Irina Пегова smršavila

Problem suvišnih kilograma se odnose ne samo obični ljudi, ali i onih koje vidimo na ekranima tv prijemnika. Ruska glumica Irina Пегова nakon razvoda odlučila da se ozbiljno baviti svojim izgledom i izgubiti težinu, ali ga mnogi pokušaji su bili neuspješni. Na kraju Ирине uspio pronaći za sebe idealan izbor za borbu protiv bujnim oblicima.

Glumica Irina Пегова stanjiti i помолодела

Poznato je da je u mladosti glumica Пегова je bila vitka djevojka, iako je malog rasta, tako da je o dijetama uopće ne razmišljam. Ona se bavila sportom, vela aktivan stil života i bila je zadovoljna sobom. Međutim, nakon rođenja kćeri, žena je postala postati пышнее. Kompleksi su relativno svoje oblike ili rasta nije bilo, ali želja za izgubiti težinu je još uvijek prisutan. Ljekovito gladovanje, stroge dijete, razne kozmetičke procedure pozitivne rezultate nisu donijeli.

Relativno nedavno je javnost bila šokirana kada je vidjela похудевшую poznata glumica u ruskom filmu. Što je s glumicom uspio postati vitak i грациозной? U intervjuu Irina priznaje da se pridržava zdrave prehrane, koja se bavi sportom kad god je moguće i vole aktivni odmor. Irina Пегова dobro smršavila, u čemu joj je pomogao novi projekt. Ona je sada sretna sa svojim likom, jer je to značajno похорошела i помолодела, pri čemu se također drastično promijenila imidž. Danas ona izgleda pokrajinskog простушкой, a samopouzdane žene.

Koliko je smršavila Пегова

Nakon neočekivanog mršavljenja fanovi zainteresirani ovom damom još više. Žena ne priznaje, koliko točno ona сбросила kilograma, ali slika može se reći da ništa manje 10-15 kilograma Tako, s rastom od 155 centimetara prekrasna teži 61 kilogram. Пегова Irina Сергеевна smršavila, ali ne vjeruje da je oblik i lik je imala savršeni, tako da planira izgubiti još oko 7 kilograma. U svakom slučaju, po sistemu «hudeem ispravno» zvijezda je postigao odlične rezultate. Zapisnik o životu slavnih Starhit pomno prati život glumice nakon preobraženja.

Glumica Irina Пегова

Kako je smršavila Irina Пегова

Celebrity ne skriva ono zbog čega je ona tako dobro smršavila. Glumica je identificirala glavne stavke koje treba ispuniti, da bi se u odličnoj formi:

 1. Nikad ne dobili osloboditi od stresa, pokušavajući «заесть» ih.
 2. Nakon svakog obroka, treba da ostane blagi osjećaj gladi, jer prejedanje – to je loše.
 3. U svakom grafikonu pokušajte jesti režima, broj obroka mora biti od 4 do 5 puta na dan.
 4. Nemojte zanemariti fizičkim opterećenjima u obliku fitnessa ili trčanja u jutarnjim satima.
 5. Stalno popraviti postavke količine i kontrolirajte težinu.

Пегова Irina Сергеевна smršavila, prije svega, zahvaljujući pravilnom prehranom, načela kojih nije tajna. Kako su u sljedećem:

 1. Pun odricanja od kave, jer ovaj napitak će izazvati apetit i potiču na stalne перекусам.
 2. Voda je važan proizvod tijekom mršavljenja. Pijte ga u dovoljnim količinama, jer ponekad osjećaj gladi može biti banalan potrebu organizma za vodom.
 3. Prekrižiti iz svoje prehrane namirnice koje sadrže puno kalorija. Na primjer, slatko, мучное, masno tu ne vrijedi. Izbjegavajte jela s visokim sadržajem ugljikohidrata.
 4. Najbolja hrana koja pomaže u borbi sa suvišnim kilogramima – voće i povrće, a ovo meso po mogućnosti ne više od 1 puta na dan.

Foto Irene Пеговой do mršavljenje

Dan meni od Пеговой

Glumica je podijeljena ne samo na načelima mršavljenje, ali i detaljno govori o meni, koji je pomogao joj da izgubite višak kilograma. Dan meni od Пеговой je kako slijedi:

 • doručak – žličica mekinja, jedan kivi;
 • drugi doručak – bilo koje sorte jabuka;
 • ručak – juha od povrća, kuhani kupus, brokula;
 • večera – komad nemasnog filea, salata.

Pri kuhanju juha Irina Пегова koristi paprika, stabljika celera, kupus i crveni luk, poriluk, luk. Njezina omiljena salata – to je mješavina luk, lišće, peršina i jabuke. Dijetalna jela koja se temelje na zdravim sastojcima, ogroman. Možete odabrati prihvatljivu prehrani, koji objedinjuje sve potrebne sastojke za zdrav izbornik.

Irina Пегова: slika prije i nakon mršavljenja

Sigurni koliko je lijepo sada izgleda zvijezda ruske kinematografije, možete, gledajući svoje najnovije fotografije. Irina Пегова smršavila, njezin lijep izgled čini svaku ženu da razmisli o svojoj težini, koji je njezin postupak je vrlo lako kontrolirati. Пегова smršavila slike prije i poslije – ovo je velika motivacija za svaku ženu, za sebe dovesti u red, podesite sliku, postati tanja i sigurnije u sebe.

Foto Irene Пеговой prije i nakon mršavljenja

Video: овощная dijeta Irene Пеговой

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: