Ja sam smršavila: slika prije i nakon mršavljenja

Kada me pitaju otkriti svoju tajnu, kao što sam smršavila, onda je moj odgovor je vrlo kratak: «Jedem malo i to radim stalno različite vježbe». Ali sada želim da Vam kažem, lijepe žene, o svemu malo više.

Izračun kalorija za mršavljenje

1.Prestala sam sjediti na raznim dijetama. Budući da različiti štrajk glađu, čajevi i sl dozvoljeno izgubiti maksimalno 3-5 kg, nakon čega sam prikupljanje ih natrag. Štoviše, da je sa svakom novom prehranom postajalo teže izgubiti težinu, koji se nakupio davno.

2.Prvo pravilo dijeta — to je sve, samo snimanje, što i koliko je kalorija u tome. Tako sam utvrdio da je съедаю 2500 kalorija dnevno, što je jako mnogo, i zbog toga je moja težina se povećava. Pa sam smanjila svoje dnevne stope do 1600 kalorija i postao zahtjevniji za ono što im je.

Evo moj jednostavan izračun:

a) za doručak trudim se da ne postoje manje 400-450 kalorija

b) na ručak — 500-550

u) za užinu — 200 — 300

g) na večeru ne više od 300 kalorija

3.Drugo – to su fizičke vježbe. Možete ići u teretanu ili vježbati ujutro, ustajanje na 30 minuta ranije nego obično. Navečer прогуливаюсь ili кручу hula хуп, koji treba okretati barem 20 minuta svaki dan.

Ova tehnika pomaže da biste dobili osloboditi od 5 — 10 kg,a onda i više.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: