Kao ljuljačka preša za mršavljenje trbuh

U potrazi za najdraži lik važno je održavati ravnotežu i obavljanje složene vježbe. Za mršavljenje trbuh postoje posebne vježbe za pumpanje press, spali salo na lokalnoj razini, prilagoditi silueta. Izbor zanimanja utječe, mogu izgubiti višak kilograma i podići lik u cjelini.

Kako pravilno ljuljačka za press da popravi trbuh

Pri proučavanju problema, kao na ljuljački preša za mršavljenje trbuh, možete pronaći mnoštvo informacija. Osnovna pravila i tajne za žene s muškarcima, da ukloni višak kilograma, je:

 1. Izvođenje radova na trbušne mišiće press preporuča bez отягощений da nije formirana neželjeni volumen.
 2. Uz ispravan trening press uvijek u neizvjesnosti.
 3. Bolje bi manji broj ponavljanja, ali ih provesti učinkovit način.
 4. Pumpa press je potrebno uz poštivanje disanje, dah na naporom, dah na odmoru. U tom slučaju, mršavljenje će biti brz.
 5. Ne treba biti lijen i obavljanje rada u punom kapacitetu. Ako je zadatak podići mišiće, možete raditi manje intenzivno, ali kada sagorijevanje masti tražiti rezultat potrebno je od 100%-nog utjecaja.
 6. Znak pravilnog transporta imaju osjećaj peckanja. Kako samo čovjek ga osjeća, potrebno je na maksimumu ponavljanje aktivnosti je broj puta da dopuštaju mogućnosti.
 7. Početnicima ili uzimali duže pauze u treningu je povećati broj ponavljanja postupno, kako mršaviti bez nelagode.
 8. Brzi gubitak težine će vam redovito vježba bez prekida – do 5 puta tjedno.
 9. Za održavanje rezultata postoje posebne vježbe koje zahtijevaju koncentraciju – to je napon press pri hodanju, vožnji u prometu. Možete početi s 10-drugi komercijalnih tv kompleksa, postupno povećavajući trajanje.

Djevojka trese press

Vježbe za mišiće trbuha

Da bi pravilno pumpa preša za mršavljenje trbuh, treba ponavljati kompleks određeni broj puta. Postoji nekoliko vrsta treninga: u zoni gornje mišiće, donji i kosi mišića. Oni se izvode na različite načine: ležeći, stojeći, sjedeći. Glavna područja su:

 • uvijanje, a to su vježbe koje se zove «rock press», da će se povući glavu na nogama;
 • povlačenjem gore – noge u odnosu na tijelo;
 • natrag uvijanje – podići zdjelicu;
 • калланетика – vrši u статике, sagorijeva masnoće.

Osnovno pravilo izvođenja je napetost mišića mišiće, ali ne i vrat i glavu, inače opterećenje će biti neravnomjerno raspoređena. Početi treba s 20 ponavljanja u 2-3 serije, postupno povećavajući broj. Vježbati možete i kod kuće, u fitness dvorani pod nadzorom trenera. Kako brzo smršaviti, preporučuje se pridržavati pravi način, a hrana treba biti zdrav. Početi bilo koji trening je potrebno zagrijavanje i završiti растяжкой.

Kao ljuljačka za press kod kuće leži

I muškarci i žene mogu početi izvođenje mršavljenje u području trbuha podigla gornje mišiće. Za to se koriste klasične vježbe iz ležećem položaju:

 1. Tradicionalna uvijanje – leći na leđa, pri čemu se savijati koljena, ruke stavite iza glave. Gornji dio kućišta podići do 25 cm od poda, замереть na 3 sekunde. Napraviti 2 ponavljanja po 15 puta. Za povećanje opterećenja, pritisnuta između koljena loptu.
 2. Sag – ležeći na trbuhu, protežu noge, ruke сцепить iza leđa. Podići gornji dio tijela, otkinuti ga do maksimuma, popraviti, 5 puta polako izdahnuti. Ponoviti 10 puta po 2 serije.
 3. Podizanje nogu – lezite na leđa, noge ispraviti. Polako podižući ih prema gore do podešavanje okomitog položaja u odnosu na podu. Ponoviti 10 puta.
 4. Bočni uvijanje će raditi kosih mišića – leći na leđa, savijati koljena izdvajali za grudi. Držite gornji dio trupa u nepomičnom, prebaciti noge na drugu stranu zbog rada za tisak. Ponovite 30 puta, izvesti 3 serije.

Djevojka radi vježbe za mišiće

Vježbe za mišiće trbuha stoji

Udarac trbušne mišiće muškarcima ili ženama će raditi složene vježbe iz stojećem položaju:

 1. Nagib – ritmički naginje na obje strane, povećati opterećenje pomoću bućica. Ponovite 30 puta u 3 ciklusa.
 2. Istezanje – stoji točno noge u širini ramena, stavite desnu ruku na glavu, a lijevu – do pojasa. Izdahnuti, spuštanja lijevog ramena, posegnu u pravu lakat gore. Izdahnuti, vratiti se u početni stalak. Spustite desni lakat, zamijenite ruke. Ponovite 20 puta za svaku boca.
 3. Uspon – postati na jednu nogu, lagano zaobljenih bokova, podići na mogućnost vrlo nogu, da se ne savija ga. Ponovite 30 puta za svaki boca.

Vježbe za donji preša za djevojke

Za brzo mršavljenje treba izvoditi vježbe za donji press:

 1. Harmonike – hop, noge ispraviti, polako ih podići do visine od 30 cm, fiksirati na par sekundi, podići grudi.
 2. Koraci na težini – dodirivanja poda ramena, protežu noge, ruke stavite iza glave. Podići noge na 45 stupnjeva od poda, oponašajući korake.
 3. Dizanje noge s zdjelice – ležeći na leđima, savijati koljena. Mišićima press podići zdjelicu, izravnati noge iznad glave.
 4. Bicikl i škare – leći na leđa, s rukama сцепляются iza glave, simulirane odgovarajuće pokrete.

Djevojka obavlja vježbe za mišiće

Koliko je potrebno ljuljati press da popravi trbuh

Trajanje obavljanje nastave, koji su pozvani na ljuljački preša za brzo mršavljenje trbuh, ima ovisnost o mjeri натренированности osobe. Za početnike je ta brojka varira od 30 do 45 minuta, za profesionalce – sat. Trening u punoj snazi će vam pomoći izgubiti težinu za 2 tjedna. Nakon toga ostaje samo zadržati ravan trbuh preventivnim тренингами.

Video: kako pravilno obaviti press da popravi trbuh

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: