Dijeta za 4 tjedna

Danas veliki broj žena se počinju promatrati različitih dijeta. Netko upušta голоданию, spustivši višak kilograma u samo par dana, ako ne uzmemo u obzir činjenicu da je prošlog težina također može brzo i vratiti. Štoviše, pri posta naše tijelo doživljava nedostatak hranjivih tvari koje dolaze u naš organizam zajedno s hranom, zbog čega Vas mogu uznemiravati loše.

Dijeta za 4 tjedna

Ako nemate vremena za to, da se u skladu s dugu dijetu, gdje je rezultat će biti vidljiv kroz par mjeseci. Donosimo vam dijetu koja traje svega 4 tjedna. To će smanjiti od 3 do 5 kg , dok će zadržati Svoju vitku figuru na dugo vrijeme.

Glavni zadatak 1 ovog tjedna dijeta se sastoji u tome, da se poveća broj obroka do 5 puta. Osim toga, jedna takva porcija treba da bude veličine Vašeg dlana. Dalje, osim doručka, ručka i večere mora biti još i prigristi. Takozvani 2. doručak i poslijepodnevni čaj. Važno je da se 2. večera je za tri sata prije spavanja. Tako Ćete dati svom tijelu više vremena za probaviti hranu i spali što je moguće više kalorija. Za prigristi savršen ne-masnu jogurt, sir ili salata od povrća. Ovdje je uzorak meni za 4 tjedna.

Primjer izbornika na 1 tjedan

Doručak:

1 kuhano jaje, 1 banana, zobena kaša, kaša kuhana na vodi s bobicama ili tsp. meda, 1 šolja čaja bez šećera.

Drugi doručak:

1 jabuka i сухарик

Ručak:

150 gr. kuhana piletina, povrće, salata s dodatkom 1 žličice jogurta

Užina:

1 niska u kalorija jogurt

Ručak:

povrće, salata začinjeno 1 h l jogurta, 150 g kuhana piletina.

Drugi, ne manje važan preduvjet 4 tjedna dijeta je odricanje od svega što može naškoditi Vašoj slici. To je svima poznati kolači, krafne, čips, alkohol i čokoladu.

Dijeta za 4 tjedna

Glavna ideja drugi tjedan – smanjenje konzumiranja masti iz hrane. Za to će Vam trebati preispitati Svoje načine kuhanja hrane. Pokušajte koristiti što je moguće manje ulja. A još je bolje uopće isključiti bilo koji pržena jela iz Vaše dnevne prehrane i otići na kaljenje proizvoda. Jedite što više svježeg povrća, napunjenih Svojim omiljenim uljem, osim rafiniranog. Takav način moći će zadržati gipkost Vaše kože, sjaj i čvrstoću noktiju, pri tome ćete efikasno izgubiti težinu.

Primjer izbornika na 2 tjedan

Doručak:

svaka kaša kuhana na mlijeku s dodatkom 1 tsp. meda, šalica kave ili čaja bez šećera, naranča

Drugi doručak:

banana

Ručak:

200 gr. kuhana riba, kuhano povrće

Užina:

1 jabuka

Ručak:

150 gr. posni sir, povrće, salata, šalica čaja ili kave, na Vaš izbor, bez šećera

Što se tiče 3. tjedna, onda to isključuje konzumiranje različitih vrsta masnog mesa. Tako da ovaj tjedan možete sigurno postoje plodovi mora, riba i куриную грудинку. Takva hrana se smatra još više dijeta, ako se u njemu koriste ulja i drugih dodataka.

Primjer izbornika u 3 tjednu

Doručak:

omlet, sastoji se od 2 jaja i 5 žlice. l mlijeka 0,5 h l suncokretovog ulja, сухарик, kava ili čaj bez šećera

Drugi doručak:

1 nemasni jogurt

Ručak:

200 gr. kuhana piletina, salata od povrća s 1 h l jogurta, čaj ili kava bez šećera

Užina:

čašu jogurta i 1 сухарик

Ručak:

kuhano povrće, 150 gr. kuhana riba, čaj ili kava bez šećera

Četvrti tjedan – je stroga. Ona predviđa smanjenje primjenjuju ranije porcija za jednu trećinu. Ali ne mislim da uvećate sami samo dijelove! Pa kako se to odnositi samo na metode hrane. Jedite previše, što Ste jeli prethodne 3 tjedna, što je najvažnije, samo smanjite količinu obroka.

Primjer izbornika na 4 tjedno

Doručak:

150 g nemasnog svježeg sira, сухарик, šalica kave ili čaja bez šećera

Drugi doručak:

banana i jogurt

Ručak:

heljda, kuhana piletina( 200 g), zelena salata

Užina:

1 tbsp. jogurta

Ručak:

povrće, salata, 100 gr. 0% sira, 1 сухарик i zeleni čaj.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: