Kako izgubiti težinu na sustavu minus 60

Autor ove ideje je Katarina Мираминова, koja je na vlastitom primjeru djeci u učinkovitosti dijeta. Pomoću jedinstvenog sustava napajanja, koji Katarina je došao, ona сбросила 60 kg težine.

Vrlo mnogo je loše ocjene o «sustavu 60» od strane nutricionista, koji se zove dijeta нерациональной, nema balansa. Međutim, ova dijeta pomogla mnogim ljudima kupiti prekrasan pogled. Time je izazvao pomutnju i puno pozitivnih povratnih informacija.

«Sustav 60» — to je, vjerojatno, novi režim prehrane, kakva pravila, nakon čega možete izgubiti težinu i postići time željeni rezultat.

Kako izgubiti težinu na sustavu minus 60

Kako izgubiti težinu na sustavu minus 60

Pravilo 1:

Do 12 sati dana možete jesti sve što želite, ali izbjegavajte prejedanje i štetnih proizvoda.

Pravilo 2:

U potpunosti обедайте. Ručak mora biti iz prvog i drugog.

Pravilo 3:

Pridržavajte se «princip kombiniranja» proizvoda. Također, što manje koristite konzervirane proizvode, to bolje. To isto se odnosi i na ukiseljeno i slanih povrća, oni moraju biti prisutni u malim količinama.

Pravilo 4:

Večera mora se sastojati ili od jednog ili od 2-x komponente, ali ne i više.

Pravilo 5:

Za večeru također je potrebno najkasnije tri sata prije spavanja. Ako večerati na vrijeme ne uspije, onda smanjite Svoju porciju i ograničite sebe laganim proizvodima (popiti čašu jogurta ili pojesti nešto kuhano riže), ali je u potpunosti od večere ne odbijajte.

Ako se pridržavati ovih jednostavnih pravila, onda ćete izgubiti 2 kg u tjedan dana.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: