Kako zaspati brzo

Ste morali da se pitaju: može li se upravljati vlastitim spavanja, kao i vlastitim sne sanjati? Tijekom spavanja, kao što je poznato, čovjek kao da se isključuje. Međutim, to uopće ne otežava upravljanje spavanja. Što su drevne metode koje omogućuju provoditi to upravljanje?

Sposobnost zaspati bez sumnje je jedan od najvažnijih elemenata. Moderni ljudi imaju ozbiljne probleme s takvim jednostavnim, izgledalo bi na prvi pogled, stvari, kao — dobro spavati i zaspati. Metoda snova kod kroničnog manjka sna primijeniti neće uspjeti: su se nagomilali dugove za spavanje» je opipljiva ovom prepreka. Naši suvremenici ne высыпаются iz mnogih razloga prilično često.

Noćni način života, buran život, naporan radni uvjeti, brz tempo — svi ovi faktori ometaju spavanje sa zalascima sunca, kao što je bila prihvaćena od naših predaka. To je razlog zašto je tako važno da već u prvoj fazi razviti sposobnost rano stati u krevet i brzo zaspati. Окинув je svijet širok pogled, može bez problema da bi se uverio da su sve biljke i životinje postoje u zajedničkom ciklusu, samo ljudskoj prirodi da ga krše. Za brzo zaspati koristimo metodologiju unutarnje logike. To će vam pomoći da se smirite, opustite se i pripremite za spavanje.

Zaspi čovjek ne od umora, nego od svijesti, da su svi radovi završeni. Čak se katastrofalno umorni, teško ćete zaspati, ako zabrinuti zbog nezavršenih poslova i psihički se ne možete odvojiti od problema, da se pomalja dan na poslu.

Koliko često mislite o neriješenih pozive ili radnje već leži u krevetu? Osjećaj da ste izgubili nešto važno, бередит dušu i ne daju spavati. Otpustite problema i dopustite vašem tijelu da se odmori od svih zaostatak za dan rada. Dišnog gimnastika, meditacije u lotosovom položaju i drugi mudrosti, slušati koje ste već sigurno spremno, u ovom slučaju beskorisni.

Jednostavno ne мучайте i ne упрекайте sebe. Kada shvate da niste napravili važan zadatak, posao ili bilo koju drugu akciju, zalog sami obaviti ujutro, što ranije. Ova tehnika остудит vaš žar i da će pokazati gdje efikasnije beskorisnih самоедства. Stoga, bilo nedovršen posao će biti sutra — to je ono o čemu treba razmišljati, u slučaju nastao prije spavanja zabrinutost.

Intenzivne emocije, da je ostao nakon naporna radnog dana, potrebno je zatvoriti. Strah, bijes, strah, sve te negativne osjećaje ometaju da zaspite. Osmijeh i umirujuće zvukove — naprotiv, pomoći će pronaći duševni mir i opuštanje. San — to je trećina našeg života. Ignorirati ga je jednostavno nemoguće. Zapamtite to!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: