Dijeta Sedam latica

Drugačiji naziv ove zanimljive dijeta zvuči kao «семицветик». Prednost joj je u tome, da je meni namijenjena za tjedan dana, a svaki dan proizvodi se mijenjaju. Dakle, čovjeku je lakše pridržavati se prehrane, da i prehrani ispada prilično različiti. Poštivanje bilo pravila zahtijeva лепестковая dijeta? Njegova tehnika opisana u uputama u nastavku.

Opis i opća načela držanja dijete

Djevojka jede povrće, salata

Dijeta Sedam latica – to je odličan način da sebe motivirati, jer dopuštene proizvodi se mijenjaju svaki dan. Njezin je postala razviti Anna Юхансон švedski nutricionista. Ona je ponudila svojim kupcima, ženama i muškarcima, napraviti cvijet sa 7 latica i povlačiti ih dosljedno svaki dan. To je odličan motivator, jer sam čovjek primjećuje kako je napravio još jedan korak prema savršenom tijelu. Vi možete stvoriti svoj cvijet i čak ukrasiti latice u različitim bojama, kako bi bilo zanimljivije – to može odvratiti vas od misli o hrani.

Što se tiče pravila dijeta, morate se pridržavati sljedećih preporuka:

 • ne mijenjajte redoslijed dana, jer tako dijeta biti manje učinkovit;
 • ponavljajte jednotjedni tečaj, čak je nekoliko puta;
 • svakodnevno jedite nije veći od 1,5 kg odobrenog proizvoda;
 • potpuno uklonite iz prehrane slatkiše, brašna proizvodi i alkohol;
 • vodu pijte pola sata prije ili nakon uzimanja hrane;
 • pripremite namirnice za prehranu uz pomoć gašenje, kuhanje, obradu trajekt;
 • tijekom dana popijte 1-1,5 l tekućine: vode ili zelenog čaja;
 • pokušajte se odreći kave, posebno sa šećerom.

Djevojka pije čistu vodu

Dopuštene i zabranjene namirnice

U prehrani Sedam latica može otkriti nekoliko монодиет, tako da nekim ljudima takve metodologije za korištenje ne preporučuje. Na противопоказаниям odnose bolesti želuca ili crijeva, dijabetes, trudnoća i dojenje, anemije i problema s jetrom ili gušterača. Ciklus монодиет može se ponoviti u krug nekoliko puta. Osnova je ista za njih je sljedeće proizvode:

 • riba;
 • povrće;
 • piletina;
 • žitarice;
 • sir;
 • voće;
 • tekućina.

Pripremanje jela za dijetu 7 latica

Na temelju imena монодиет vidi, što proizvodi su dozvoljeni za upotrebu. Ribu možete jesti pečene ili kuhane, a uz juhu. To pravilo vrijedi i za povrće. Ne samo приправлять ih solju i uljem. Od pilećeg mesa je bolje dati prednost грудку, pri tome nužno bez kore, jer je u njoj puno kalorija. Od kas može sve, osim paketića za brzo kuhanje i kukuruza s манкой. Sir i jogurt mora biti s niskim postotkom masti, a voće – несладкими. Isključila je potrebno sljedeće proizvode:

 • šećer;
 • kruh;
 • umaci;
 • majoneza;
 • alkohol;
 • biljno ulje.

Uzorak meni za svaki dan

Kao što je spomenuto, dijeta Sedam latica pretpostavlja drugačiji odnos na svaki od tjedan dana. Metodologija mjerenja temelji se na izmjenom proteina i ugljikohidrata, tako da redoslijed izbornika, ne može se mijenjati. Taktika je usmjerena na to da se zavarati organizam, jer nakon монодиет tijelo počinje odlagati masti pro zaliha. Kada se metabolizam-углеводном izmjenom se to ne događa. Tjedni meni izgleda ovako:

 1. Prvi dan – sumnjiv. Jedite bilo koju lean ribu. Dozvoljeno peći, pirjati ili pivo, ali bez krumpira. Možete dodati samo malo začina i zelenila. Doručak – pečena ili parna riba, snack – čaj, ručak – uho, poslijepodnevni čaj – čaj, večera – riba na pari sa začinima.
 2. Drugi dan – povrće. Jedite sve povrće, osim krumpira, primjerice, brokula, kupus, zelena salata, paprika. Smiju ih jesti u obliku salate, запеканок, juhe ili variva. Doručak – salata od povrća, snack – mrkva, ručak – juha, snack – bilo koje povrće, ručak – variva povrće.
 3. Treći dan – piletina. Tijekom dana jedite piletina sa dodatkom zelene ili male količine začina. Dozvoljeno je i juha. Doručak – котлетки na pari, drugi doručak – čaj, ručak – pileća супчик, poslijepodnevni čaj – čaj, večera – pečena piletina.
 4. Četvrti dan – злаковый. Za vraćanje energetske ravnoteže cijeli dan jesti samo žitarice, ali samo kuhani u vodi i bez šećera. Doručak – zobena kaša, snack – čaj, ručak pirinčana kaša, snack – voda, ručak – porcija heljda.
 5. Peti dan – творожный. Osim sira jedite dijetetski sir, low-fat mliječni proizvodi. Doručak – sira u pećnici, drugi doručak – čaša jogurta, ručak – porcija sira, snack – kefir, večera – творожок s jogurtom.
 6. Šesti dan – voćni. Pretposljednji dan dijeta prijeđite na voću, ali ne koristite banane ili grožđe. Možete svježe iscijeđeni sokovi, ali samo 2 šalice. Doručak – voćna salata-obrok – sok ručak – opet салатик, užina – jabuka večera – voćni smoothies.
 7. Sedmi dan – za piće. U finalu dijeta Sedam latica pijte samo vodu ili zeleni čaj. Jaka glad može ugasiti čašom jogurta.

Porcija jela za prehranu Sedam latica

Pravila izlaska iz prehrane 7 latica

Kao i svaka dijeta, tehnika s nazivom Sedam latica zahtijeva pravo izlaska iz nje, da odbačene kilograma nisu se vratili u još većem broju. Konsolidirati rezultat, moći ćete postupno uvođenje u prehranu uobičajenih proizvoda. Prvi tjedan nakon dijeta s nazivom Sedam latica bolje jesti istu hranu, ali čine druge kombinacije, tj. uključivanjem u meni se proizvodi od različitih dana. Piletinu možete ugasiti ili svađa s povrćem, slika se spaja s parnom ribu i salatu.

Što se tiče frekvencije napajanja, onda je bolje da ima oko 3-5 puta na dan, 3 glavna i 2 pomoćna obroka. Ne smije se propustiti niti jednu, tako da je tijelo nije osjećao glad i ne сорвался onda na nešto štetno. Jesti treba polako, пережевывая svaki komad, pri tom bolje u tišini, a ne za gledanje televizije. Pod takvim pravilima ćete biti u mogućnosti zadržati težinu koju su postigli za mršavljenje na zaštiti Sedam latica.

Naši похудевших i liječnika nutricionista

Olga, 27 godina: Mršavljenje na sustavu Sedam latica sam odlučila probati savjeti nutricionista. Tehnika непродолжительная, tako i pridržava lako: ne moraju давиться svaki dan monoton hranom. Glad previše ne osjeća, jer je dozvoljeno po 1,5 kg za svaki proizvod. Meni je sasvim dovoljno i 700-800 godine, bilo je Teško samo ukloniti sol, malo sam ga ipak добавляла. Rezultat – minus 5 kg

Julija, 33 godine: Kada je prevela svoje dijete na umjetnu prehranu, počela tražiti odgovarajuću dijetu. Начиталась mišljenja o zaštiti Sedam latica. Odlučila probati i ostao zadovoljan. Višak kilograma nisu se vratili. Ja sam ponovio ga u krug 3 puta. Rezultat je 10 kg, dakle, slobodno savjetujem svima probati, nećete požaliti. Najteže će biti samo zadnji dan, piće.

Jana, 37 godina: online obećanje da će se s prehrane pod nazivom Sedam latica možete vratiti 5-7 kg Odlučila je provjeriti na sebi. Rezultat nije razočarao – otišli 6,5 kg. najveći izazov za mene je prijelaz s voćnog dana na piće. Inače, hrana je vrlo hranjiv, tako da dobijete dovoljno dovoljno. Metodologiju za Sedam latica sigurno se može pripisati kategoriji «učinkovita dijeta».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: