Francuska dijeta na 14 dana

Definiranjem za sebe je učinkovit način da biste dobili osloboditi od trbuha i visi strane, žene i muškarci biraju učinkovite prehrane, izbor kojih je ogroman. Jedini pravi izbor će vam pomoći da napravite priče i naši poznanici, kao i preporuke nutricionista. Jedan od takvih najpopularnijih sredstava je francuska dijeta.

Značajke i pravila o prehrani

Заварену kava

Sama francuska dijeta na 14 dana je tvrd, ako se usporedi sa drugim opcijama. Ona omogućava samo 3 obroka, da i oni ne tako staromodne, dok su drugi načini za mršavljenje omogućavaju prigristi voćem ili povrćem tijekom cijelog dana. Osim toga, način ishrane – to uopće nije francuska kuhinja i on je u potpunosti isključuje brašna proizvoda, unos soli, šećera, alkohola. Međutim, francuska dijeta se smatra jednim od najučinkovitijih, zato što je za 2 tjedna, može se izgubiti težinu na 10 kg, a to je stvarno rezultat!

Još jedna značajka takvog režima prehrane u tome da ga ponovno će biti moguće samo kroz šest mjeseci, ako ne i povećati životni režim s 2 tjedna do 3 ili više. Kao da nije jedno, a tijelo doživljava stres, tako da pri odabiru takvog načina kako izgubiti težinu pokušajte jasno slijediti upute i ne mijenjati pravila bez mišljenja stručnjaka, tek tada je francuska dijeta na 14 dana će pokazati zaista zapažene rezultate.

Opcije izbornika i recepte na 14 dana

Francuska dijeta bez šećera i soli postoje dvije vrste – klasična i na Дюкану. Druga opcija je vrlo široko poznat širom svijeta, jer je zahvaljujući njemu mnogi pretili ljudi postigli željeni rezultat. Razlika u meni nije toliko je, međutim, bolje se upoznati sa svakim, a zatim napraviti izbor u korist više udobno okruženje za vas i vaše tijelo, koji će morati prebaciti na novi način prehrane.

Klasična varijanta

Jela za izbornik francuske dijeta

U vrijeme klasične francuske dijeta na 14 dana morati naoružati strpljenjem, jer glad prvih nekoliko dana, najvjerojatnije će vas stalno uznemiravali. Ali ljepota zahtijeva žrtve, tako da će morati čekati. Ovdje je uzorak meni za svaki dan, koji će morati pridržavati, inače kako izgubiti težinu na 14 dana:

Dan Doručak Ručak Večera
1, 8 Kava Jaje – 2 kom.

Listovi salate

Paradajz ili krastavac

Kuhano meso

Peking kupus

2, 9 Čaj, croutons Kuhana piletina Povrće variva
3, 10 Kava Mrkva grated

Naranča

Jaja – 2 kom

Peking kupus

Šunka

4, 11 Čaj Sir

Jaje

Поджаренная mrkve

Jogurt voćna salata
5, 12 Kava Kuhano meso

Listovi salate

Povrće variva
6, 13 Čaj, croutons Kuhana riba

Mrkva

Jaja – 2 kom

Listovi salate

7, 14 Kava Kuhano meso

Voće

Voćna salata

Jogurt ili kefir

Francuska dijeta Дюкана

Svježe povrće

Dijeta Pierre Дюкана uključuje unos proteina u svakom obroku, tako da ne možete sjediti na njemu je vrlo dugo, inače se može pojaviti nedostatak vitamina. Dnevno treba pojesti 1-2 žlice mekinja. Sami po sebi mekinje korisne, a osim toga stvaraju osjećaj sitosti. Dakle, ono što će morati jesti tijekom 14-dnevne prehrane prema Дюкану (u tablici su navedene moguće varijante jela za doručak, ručak, večera):

Doručak Kava s сухариком

Čaj sa sirom

Ne-masnu jogurt

Ručak Kuhano meso ili piletina, salata od povrća

Povrće variva, jaje

Salata od kupusa i mrkve, jaja

Kuhana riba, sir

Večera Kuhano meso ili piletina, salata od povrća

Voće ili voćna salata

Nemasna salama ili šunka, povrće, salata

Dva kuhana jaja, sir, povrće

Unos hrane pri izlasku iz prehrane

Sendvič sa помидором i jajima

Općenito, važno je ne samo pravo na dijeti, ali i izlazak iz nje. Tijelo u roku od 14 dana bio izložen stresu, dobio manje hrane, i navikli na to. Oštar prejedanje značajke slatko, škroba hrane ili slana hrana će mu snažan udarac. Na izlazu barem 7 dana pokušajte da se ne promijeni svoju prehranu vrlo dramatično. Postupno povećavajte obroka, ako je to potrebno, malo po malo dodavati šećer ili sol u kuhanu hranu. Nužno посвящайте 30-40 minuta složenih vježbi ili posjećivati fitness lekcije.

Odličan dodatak će postati lijekovi (dodatke prehrani), koji se može kupiti u tabletama ili prahu. U njima se nalazi veliki broj minerala i vitamina, sposoban pružiti vam više snage i energije tijekom cijelog dana, a osim toga smanjiti osjećaj gladi. Bit će bolje, ako se pri odabiru odgovarajućeg vam Bada vas za savjet s obratite stručnjaku.

Recenzije i rezultati похудевших

Xenia, 30 godina: bio Mi je potreban rezultat, pa sam izabrao francusku dijetu na 14 dana, iako se bojao, da сорвусь. Dijeta nije toliko bogat, ali ja sam se odmarao. Za 2 tjedna sam bio u mogućnosti da biste dobili osloboditi od 7 kilograma. Ja je zadržao sliku prije i poslije kao dokaz. I ne samo to, nakon dijeta moj uobičajeni način prehrane nekoliko promijenila, i ja sam prestao jesti slanu hranu.

Marija, 37 godina: morala Sam izgubiti 9 kilograma, a ja sam postigao svoj cilj zahvaljujući programu Дюкана. Reći iskreno: mršaviti u kućnim uvjetima teško, ali želja da postane tanja je jači. Preporučio dijetu djevojku i ona je također dobar rezultat. Sada zajedno povremeno se kreće na takav način prehrane, podržavamo jedni druge. Pravi, brzo mršavljenje!

Nikolaj, 44 godine: Mi se stalno mora boriti s težinom. Što samo znači da nisam pokušao: Atkins, 7 latica i slično. Francuska dijeta za mršavljenje mi je pomogao da biste dobili osloboditi od 8 kilograma u samo 2 tjedna i to je vrlo dobar rezultat, tako da svima preporučujem. Na redu je dijeta francuskog nutricionista Дюкана.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: