Lekcije respiratorne gimnastike za mršavljenje Бодифлекс od Marine Корпан

Osim dijeta postoji još jedan način kako da izgubite težinu – to su vježbe disanja za mršavljenje trbuh, na koje ne morate gubiti puno vremena, jer oni zahtijevaju samo 15 minuta na dan. Ovaj sustav ima svoje ime – Бодифлекс. Znate kako pravilno izvesti? Sljedeće naučiti tehnike disanja Бодифлекс.

Princip akcije i učinkovitost metode za mršavljenje

Djevojka se bavi dišnog gimnastiku

Osnovni princip pri dišnog gimnastici za mršavljenje Бодифлекс je slogan «Дыши i худей!». Primamljiva ponuda, uostalom, ne morate se mučiti pridržavanje dijeta i sport. Sama tehnika je disanja, ali ne običnom, a u posebnim položajima. Osim toga, gimnastika Бодифлекс obavlja važnu funkciju. kao što su masaža unutarnjih organa.

Kako pravilno disati: tehnika disanja Бодифлекс

Djevojka se bavi Бодифлексом

Stvar je u Бодифлекс tehnika je disanja. Ona je vrlo slična načela joge, kineske gimnastike цзяньфэй i оксисайза, samo najnovija tehnika se izvodi nakon obroka. Disanje na sustavu Бодифлекс uključuje nekoliko koraka:

 1. Izdisanje zraka kroz usta. Opustite se i preklopite usne u cijev. Bez naglih pokreta, ravnomjerno i tiho učinite izdahne.
 2. Brzi dah. Čvrsto držite usne nakon izdisanja, oštro udahnuti nos. Za razliku od prve faze učinite to brzo i snažno, da se maksimalno napuniti pluća.
 3. Izdahnite kroz usta. Brada podignite prema gore, usnama učinite izduženog usku pukotinu. Zatim округлите usta, napravite oštar dah, издавая pištanje «prepone».
 4. Zadržavanje disanja i napetost trbuha. Glavni faza gimnastika Бодифлекс – povući se na rebra trbuh, pritisnite brada na prsima i zadržite dah. Vodite računa do 10, ostajući u takav položaj.
 5. Disanje i opuštanje mišića. Opustite se i učinite običan dah.

Glavni kompleks od 12 vježbe za lijepe figure

Vježbe Бодифлекса za mršavljenje

Dišnog gimnastika za mršavljenje Бодифлекс obuhvaća 12 glavnih vježbe za pomlađivanje i poboljšanje lik. Potrebno ih je izvesti u 3 serije, zadržavali u takvim pozicijama, računajući do 8-10. Ovdje je popis vježbi za respiratorne gimnastike u sustavu Бодифлекс:

 1. «Lav». Noge stavite u širini ramena, lagano savijte ih i mršav dlanova iznad koljena. Onda napravite usne polu-дудочкой, široko otvorite oči, usmjerite pogled prema gore, высуньте jezik.
 2. «Bočna istezanje». Lakat lijeve ruke lean na koljeno, a desnu nogu povucite u stranu, a desnu ruku prema gore.
 3. «Lasta». Prihvatite poza mačke, desnu nogu povucite unatrag povlačenjem čarapa. Pogled usmjerite prema naprijed, stisnite stražnjicu.
 4. «Bolovi press». Ležeći na leđima s savinuta nogama, povucite prema gore s obje ruke.
 5. «Istezanje». Lezite na ravnu površinu, stopala podignite prema gore, kopča ih rukom bliže noge, a kada kašnjenje disanja povucite prema sebi, istezanje stražnji dio bedra.
 6. «Сейко». Za povlačenjem bedra imajte položaj, oslanjajući se na dlanove i koljena. Ispravite desnu nogu i povucite ga u stranu pod kutom od 90 stupnjeva.
 7. «Škare». Usvajanjem položaj ležeći na leđima, stavite ispod stražnjice, ruke, čvrsto pritisnite na podu bokova, podignite noge gore na 10-15 vidi
 8. «Pereca». Za dobivanje elegantan struk sjedi na podu, desnu nogu ostavite ravno, savijte lijevu i uzmite je za desnu i lijevu ruku koristite za oslonca za leđa. Cijeli slučaj skrenite lijevo i pogled unatrag.
 9. «Ružna гримаса». Stoji, malo savijte noge, kao da želite sjesti, donje čeljusti uzmite za gornju, učinite usne трубочкой, izvucite vrat na maksimum i pogled prema gore, kao što je prikazano na slici.
 10. «Mačka». Prihvatite osnovnu poza mačke, выгните leđa i nagnite glavu prema dolje.
 11. «Dijamant». Stanite uspravno, spojite dlanove, ali dodirujte samo prstima. Sa svim snage gurnuti ruke jedni na druge.
 12. «Restoranom». Sjednite na pod, stopala razdvojite u ruci, izvucite čarape. Protežu ruke naprijed, pokušavajući dodirnuti poda glavom.

Vježba Бодифлекса za mršavljenje

Postoje li kontraindikacije za bavljenje

Respiratorni gimnastiku za mršavljenje Бодифлекс ne smije se kada:

 • trudnoće;
 • nepromjenljiv obnovi;
 • krvarenja;
 • glaukom;
 • hipertenzija;
 • povećanim внутричерепном tlakom;
 • kronične bolesti;
 • teške tjelesne ozljede (samo nakon odobrenja liječnika);
 • astma.

Uzimanje hrane prije i nakon treninga

Kokteli Energy Dijeta

Respiratorni gimnastika u sustavu Бодифлекс treba provoditi ujutro. Dopušteno je popiti tek čašu vode ili кружечку čaj. Jesti može samo kroz 20-30 minuta nakon respiratorne gimnastike Бодифлекс. Kao doručak bi trebao biti spore ugljikohidrate – kruh, krupice, žitaricama od cjelovitog zrna žitarica ili pahuljice. Još uvijek koristan sir, riba, voće, jogurt, zeleni čaj. Evo još nekoliko savjeta o prehrani pri obavljanju respiratorne gimnastike:

 1. Za ručak je bolje odabrati juhe od povrća, piletinu, govedinu, lean ribu.
 2. Kao večere kada igrate Бодифлексом treba koristiti topla jela od riba ili piletina sa prilogom od tjestenine, kupus, grah.
 3. Kada igrate Бодифлексом ne može gladovati – treba prigristi pahuljicama ili koristite koktele Energy dijeta od НЛ International. Posljednjih se odlikuju odličnim ukusom i visokim питательностью, jer u njima jako puno proteina.

Trening video tutoriali za početnike

Iza ovog neobičnog punjenja, kao Bodyflex, stvoren je čitav видеокурсы od основоположника sustava posebnog disanja Greer Чайлдерс i njegove sljedbenike, na primjer, Marina Корпан, koji je došao na ovaj sustav slučajno, ali je postao aktivan zagovaranja. Svi on-line trening o Бодифлексу se nalaze u slobodnom pristupu na internetu, tako da naučiti pravilnu tehniku dubokog disanja, pogledajte ove korisne видеокурсы.

Marina Корпан – kako izgubiti težinu kod kuće

Lekcija s Greer Чайлдерс

Recenzije i rezultati nakon redovitog treninga

Natalia, 25 godina: Što je Бодифлекс, saznala sam tek nakon poroda, kada je bio u potrazi za jednostavan i brz način za mršavljenje bez većih fizičkih napora. Ovaj učinkoviti program dah mi je stvarno pomogao. Nakon nekoliko treninga Бодифлексом u struku trebalo mi je 2 cm, dok je smanjenje tjelesne težine je nisam pronašla. Još i trbuh postao više ravna. Savjetujemo Бодифлекс svima!

Tatiana, 35 godina: Vježbe Бодифлекс mi je pomogao ne samo smanjenje težine, ali i ojačati mišićni steznik. Kombinirati vježbe vježba s белковыми koktelima Energy Dijeta. Nijedna dijeta ne treba im ukusna i postupno худею zbog gimnastike Бодифлекс. Za mjesec dana redovite nastave trebalo mi je 6 kg, a nisam odbijao od omiljenih jela. Preporučujem respiratorni gimnastika Бодифлекс svima!

Aleksandra, 29 godina: Čula za respiratorni gimnastika Бодифлекс od prijateljice. Odlučila sam testirati na sebi. Na kraju nije uspio da se uključe Бодифлексом, jer od takvog disanja stalno vrti u glavi. Gledajući kontraindikacije, shvatila sam da mi je ne raditi gimnastiku zbog hipertenzije, iako učinak vježbe bio – osjetio je takva jednostavnost.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: