Kako smanjiti želudac za izgubiti težinu

Veliki broj apsorbira hrane je često postaje uzrok prejedanja, potpunost i kompleksa. Povećani želudac je i uzrok i posljedica nepravilne prehrane. Smanjuje obujam tijela, možete izgubiti težinu brzo. Smanjivanje želuca dovodi do brzog nastanka osjećaja sitosti, smanjuje se hrana konzumira.

Kirurški načini da se smanji želudac distended

Smanjenje obujma tijela može se postići na različite načine. Kako smanjiti želudac kako izgubiti težinu? Prirodni način podrazumijeva promjenu utvrđenih navika u ishrani, što zahtijeva vrijeme, strpljenje i konativnih truda. Osim toga, u ponudi postoje razni lijekovi, tablete, da smanjuju težinu. Najradikalniji prijem – poseban rad. Kirurška intervencija je opravdana ako imate više od 30 suvišnih kilograma, opasne po zdravlje i život pacijenta.

Prije nego što se odlučite na takav korak, potrebno je pronaći kvalificiranog stručnjaka s dobrim iskustvom, predaju potrebne analize. Osim toga, treba imati na umu o nuspojavama na koje se odnose probavne smetnje, bol, ograničenje u kretanju i konzumiranje hrane. Drugi značajan aspekt operacije – najviša cijena po kojoj je postupak postaje dostupan ne svima.

Резекция želuca

Postupak pruža kirurško utjecaj na tijelo s ciljem smanjenja volumena. Kako brzo smanjiti želudac kako izgubiti težinu? Dio tijela briše se иссечением. Pri tome обманутый tijelo dobiva manje hrane i smanjuje težinu. Takva mjera ima određene rizike. Tijekom operacije čovjek izgubi otprilike litru krvi. Osim toga, moguće su povrede proces probave, nesklad izrečene šavova, obrazovanje unutarnjeg krvarenja, sljedeći pankreatitis.

Liječnici na operaciju

Zaobići ili vertikalna гастропластика

Operacija smanjuje organ za smanjenje broja konzumira porcije. Formirana zatvori kanal na kojem se jedva kreće hrana. Kratki želudac doživljava jednoliko, ne može propasti u nekom mjestu. Hrana koja prolazi kroz dugi «hodnik», suočava sa značajnim otporom, zadržava i izaziva osjećaj sitosti. Prva tri mjeseca nakon laparoskopske гастропластики – tako se zove ova metoda – hrana se kreće teško. Zatim se tijelo proteže nemir nestaje.

Бандажирование

Rezultat postupka je postavljen kirurški prsten na želudac, da bi se smanjila njegova količina. Бандажирование održava se bez skalpela, ne ostavlja na trbuhu šavova. Tijelo je podijeljena u dva kapaciteta. Mali gornji dio je prepun hrane i daje signal o zasićenosti u mozak. Zatim hrana dolazi dolje za probavu. Nedostatak ove metode je mogućnost komplikacija pri donošenju čvrste hrane u prošlosti je restriktivan prsten. Ova značajka može uzrokovati gastritis ili čir.

Баллонирование

Suština postupka je u tome što unutar čovjeka uvodi poseban balon, koji je ispunjen tekućinom ili zrakom. To nije operacija, a uobičajeno intervencije u ljudski organizam, poput гастроскопии. Prije nego što suziti želudac na taj način, potrebno je proći niz testova, rezultati ankete potvrđuju potrebu procedure. Minus metode je u tome što instaliran unutar želučani balon može biti poremećen spontano i otići u crijeva. Osim toga, postoji rizik od pojave erozije na sluznice unutarnjih organa.

Shema баллонирования шлунка

Cijena operacije smanjenja želuca

Smanjenje organa, kirurški se održava u slučaju, ako je takva mjera uistinu opravdan. Prije nego što se smanji želudac za izgubiti težinu, potrebno je vrednovati na postojanje kontraindikacija. Cijena operacije zavisi od kvaliteta opreme koja se koristi, složenost postupka i razine usluge:

Vrsta operacije Cijena (milijuna hrk)
Резекция želuca 32-210
Vertikalni гастропластика 40-198
Бандажирование 15-205
Баллонирование 54-100

Kako smanjiti veličinu želuca kod kuće

Kirurški zahvat daje brze rezultate, ali ipak ima kontraindikacije i neugodne posljedice. Kako smanjiti želudac kako izgubiti težinu? Pravi utvrđenih promjena navika vezanih uz obrok – dokazani način za korekciju težine, čime se štedi na poziciji operacije. Za mnoge ljude ova opcija je jedini ispravan i pametan. Izgubivši bez operacije od ovisnosti prejedanje može riješiti problem u korijenu, mršavljenje, poboljšati kvalitetu života.

Učinak od prehrane ne dolazi odmah. Osim toga, potrebne su značajne volje napore kako bi pobjedili žudnja za štetne hrane, smanjiti želudac. Nakon što je početni volumen u dvije šake, organ može postupno rastegnut do 4-литровой kapaciteta zbog:

  • redovito prejedanje;
  • запивание hrane velikom količinom vode;
  • uzimanje hrane kada nema gladi (stres, подавленное raspoloženje, osjećaj tjeskobe, dosade);
  • užurbanog gutanja ispred tv-a, čitanja knjige ili novina.

Djevojka s pločom salate u ruci

Smanjiti želudac i pomaže izgubiti na težini:

  • Prehrana 5-6 puta na dan. Posluživanje obroka ne smije prelaziti 300 g. Rješenje juhe, tekući žitarice, salate. Sok i čaj treba piti pola sata prije ili nakon 20 minuta nakon obroka.
  • Pažljivo пережевывание, stimulira rad probavnog trakta.
  • Obrok samo kada se pojavi ovog gladi. Problem anksioznosti, depresije, dosade bolje riješiti na drugačiji način.

Video: kako smanjiti volumen želuca odrasle osobe

Naši

Tatiana, 45 godina

Radila бандажирование za izgubiti težinu. Uzrok viška kilograma je sklonost da se prejesti. Sada je puno i tu ne mogu. S popunjavanjem vrhu želuca i grla pojavljuje com. Razumijem da, ako pojesti još, sve će doći natrag. Za mjesec dana сбросила 7 kg Takva mjera – dobar način za smanjenje apetita i mršavljenje. Cijena je visoka, ali to je vrijedno toga.

Galina, 43 godine

Prije šest mjeseci sam morao smanjiti želudac s pomoću operacije. Za to vrijeme smršavio sam 30 kilograma, težina mi je prije bio 124, sada – 91. Pogled na fotografije – čak i ne vjerujem. Osjećam se puno bolje, jako mi je drago. Im isto što i prije, ali u manjim količinama. Soda vodu ne pijem samo sokove, i to samo između obroka.

Julija, 34 godine

Mama od djetinjstva dobro brinula o nama sa sestrom, rezultat želuci bili растянутыми. Ne kažem da je bio veliki višak težine. Budući da je već žena, pokušao smanjiti apetit, mršaviti i osjećala se bolje. Otišli neke bolesti, koža postaje čišći. Bilo je teško psihološki, ali ništa ne shvaćam. Sada ih je manje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: