Japanska gimnastika za mršavljenje s valjkom

Samo 5 minuta dnevno, to je tako malo! Praktički svatko može odvojiti toliko vremena. Čini se da je realno bi za tako kratko? Jedna od opcija – postići dobru mršavljenje, smanjenje struka, da se formira dobar stav. Što je najvažnije – obavljati na način opisan u nastavku gimnastika redovito i pravilno.

Da je metoda Фукуцудзи

Djevojka radi vježbe s valjkom

Japanski doktor Фукуцудзи dugo мониторил stanje svojih pacijenata, te je zaključio da je razlog rasprostranjenog ili «поплывшей» struka – neprirodno kostiju подреберья i zdjelice. Ako ih provesti ispravak, kostur će prirodnom obliku i nepotrebne količine otići. Kako to ostvariti japansku gimnastiku za mršavljenje s valjkom? Uputstvo je vrlo jednostavno. Pod leđa stavite jastuk, protežu noge, ruke i odmarati se tako 5 minuta. Proces ima neke finese, ali o njima u nastavku.

Korist japanske gimnastike za lik

Žena čini japansku gimnastiku

Prezentirane vježbe za leđa učinkovito ispravlja držanje, produljuje rast, širenje prsa. Mršavljenje na ovaj način – ne klasični sagorijevanje masti, a dovođenja kralježnice u red. Proces prati koristan bonus – smanjenje obujma struka. Već za mjesec dana može postati u tom dijelu tijela na 4-5 cm manje. Ne trebate biti krma svoje tijelo fizičkih treninga i prakse, međutim, treba staviti na pravilnu prehranu.

Japanska tehnika mršavljenje s ručnikom

Девущка čini gimnastika za mršavljenje

Kako bi smanjili struk bez štete za zdravlje, vježbe potrebno je izvršiti ispravno i nužno svaki dan, bez izostanaka. Japanska gimnastika za mršavljenje s valjkom uključuje samo jedan zadatak. Faze vježbe za ispravljanje držanja i za korekciju figure:

 1. Vodite računa o prisutnosti na japanskom valjkom (krajevi ručnici) i čvrstu površinu na kojoj ćete ležati.
 2. Napravite laganu punjenja zagrijati vaše tijelo.
 3. Sjednite na tvrdu površinu. To može biti za stolom za masažu, kauč, fitness tepih, расстеленный na podu.
 4. Preko svojih leđa odmah iza ягодицами stavite jastuk.
 5. Polako imajte ležećem položaju, aázatim valjak, tako da je to bio tik ispod pupka. Provjerite položaj ručnici se može tako: dva kažiprsta postavite u blizini pupka. Zatim spustite ih dolje na stranama prema donjem dijelu leđa, ne сдвигаясь s linije pupka. Ako prsti naišli na jastuk, on je završio pravo mjesto.
 6. Noge postavite u širinu ramena (na udaljenosti od barem 20 cm). Pet прикасаются na podu, noge su razmještene prema unutra. Palac pri tome treba смыкаться jedni s drugima.
 7. Ruke povucite iza glave, izravnajte u laktovima. Dlan raspoređeno na podu, a мизинцы dotiče.
 8. Opustite tijelo, namočite u takvom položaju 5 minuta, više ne treba. Ako ste prvi put trenirao na japansku gimnastiku za mršavljenje s valjkom, izvodite vježbu 1-2 minute. U prvo vrijeme će biti neugodno, jer do sada za vas je neprirodno tijela.
 9. Ne žurite naglo ustati. Okrenite se na jednu stranu, tako leći još oko 1 minute. Zatim idite u sjedećem položaju, переждите 2 minute i pridružiti mi se.
 10. Ponovite element japanske gimnastike kroz 24 sata.

Kako napraviti čudo-jastuk za leđa samostalno

Valjci od ručnici

Pravi izbor prateće opreme pomoći će brže doći do dobrih rezultata. Jastuk ispod bokova za mršavljenje je čvrsto valjanih ručnik, omatanjem čvrste konac ili trakama. Dužina valjka iznosi najmanje 40 cm, ali u ovom slučaju to ne stoji po strani, ako ga se staviti pod leđa. Savršen izbor – ručnik jednaka širini struka s leđa. Debljina valjak – 7-10 cm, ali ako ima bolove u kralježnici, koristite suptilnije inventar.

Napraviti japanski valjak za gubitak težine je vrlo jednostavno:

 1. Uzmite odgovarajuću širinu ručnik.
 2. Скатайте ga u cijev.
 3. Перехватите krajevi vrpce ili omotati guste konac na cijelom području. Što je najvažnije, da se valjak ne раскручивался.

Kontraindikacije

Ova punjenje za kralježnice pokazuje da nije sve. Čak i ako ste zdravi, posavjetujte se s liječnikom. Kada skrivene bolesti i kroničnih патологиях želja da se ukloni nekoliko centimetara od struka se često pretvara u ozbiljnim posljedicama. Japanska gimnastika za mršavljenje s valjkom u prvo vrijeme može uzrokovati jak nemir i uzrokovati bolne osjećaje. Pri normalnom zdravlju, te pojave će vrlo brzo proći.

Kontraindikacije za vježbe:

 • degenerativne;
 • протрузии;
 • slabe stabilizatori zgloba kuka;
 • skolioza svih vrsta;
 • vašem kičmeni kila;
 • bilo kakve druge probleme s kralježnicom, čak i manje;
 • trudnoća, trajanju manje od jedne godine nakon porođaja.

Video tutorial: kako napraviti gimnastika za mršavljenje

Mišljenja o učinkovitosti metode mršavljenja

Michael, 35 godina:

Pokušao sam japansku gimnastiku više nije za toga, kako bi se izgubiti težinu, a da se malo produljiti u rastu. Primijetio takav uzorak: nakon potrage rast i obim trbuha je zapravo dobro mijenjaju (plus-minus 2 cm), ali nakon 2-3 sata sve se vraća u staro stanje. Samo tako mršavljenje i povećanje rasta nećete dobiti, za to se mora raditi, a ne da leži na radnoj plohi.

Ana, 26 godina:

Radim malo duže – tjedan dana. Isprva je bilo vrlo teško, jer to nije tako lako i dalje trebala ostati čak i 5 minuta u takvom položaju. Nakon izvođenja japanske gimnastike mi se činilo da sam proveo oko sat vremena u teretani. Mišići su vrlo brzo dolaze u tonus i ostaju napete. Smršavila 2 kg, struk bio manji za 1,5 pogledajte Ću i dalje baviti.

Anđela, 18 godina:

Kao način za jačanje držanje ova gimnastika – действенная stvar. Međutim, o kojem mršavljenju govore ljudi u mreži, ne razumijem. Salo se ne može odmaknuti od ležanje na podu. Može, kostur anatomski malo вытянется, zbog čega struk će izgledati kao nije takav široj. Na ovoj efekt «mršavljenje», završava. Koristim japansku tehniku samo za oporavak.

Ožujka, 27 godina:

Za 4 dana mog struka obim je manji za 1 cm! Ne znam što je to: stvarni gubitak težine ili mehaničko izvlačenje tijela, ali rezultat me oduševljava. Prije toga скакала u teretani kako угорелая i takav dobar minus u tako kratkom razdoblju nije gledala. Napravio si mali valjak, bavim se svako jutro. Onda cijeli dan je pun pozitivnih emocija i energije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: