Kako smršati, ako nema volje

Početi raditi u jutarnjim satima vježbati, trčati, ići na dijetu, pravilno se hraniti sa sljedećeg ponedjeljka. Vam to ništa ne podsjeća? Snovi o vitka figura ostaju snovima, jer za izgubiti težinu, morate imati dobru motivaciju i snagu volje. Mentalni stav je vrlo važan, ali prvo morate pobijediti lijenost.

Kako razviti snagu volje i sami izgubiti težinu

Djevojka jede salatu za mršavljenje

Nedostatak volje sprečava da izgubite težinu. Kako njegovati volje kvalitete, kako bi se izgubiti težinu? Ohrabrujuća stvar samodiscipline može razviti, doslovno trenirati svaki dan. Svijest o svrsi, dostupnost, ili za poticaj, proizvodnja navike će postati tim prvim koracima koje će vam pomoći dobili osloboditi od lijenosti. U praksi koji žele izgubiti na težini, kako bi tijelo izgledalo lijepo, morati učiniti odgoj volje, a za to je:

 • pažljivo sagledati распорядку dana;
 • vježbanje;
 • pregled izbornika;
 • da biste dobili osloboditi od loših navika;
 • početi djelovati.

Načini sebi uzeti u ruke i početi mršaviti

Razmišljajući o tome, kako mršaviti, ako nema volje, za početak je bili sigurni da se problem viška kilograma zaista postoji. Uostalom, pod tanak lik shvaća ne samo težinu, ali i atraktivnih proporcija, подтянутые mišića, glatka koža, a to je čitav niz aktivnosti. Ne pokušavajte za jedan dan drastično promijeniti normalan život, da ne izazvati stres. Bolje se kretati prema cilju, korak po korak, savladavanje načina kako da sami uzeti u svoje ruke.

Pravilna motivacija za smanjenje tjelesne težine

Zapisnik o vjenčanju

Zašto ste se pojavila želja za izgubiti težinu? Odgovor na pitanje će biti polazište, pomažući trenirati volju i boriti se s lijenost. Stvarajući temelj, kako izgubiti na težini, čak i ako nema volje, valja odrediti s motivacijom. Među mnogim zaslužnim razloga za uzor treba naći onaj poticaj koji je svaki put će biti u iskušenju da se povuče će vas podsjetiti istinsku želju za izgubiti težinu. Kako motivirati sebe? Pri odabiru ispravnog poticaj korisno uzeti u obzir sljedeće preporuke:

 1. Potražite svoj i samo svoj cilj mršavljenje, nije prema predlošcima: prije odmora, slavlja, kao što je model s naslovnice magazina.
 2. Postavljajte realne ciljeve s obzirom na određene vremenskih okvira, poželjno je, da bile su to male praznine u kalendaru.
 3. Lemiti, pretvarati jednostavno želju za izgubiti težinu u postizanje više razine, na primjer, podići kvalitetu života, pokazati brigu za zdravlje, poboljšati imidž.
 4. Uzmite u dnevnik mršavljenja, gdje se prikazuju sve korake koji su doveli do uspješnog rezultata.

Analiza faktora koji sprečavaju izgubiti težinu

Plan za mršavljenje

Da se ne daje težinu kod kuće? Nije uvijek samo nedostatak volje utječe na rezultat. Da bi se bolje shvatio, morati analizirati neki faktori. Prema istraživanjima, među ozbiljne prepreke koje sprječavaju izgubiti težinu, najčešće se nalaze sljedeće:

 • Izlet u trgovini bez popisa proizvoda. Koje namirnice kupujete nešto i jesti, pa ako prevladavaju masti i ugljikohidrata, o mršavljenje ostaje samo sanjati.
 • Izlazak težinu bez izbornika za tjedan dana, tako da čak i kada nema volje, može biti teško. Planirajte načine prehrane unaprijed pripremiti zdrava jela, jedući optimalnu količinu kalorija.
 • Prestati jesti slatkiše, restoran brze hrane, poluproizvoda, ne piti пакетированные sokovi, slatko ili alkoholna pića, prestati pušiti – to izvori višak kilograma.
 • Nedostatak sna.
 • Nedostatak fizičke aktivnosti.

Promjena načina života

Ako ne promijeniti uobičajeni način života koji je doveo do pojave viška težine, onda je vjerojatno da će uspjeti izgubiti težinu. Nedostatak snage volje u kombinaciji s lošim navikama, među kojima je obrok pred tv-om, gutanje hrane zajedno pažljivo пережевывания, samo pogoršava situaciju, tražeći napora za neuspjeh. Na zdraviji način ishrane treba kretati glatko, ne zaboravljajući ostaviti vrijeme za teže fizičke aktivnosti, spavanje, odmor.

Pravilna prehrana i piće način

Djevojka pije vodu

Držeći se tih uvjeta moguće je postići značajne rezultate u mršavljenju. Ako ravnotežu konzumiranje proteina, masti, ugljikohidrata, izračunati broj kalorija, ne zaboravljajući popiti barem dvije litre tekućine dnevno, onda ne morate da pitam o tome kako izgubiti težinu, čak i ako nema volje. Neprijatelj mršavljenja – osjećaj gladi, pa je tupa, to je bolje jesti češće male obroke, a u pauzama između obroka piti više čiste vode.

Za mršavljenje, čak i kada nema volje, ne isplati se uključe u obrocima, naročito strogi. Većina popularnih metoda temelji se na ograničenju potrošnje kalorija, što često izaziva smanjenje aktivnosti, osjećaj umora, nervoze. Ako s hranom, kao glavni izvor, tijelo ne dobiva što je potrebno «gorivo», onda dolazi slom, što dovodi do pretilosti. Pojava takvih programa, kao što su Energy dijeta za smanjenje težine, pomaže održavati ravnotežu, brzo gube na težini, čak i ako je snaga volje slaba.

Umjereno vježbanje

Vožnja biciklom, trčanje, planinarenje ne zahtijevaju puno truda. Blagotvorno utječe na zdravlje, umjerene fizičke aktivnosti zahtijevaju samo jedan – pravilnost. Za sagorijevanje viška kalorija, koje dovode do pojave masnih naslaga, treba premjestiti. Ako nemate volje za posjet teretani, najbolja opcija će biti umjereno opterećenje, koje može varirati joge, podizanje hoda stepenicama umjesto liftom, temeljito čišćenje kuće, ples.

Video: kako razviti snagu volje i ići na dijetu

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: