Kao što je uzimanje L-karnitina za mršavljenje

Većina ljudi koji imaju prekomjernu težinu, pokušajte odabrati najzdravije načine za mršavljenje, kombinirajući aktivna vježba i pravilna prehrana. Za ubrzanje tog procesa često se koristi жиросжигающая dodatak элькарнитин. Da je ona dala brzi rezultat, trebalo bi da naučite kako pravilno da ga treba prihvatiti.

Da za tvar L-karnitin

Prije nego što je uzimanje L-karnitina za mršavljenje, treba shvatiti da je ovaj dodatak. L-karnitin (ili drugi naziv левокарнитин) – to je vitamin B11, koji može sintetiziran u jetri čovjeka koji koristi kvalitetne životinjske proteine. Metaboličke левокарнитин prirodni spoj pomaže ubrzati i poboljšati razmjenu lipida, održavati optimalno funkcioniranje mišića.

Obično, ljudska potreba za элькарнитине je 250 mg, pri čemu jetra je u stanju sintetizirati samo 10 posto od tog broja. Za smanjenje težine su potrebne snaga opterećenja, pri tom tijelu će trebati dodatni količinu te tvari. Bit L-karnitina se sastoji u tome da daje kisik u stanice i ubrzava izlučivanje masti. Na treningu tvar pomaže masne stanice pretvoriti u energiju.

Djevojka u teretani

Kao što je uzimanje L-karnitina za spaljivanje masti

Deficit левокарнитина se manifestuje padom imuniteta, brzi umor, poremećaj metabolizma. Ako u vrijeme žestoke dijeta ili intenzivnog treninga osoba osjeća slabost, potrebno je dobiti potvrdu liječnika o dodatnom uzimanju vitamina U 11. Djevojke bolje početi piti dodatke prehrani s male doze (1,5 g), povećavajući postupno do 2 godine, Kod muškaraca je ta brojka nešto veća: možete odmah piti po 2 g, dalje доводя do 3 g. Uz dugotrajno uzimanje droga može akumulirati, pa je najvažnije – redovitost.

Za mršavljenje элькарнитин pravilno uzeti jedan sat prije jela. U dane kada se ne nalaze sport, dnevnu dozu tvari potrebno je podijeliti u 5 obroka po 250 mg, tijekom obuke dana treba distribuirati lijek, da maksimalna doza 1500 mg usvojen je ne manje od 45 minuta prije vježbanja. Kao i obično, najviše djelovanje tvari na organizam dolazi kroz 40 minuta nakon uzimanja, pri tome učinak ostaje do 2 sata. Dijagram korištenja može biti:

 • za 20 minuta prije doručka – 250 mg;
 • prije večere još 250 mg;
 • pola sata prije podneva – 250 mg;
 • 750 mg po 45 minuta ispred sportskog treninga.

Gubitak težine može se podnijeti:

 • питьевыми ампулами;
 • tabletama i kapsulama;
 • prah;
 • tekući концентратом;
 • spreman za piće.

Djevojka uzima pilulu

Kako piti L-karnitina za mršavljenje u tabletama

Sadržaj витаминоподобного tvari u tabletama kod mnogih proizvođača različiti, ali u prosjeku je jedan grama po porciji. Za oralnu uporabu L-carnitin ne valja samljeti ili разжевывать. Tablete treba progutati cijele, s vodom, sokom ili vodom, pola sata prije treninga. Dozu treba odabrati individualno s obzirom na stanje organizma i razine opterećenja. Proizvođači često stavljaju u uputama upute o tome kako pravilno treba koristiti L-karnitin.

Preporuka toga, koliko je potrebno piti dodatak prehrani:

 • L-karnitin u obliku kapsula/tableta treba uzeti 250 ili 500 mg 3 puta dnevno, sportašima paušalnom iznosu od 500 do 1.500 mg prije treninga;
 • dugotrajna primjena lijeka (više od 6 mjeseci) nepoželjan;
 • таблетированный L-karnitin duže probavlja;
 • kada primite левокарнитина treba ograničiti konzumiranje proizvoda sa sadržajem kofeina.

L-karnitin u tabletama

Kao što je uzimanje L-karnitina u prahu

U ljekarni možete pronaći порошковый vitamin U 11, koji treba uzeti u krug, navedene na pakovanju lijeka, ili da djeluje na takav upute:

 • sportašima kada кардионагрузках i pogonskom trening ujutro treba razrijediti s 1 mg элькарнитина, na vlast vježbe za 20 minuta – 2 mg, 10 minuta do кардионагрузок – 1 mg;
 • aerobik vježba će ujutro 1000 mg supstance, za 20 minuta prije vježbanja – 2000 mg;
 • tijekom dana bez treninga ujutro treba uzeti 1 gram lijeka;
 • uzgajati u prahu potrebno sokom ili vodom neposredno prije primjene.

Kako uzeti tekući l-karnitina za mršavljenje

Najviše zgodan i popularan oblik izdavanja vitamina U 11 smatra se da tekućina (koncentrat, sirup, ampule). Za razliku od tableta i kapsula, ona počinje djelovati puno brže, jer od tekućine korisna tvar prelazi u krv prije. Mnogi nutricionisti i liječnici tekući oblik L-karnitina preporučuju koristiti za 20 minuta prije obroka u obliku koktela. Tečaj takvih dodataka mora biti dva mjeseca, potom je potrebno napraviti pauzu od 3 tjedna. Tekućina s левокарнитином možete piti u čistom obliku ili razrijeđen s vodom. Piju sastav neposredno prije кардионагрузкой.

Tekući l-karnitin

Kontraindikacije

Жиросжигатель элькарнитин – siguran proizvod. Iako i kod njega postoje kontraindikacije:

 • idiosinkrazija;
 • dojenje i trudnoća;
 • bolesti krvnih žila;
 • dijabetes;
 • ciroze;
 • bolesti bubrega.

Video: kako napraviti Karnitina za mršavljenje

Naši

Olga, 23 godine

Prekomjerna tjelesna težina kod mene je uvijek bio. Pokušala sjesti na dijetama, specijalnih efekata nije bilo. Djevojka je savjetovao dodati preparati sa sadržajem vitamina U 11. Na internetu je počela da se bave sa informacijama o dodavanju, pročitala pozitivne povratne informacije o djelovanju i pronašla upute, kao što je uzimanje L-karnitina za mršavljenje. Pijem tekući koncentrat tvari prije treninga. Rezultat je bio gubitak od 3 kilograma.

Ivana, 27 godina

Koristiti элькарнитин za mršavljenje mi je savjetovao moj trener. Odlučila probati таблетированный lijek, jer povoljno povesti sa sobom odmah na trening. Запиваю vitamin običnom vodom. Za 3 mjeseca primjene dodataka tijelo primjetno подтянулось, pojavila se pravilno sušenje. Dok je napravio break, kao što je navedeno u uputama. Nakon par tjedana opet početi piti vitamin.

Vladimir, 30 godina

Za borbu sa suvišnim kilogramima uvijek sam tvrd prehrane, uvijek je postao baviti prijenosom opterećenja. Smanjenje tjelesne težine je išlo vrlo polako. Našao sam na internetu komentare o prehrani za mršavljenje, što je pogodno za brz gubitak težine. Pijem tekući lijek je više od mjesec dana. Nestao trbuh i višak od 5 kg

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: