Dišnog gimnastika za mršavljenje Marina Корпан

Svaka doba svoje kanoni ljepote, trend sadašnjeg desetljeća postala подтянутая lik. Sport, sve vrste dijeta pozvani da pomognu ženi postići željene standarde, ali oni nisu lijek za sve. Učinkovita alternativa – nastava za mršavljenje s Marinom Корпан: pravilno disanje sa statičkim vježbama umjesto napornih dijeta.

Što je dišnog gimnastika za mršavljenje trbuh

Vitka figura sa tonirana mišićima i zavodljivim рельефами izgleda vrlo atraktivno, ali kako bi postigla željeni rezultat potrebno je vrijeme i zahtijeva mnogo truda. Najnovija tehnika modeliranja tijela – dišnog gimnastika Корпан – predlaže drugačiji pristup za gubljenje težine. Svakodnevno obavljanje posebnih vježbi pomaže ubrzati metabolizam zbog zasićenja krvi kisikom i proširenje arterija, a to je pritom organizam aktivniji sagorijevati višak masnoća.

Imati vitko tijelo ne morate provesti sate i sate slobodnog vremena na ustrajan treninga ili ispušni dijetama. Jedinstvena tehnika može djelovati namjerno: pojedinac sam odabire problematična područja, što zahtijeva prilagodbe. Na primjer, ako morate zategnuti trbušne mišiće, potrebno je izabrati sjednice s Marinom Корпан za mršavljenje, koje obrazuju диафрагмальному disanje s naponom mišiće tog dijela tijela. Nakon nekoliko tjedana treninga kod prilagođeni prehrani uspjeti zategnuti trbuh i ukloniti višak centimetara od struka.

Marina Корпан

Pravila respiratorne gimnastike Marina Корпан

Glavni za razvoj jedinstvenog kompleksa ministar rada znanstvenika koji proučavaju problem pojave prekomjerne tjelesne težine. U rangu sa prejedanje, konzumiranje loše hrane, малоподвижным način života dokazano utjecaj stanja razmjene plinova u krvi. Taj problem riješiti na najbolji mogući način pomažu pravila respiratorne gimnastike Marina Корпан. Koji preporučuje poznati stručnjak:

 • nastava se treba provoditi svakodnevno posta smije se piti samo čašu vode;
 • vježbe disanja za mršavljenje su usmjerene na istezanje mišića, a za to, udisanjem zraka, pred izdisanje treba napraviti pauzu od 5 do 10 sekundi;
 • za obavljanje treninga potrebni su stol, tepih i pozitivan stav;
 • pretpostavka na kojoj se održava trening, obavezno treba provjetriti.
 • normalizirati hrane, bez pečenja, masno, slatko, staviti djelomični unos hrane bogate vitaminima i vlaknima.

Dišnog gimnastika Оксисайз

Vitak svakom čovjeku pomaže ne samo da je jutarnja tjelovježba, trčanje, dijetalnih obroka. Ne manje efikasan način – pravilno disanje. Tajna sigurnog načina za oslobađanje od viška težine, podnosi se u obliku složenih vježbi. Оксисайз s Marinom Корпан – to sustavno nastava, nastava je slobodna tehnika disanja. Tehnika pomaže normalizirati težinu, vratiti funkcije organizma nakon dugotrajne bolesti, operacije, ozljede. Pravila:

 1. Vježbe treba provoditi svakodnevno, oni zauzimaju više od 20 minuta, okuplja isti dišnog gimnastika Оксисайз za mršavljenje Marina Корпан tri desetak uzastopnih akcija.
 2. Počnite sa širokim osmjesima, zbog čega je potrebno napraviti kratki dah. Istovremeno uvuče i podići mišiće zdjelice, opuštanje trbuh.
 3. Dalje, treba napraviti za redom tri kratka daha, zgužvane usne трубочкой za obavljanje duboko izdisanje. Kompletan ciklus tri kratke выдохами.
 4. Disati samo na nos, da maksimalno ispuni pluća, naprezanje stražnjice, a glavu držite ravno.

Djevojka u lotos položaj

Dišnog gimnastika Бодифлекс

Sigurna za zdravlje autorski tehnika mršavljenje uključuje još jedan koristan kompleks. Originalna metodologija instruktora na fitness, poznat kao Бодифлекс s Marinom Корпан, i predstavlja radikalno novi pristup transformaciju tijela. Da bi oblik je vitko i zategnutija, ne treba obavljati teške fizičke vježbe, uvelike smanjiti prehranu. Smanjenje težine postiže se pravilnom disanju, usmjerenog na istezanje mišića i obogaćivanje organizma kisikom.

Бодифлекс za mršavljenje – to tečaj od 16 sistemskih aktivnosti koje pomažu da se formira lijepo fleksibilno tijelo, učeći диафрагмальному disanje ili disanje trbuhom. Ključ uspješnog rezultata smatra se da je obavezna svakodnevna gimnastika prema shemi «oštar dah – zadržavanja daha – bučan uzdisati», a drugi važan preduvjet za mršavljenje je uravnotežena prehrana. Na jednostavan način naučiti vježbe «Lav», «Dijamant», «Bočna istezanje», «Kutak», «Trbušne press» i druge tehnike Бодифлекс – pogledajte video.

Djevojka obavlja vježba i Dijamant

Kome je kontraindiciran u dišnog gimnastika za mršavljenje trbuh

Pozitivne rezultate postići će moći nije sve, jer je relativno novi način za izgubiti težinu, postoje neka ograničenja. Da se suzdrže od treninga morati onima koji uzima droge, jer je njihova akcija smanjuje učinkovitost dišnih treninga. Za sportaše s velikim iskustvom i ljudima male mase tijela dišnog gimnastika za mršavljenje Marina Корпан također neće donijeti korist.

Prije početka sjednice je najbolje da se konzultirate sa svojim liječnikom kako bi se izbjegle neugodne posljedice, jer su treninzi u početku može uzrokovati vrtoglavicu, blaga glavobolja. Ako tijekom nastave to će postati teško ili počne krvarenje iz nosa, a zatim vježbe je potrebno prekinuti i potražiti pomoć liječnika. Kome je kontraindiciran u dišnog gimnastika za mršavljenje:

 • trudnice,
 • ljudi s oslabljenim srcem
 • visoki krvni tlak,
 • kod teških oblika kratkovidnosti,
 • ako imate različite vrste tumora;
 • астматикам,
 • kod povećane štitnjače žlijezda.

Video: dišnog gimnastika s Marinom Корпан

Naši

Natalia, 31 godina

Nakon trudnoće uvelike dobilo na težini, a vremena za sport ne nađe. Ujutro je postala raditi vježbe s Marinom Корпан. Kada je osjetio navalu snage, pojavio se energija, višak kg postali ide brže. Prvi rezultat od centimetar u rukama zabilježeno je 12 dana: minus 8 cm u obujmu struka inspiriran nastaviti trening.

Alina, 39 godina

Mi dišnog gimnastika za mršavljenje Marina Корпан nije pomogla izgubiti težinu, ali neočekivano za sebe osjećala drugi učinak. Vježbe dao nevjerojatnu energiju. Ujutro takvu navalu snage, da je zamijenila običnu šalicu kave vježbe. Raspoloženje je dobro, dovoljno energije za cijeli dan, i to je u redu ogleda u vanjskom obliku.

Svjetlosti, 28 godina

Za vrijeme odmora na moru uzeo sebi za pravilo svakog jutra učiniti respiratorni gimnastika za mršavljenje. Zajedno s jedrenja za tjedan dana uspio dobro izgubiti težinu. Sama nije mogla vjerovati kada je gledala u ogledalo. Efekt je sjajan, početka sa Бодифлекса zategnuti trbuh. Na red – bedra i borba sa celulitom uz pomoć Оксисайз, tehnika radi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: