Jillian Michaels: ravan trbuh za 6 tjedana

Izgraditi kvalitetnu tijelo i učiniti ravnog trbuha 6 tjedana pomoći tehnika Jillian Michaels. Poznati trener daje preporuke dnevnih treninga. Saznati o djelotvornosti metode i istražiti dvije razine intenziteta aktivnosti stjecanja struka može se, čitajući članak.

Kako napumpati press 6 tjedana s Jillian Michaels

Građani navikli da kada se radi o tisku, onda cijeli trening se svodi na скручиваниям, uspona torza ili nogu. Gillian nudi nešto više. Жиросжигающий Kompleks vježbi za svaki dan za bilo koju razinu kondicije. Morati ćete ne samo učiniti, a intenzivno raditi i masnog tkiva u području struka neće šanse. Program Jillian Michaels: ravan trbuh 6 tjedana – bodovanje tehnika u borbi za vitku figuru.

Program se sastoji iz kolegija dnevnih treninga, koji omogućuju vam da izgubite težinu i dovesti tijelo u red. Svaka žena je u stanju pronaći za sportove na pola sata dnevno. Program kombinira dvije razine intenziteta. Prvi korak namijenjen za pripremu, nakon prolaska kojoj, tijelo натренировано, da biste prešli na sljedeću složene aktivnosti. U drugom razini za nastavu trebati pomoćne elemente: tegovi težine 1-3 kilograma i gimnastika mat.

Vježbe koje ćete pronaći u metodi izračunava se na 15 minuta, a zatim ih ponavljaju opet drugi put s većom složenosti. Intenzitet treninga prve razine ne odgovara za početnike, koji nisu prošli osnovnu obuku. Upoznajte se sa tehnikama trener Michaels za početnike, oni ne uzrokuju nelagodu, ali će vam pomoći na putu do gubitka težine i подтянутого trbuh.

Jillian Michaels

Vježbe prve razine

Za pregled dati nekoliko pokreta, predložio je američki trener. Početak treninga treba s разминочных vježbe za zagrijavanje mišića:

 1. Intenzivna korake na mjestu s подниманием koljena. Ud u koljenu kada porastu savijena na 900. Kada je dizanje desne noge, podignite ga na lijevu ruku, i obrnuto. Шагайте u roku od 1 minute.
 2. Stavite stopala, ruke na razini, podigao se gore, sastoji se zajedno. Spustiti ruke i podižite na red lijevu i desnu nogu, što je moguće više. Dodirnite ruke uzdignute noge i vratite se u početni položaj. Ponovite 1 minutu.

Nastavite, obavljajući pokreta:

 1. Noge su postavljeni. Spustite desnu pješice natrag, obje noge su savijene pod 90 °C. Ruke podignite prema gore. Ponavljajte vježbu na desnu i lijevu ud na red.
 2. Noge su postavljeni u razini ramena. Podignite ravno ruke iznad glave. Desnu nogu отставьте u stranu, a zatim nagnite torzo u istom smjeru. Ponovite pokret na lijevu nogu. Nastavite 1 minutu.
 3. Detaljan popis vježbi ćete naći u toku s Jillian Michaels: ravan trbuh 6 tjedana.

Djevojke izvode vježbe

Vježbe druge razine

Druga razina je drugačija pomoću bućica 1-3 kilograma, ovisno o stupnju treninga mišića. Kompleks početi s разминочных pokreta, da se zagrije, dalje nastaviti na osnovnim. Vježbe za obje razine slične, ali drugi ojačani pomoću bućica. Zbog čega je opterećenje na područje struka je pojačan, što je dovelo do brzog sagorijevanje masnoća.

U vježbe, usmjerene za uklanjanje masnoće s trbuha, na drugoj razini su:

 1. Stanite u stabilan položaj. Uzmi budaletina i podignite ih prema gore, iznad glave. Desnu nogu отставьте u stranu, a zatim nagnite torzo s nogu. Ponovite pokret na lijevu nogu. Pridržavajte se na red u roku od 1 minute.
 2. Lezite na gimnastika mat, direktne ruke spojite ih zajedno i uzmite za glavu, jednu согнутую stopala stavite na pod, a drugu podignite prema gore. Ruke podižite istovremeno s nogom, desnom, a zatim lijevom. Trajanje 1 minutu.
 3. Прилягте na trbuh. Popnite se, oslanjajući se na ruke i носочки, učvrstite položaj tijela. Ritmički расставляй noge i opet сводите ih zajedno. Vježbe izvodite 1 minutu.

Djevojka obavlja vježba letva

Koliko je učinkovit trening s Джилиан Michaels

Utjecaj treninga sa američkim trenerom ovisi o raspoloženju i upornost u postizanju cilja. Za dobivanje стойкого učinak pridržavajte se preporuka:

 • ne preskačite dnevne treninga;
 • imati ne manje od 30 minuta;
 • pridržavajte se tehnike izvođenja vježbi;
 • pridržavati se pravilne prehrane;
 • pridržavajte pitke način: 1,5-2 litre vode dnevno;
 • ne vodite pri zdravstvenim problemima.

Video: kako napraviti ravan trbuh s Jillian Michaels

Naši

Katarina, 27 godina

Na metodi Jillian Michaels sam zatražila nakon što je rodila sina, kad je salo na struku ne ide. Sami gubitka težine nije bilo moguće, višak kilograma je ostao na mjestu, i ja odlučila probati kompleks vježbi za 6 tjedana. Rezultat koji se pojavio nakon mjesec dana redovitog programa nastave i na odmoru sam dopustio da nose bikini s ponosno uzdignute glave.

Anna, 30 godina

Pasivni način života natjera da razmisli o više vežbi. Nastava za fitness dali pozitivan rezultat, ali do kocke na tiska je daleko. Kupila sam program američkog trenera Michaels, koji je obećao da će učiniti trbuh je ravan. 6 tjedana svakodnevno vježba i moj press kupio obrise, a masti na stranama nestao.

Julija, 32 godine

Do mog vjenčanja ostalo je bila 2 mjeseca, ja sam htjela izgledati savršeno. U teretani sam худела i сбросила 5 kilograma, a struk ostao problematično područje. Iz recenzije na internetu sam pronašao program za dobivanje stana trbuh od američkog fitness trener. Pola sata na dan nije veliki trosak za осиную struka, koju sam dobila na vrijeme!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: