hodali intestinalni poremećaji i nije smanjen imunitet, danas ćemo govoriti o tome koje su štetne namirnice za zdravlje, koje se ne isplati konzumirati u velikim količinama.

Koje su štetne proizvode za zdravlje?

Stručnjaci na području prehrane stvorili veliki broj popisa, u kojima распределили odredbe za proizvode iz više do manje štetnih. Mi ne ćemo biti takav popis, jer ako je proizvod štetan, zašto onda distribuirati svoj stav. Mi smo naveli i opisali štetne namirnice.

Popis štetnih namirnica

 • čipsČips, kao i pri pripremi ovog proizvoda , u njemu se akumulira veliku količinu kancerogenih tvari, a to je njegovo korištenje može dovesti do nastanka različitih malignih bolesti. Čips – to je izvor ugljikohidrata i masti, koji su skriveni u ljuske različitih boja i zamjene okus. Povišeni kolesterol je samo da povećava rizik od moždanog udara i srčanog udara;
 • Pića sadrže plin. Limunada, koji stoji na policama naših prodavaonica – to je mješavina različitih kemijskih spojeva, plinova i šećera. Konzumiranje ovog slatkog pića u velikim količinama može dovesti do toga. Da osoba može se javiti ljutnja, napadi panike, depresija ili čak dovesti do nasilja;štetne pića - gazirana voda
 • Fast food — hrana štetna za lik. U naše vrijeme, takav obrok je postao javan i popularan. Ako želite zadržati svoju figuru, zglobove i zdravlje, a zatim biste trebali zaobići strana ove vrste kavana, gdje se prodaju salate od генномодифицированных proizvoda, pomfrit, coca-colu. Takva hrana će se pripremati na biljnom ulju za višekratnu upotrebu. I чебуреки, беляши, krekeri i hamburgere koji su kuhani na tom ulju, vrlo su štetni. Ako se stalno konzumirati tu hranu, to može dovesti do raznih poremećaja probavnog trakta, uzrokovati gastritis, zatvor, žgaravica i kolitis;шкоду brze фуду
 • Razne kobasice. Dimljena i kuhana kobasica, hrenovke – to je previše namirnice koje treba izbjegavati, a ne da ih konzumirati često. Sve kobasice sadrže u sebi veliki broj mirisa, boja i različitih prehrambenih dodataka, koji je istisnuo prirodni proizvod – meso. U sastavu tih proizvoda su masti svinjski шкурка, нутряной mast, salo, koje su skrivene pod šeširom različitih aroma zamjene. Mnogi proizvodi se mogu sadržavati soje, koja može biti i do 70% od ukupnog broja proizvoda. Isto tako, one mogu biti takvi toksični spojevi, kao što su fenolne.Zašto ne treba jesti kobasice?
 • Margarin. Sve brašna proizvoda i kolača, koji su izrađeni s pomoću margarina, sadrže štetne трансгенный masnoće. A to je garancija poremećaji acidobazne ravnoteže i metabolizam, što može uzrokovati prekomjernu tjelesnu težinu.
 • Konzervirane proizvode. Konzervirane rajčice, krastavci sadrže velike količine soli, a sol je bijela smrt. Baš različitih kemijskih konzervansa i šećera u консервах uništavaju vitamini i enzimi. Vrijedno razmišljati o tome, kao što smo hrane ove svoje male djece, kupujući različite od voća i povrća, pire s dugim rokom trajanja. Čak i ako ste sami kod kuće kuhar džem od voća ili voća, još uvijek se vitamini ne spasiti, inače naš pekmez jednostavno počnu da lutaju;
 • Mliječni proizvodi i mlijeko. Većina ljudi ne podnose mlijeko, iako je odličan izvor kalcija. Mlijeko je korisno samo onda kada ste sigurni u njegovu podrijetlu. Mlijeko koje kupujemo u trgovini, čuvati duže vrijeme, a to čini da se razmisli o tome da je u njemu su dodane neke kemikalije koje ometaju ga скисания.
 • Jogurt. Ovaj proizvod sadrži veliku količinu arome, bojila, antioksidanata, stabilizatori i загустителей. Ako mislite da je jogurt sadrži zdrave bakterije, mi vam kažemo da oni žive tamo ne više od dva dana. Baš korisne bakterije ne mogu postojati u кислотной okruženju. Proizvođači oglašavaju i nameću nam se s uspjehom svoju robu, tako da se isplati još jednom razmisli, ga koristiti ili ne.
 • Marmelada, karamela, žvakanje binzašto nije koristan jogurtеты, desni, пастила, bombona, čokolade, keksa i drugih proizvoda. Sve ove poslastice sadrže ogromne količine šećera, prehrambenih nadomjestaka, bojila. Oni možda i najviše štetnih proizvoda za lik, slažete li se?
 • Majoneza i kečap. Ovi proizvodi se smatraju štetnim ako mi ih kupujemo u trgovini. Majoneza i kečap, pripremljena od kvalitetnih i ekološki prihvatljivih proizvoda kod kuće, čak mogu biti od pomoći pri poštivanju svih pravila kuhanja. Kupljena u trgovini majoneza, posebno u plastičnom pakiranju, nosi veliku štetu. Kao i u njegov sastav ulazi ocat, a on upija sve karcinogeni, sadržane u plastičnom pakiranju. Baš takav majoneza osigurava vam povišen kolesterol.
 • Bobice, gljive, povrće, voće uzgaja u nepovoljnim uvjetima. Ako se ove namirnice obrađuju raznim kemikalijama, za brzo sazrijevanja, onda znajte da takvi proizvodi doprinose nastanka različitih malignih bolesti. Takvi proizvodi mogu se uzgajati oko biljaka, navodnjavanje i čak i u zonama zračenja.
 • Alkoholna pića. Nije najstrašniji konzumiranje alkoholnih pića u velikim količinama. Opasnije od svega konzumirati vino, koje možete kupiti u trgovini. Nije uvijek u trgovini može biti prirodno vino, mješavina alkohola, vode, raznih aroma aditiva i bojila.
 • Rafinirani proizvodi: ulje, šećer, oguljene riže, brašno. Proizvodi su izloženi čišćenje. Brašno vrhunske sorte očišćen i отбелена, tj. u njoj se nakon obrade ne ostaje ništa korisnog. Ona je škrobom, a ono što ste od nje kuhar сдобой, koja doprinosi začepljenje crijeva, od čega se može pojaviti je bolest, kao što su dijabetes i čak i neplodnost. Isto vrijedi i šećer, rafiniranih ulja i riže.nego štetni poluproizvodi
 • Poluproizvodi od mesa. Najčešći kolač od mesa – to je knedle. Svi nutricionisti svijeta uvijek protiv kombinacije mesa i tijesta. Ali najčešće opasnost nije u tome , nego u tome što meso je korišten pri izradi ovog proizvoda. Zato ne treba biti lijen i kuhati palačinke s mesom, knedle, sarma kod kuće.

Još najviše štetnih namirnica, pogledajte u video

 

Iz gore navedenog može se zaključiti štetne namirnice spadaju u popis, štetne jer ih krivo pripremaju ili su izloženi nepravilnog rukovanja. Pokušajte kupovati one proizvode, u pozadini kojih se ne možete dovesti u pitanje. I onda lik i zdravlje imamo sve će biti u redu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: