Japanski metoda za mršavljenje

O idealan lik i осиной struka sanja svaka žena, ali ne i sve su spremni učiniti barem neki napor da biste dobili željeni rezultat u najkraćem mogućem roku. Japanska tehnika mršavljenje Фукуцудзи pomaže brzo popraviti problematične zone bez povećane fizičke aktivnosti, sport i голодовок.

U čemu je suština metodologije dr. Фукуцудзи

Djevojka gubi na težini na japanski način

Japanski metoda mršavljenja je široko poznat u modernoj dijetetika, detaljno lit u World wide webu, u ustima svih ljudi. Efektivna gimnastika za mršavljenje s ručnikom se nalazila u razvoju redoslijedu 10 godina, a nakon objave na području Azije metoda se sveukupno prodao u 6 milijuna primjeraka. To je najbrži način za korekciju figure, u kojoj leže sljedeća pravila:

 1. Problem prekomjerne tjelesne težine usmjerena u pogrešnom položaju kostiju подреберья i zdjelice. Kada ih pravilno polaganje možda tako, nevidljivo oslobođenje od suvišnih kilograma.
 2. Za provedbu japanske metode za mršavljenje potrebno je uobičajena ručnik koji pri obavljanju vježbi pretvara u čudo-valjkom.
 3. Bilo koji pokret treba izvoditi samo na uskoj osnovi (kauč). Prije početka vježbanja potrebno je obaviti pregled, mjerenje visine i težine худеющего osobe.
 4. Za dobivanje planiranog rezultata važna je redovitost japanske metode: manipulacija sa valjkom za mršavljenje nositi svakodnevno na 5-7 minuta slobodnog vremena.
 5. Punjenje s ručnikom je idealan pri pojedinim problemima sa kičmom i поясницей, zateže prsni mišići, poboljšava držanje.

Kako raditi vježbe s valjkom od ručnici

Valjci od ručnika

Za realizaciju japanske metode za mršavljenje prva stvar koju je potrebno pripremiti ručnik koji je potrebno skinite u valjak i povezati ožičenja. To je sastavni dio svakodnevnog punjenja, bez koje se smanjiti količine slici se ne događa. Kao tvrd osnove može djelovati kauč, ali zbog nedostatka takav je sasvim primjeren podu. Redoslijed izvođenja vježbi japanske metode je sljedeća:

 1. Zauzeti ležeći položaj, tako da valjak za mršavljenje je bio ispod pupka.
 2. Noge prilikom realizacije japanske metode razrijediti u širini ramena, ali doći u dodir palčevima stopala.
 3. Ruke imati nad glavom i stavio svoje ruke na podu, tako da dodiruju samo мизинцы.
 4. U tom ne baš ugodnom položaju morati trebala ostati 2 minute, postupno povećavajući određeni vremenski interval japanske metode do 7 minuta.

Ako svakodnevno obavljati ove vježbe u trajanju od 5-7 minuta, rezultat zadovoljit će izravan držanja, minijaturni struk, povećanjem rasta, fit poprsje. Brojne kliničke studije su pokazale da je ova metoda zaista radi, a žene u Japanu postigli savršene forme, bez ikakvog napora i to trajnih ulaganja. Prvi put nakon treninga prisutni bolne senzacije, ali u budućnosti odabrani položaj tela neće isporučiti nemir, može pomoći da se opustite.

Preporuke za sprovođenje gimnastika

Rezultat je japanski način osigurao željeni učinak mršavljenja, morate odabrati pravi jastuk za leđa. Njegova minimalna dužina mora iznositi 40 cm, a debljina – 7-10 vidi Vizualno valjak ne djeluje na obje strane, ali po cijeloj dužini uklapa u leđa bez naglih prijelaza i brda. Prije vježbanja ne boli zagrijavanje, a trajanje potrage za тренированного tijela može povećati. Ubrzati učinak japanske metode i ukloniti dovoljan broj suvišnih kilograma, trebate se pridržavati određenih pravila prehrane.

Što kombinirati vježbe s japanske prehrane

Jelo od japanska dijeta

Kako bi se osiguralo brzo mršavljenje, važno je smanjiti unos kalorija svakodnevnoj prehrani. Za žene je dozvoljeno norma – do 1400 kcal, a za muškarce – 1700 kcal. Japanska dijeta je najučinkovitija metoda u ovom slučaju, a predložio je dijetetski način ishrane ne samo da je raznolika i сытен, ali je i bogat korisnim vitaminima, elementima u tragovima, aminokiseline, minerale.

Kontraindikacije za bavljenje

Japanski metoda za korekciju težine je potpuno sigurna i efikasna, ali prije početka dnevnih treninga, važno je posavjetovati se s liječnikom. Ako ne krše propisi relativno kontraindikacija, nuspojava lijekova i pogoršanja općeg blagostanja nije primijetio. Radi se o takvim ograničenjima do brzog gubitka težine:

 • kronične bolesti kralježnice;
 • patologija leđa, kuka;
 • межпозвоночная kila;
 • razdoblje trudnoće;
 • dojenje;
 • recidiv osnovne bolesti;
 • протрузии;
 • skolioza.

Video tutorial: japanska gimnastika za mršavljenje s valjkom

Naši худеющих i liječnika o učinkovitosti metode

Irina, 23 godine: vježbanje i fitness nikad mi, a to je klasični japanski metoda je došao za brzo mršavljenje. Već za tjedan dana trajalo je 4 kg, a struk je stekla prave obrise. Jako mi je drago na vanjskim promjenama, tim više što ni na kakvu dijetu ne sjedila. Prvo vježba je dobio s boli, ali onda kralježnice ispruži, dok je u stranama nestao višak masnoće.

Anna, 33 godine: Prvo sam u japanskoj prehrani smršavila 7 kg za dva tjedna, ali stanje se lik još uvijek оставляло puno da se željeni. Tada je prijateljica savjetovala jednostavna vježba s valjkom u kući. Ništa komplicirano, što je najvažnije – ručnici dati željeni oblik. Sada koristim japanski način svakodnevno, pogotovo nakon radnog dana za računalom dolazi olakšanje.

Marina, 27 godina: Jedan jednostavan vježbe i na kraju – minus 4 kg u tjedan dana. Sjajan rezultat japanske metode, koje sam ranije nije mogla postići čak i na hard dijetama. Sada je dodatno smanjen dnevni unos. Svakodnevno izvođenje japanski način, pijem do 2 litre tekućine i diskretno худею. Za mene to više nije način za mršavljenje, a normalan život. Svima preporučujem.

Ilona, 31 godina: Ja ne худею japanskom metodom, a povremeno letjeti s njim degenerativne. Kada počinju jake bolove leđa, samo ići na ovo čudo-valjak i ne ustanem 5-7 minuta. To je dovoljno vremena, kako bi bol otišla, dođe dobrodošao olakšanje. Dijetetski učinak od japanske metode nije primijetila, ali i dalje ostavljaju ova vježba ne ide – posao ne dopušta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: