Dijeta Phelps

U svojoj potrazi za izgubiti težinu žena je spremna na bilo kakve radikalne mjere, kako bi dobili željeni rezultat. Međutim, to je vrijedno ići u krajnosti, pogotovo da je moderna диетология nudi niz metoda za mršavljenje, koji rade čuda sa svim problematičnim likovima. Jedna od njih je i učinkovit sustav sportaša i Michael Phelps.

Što je dijeta Michael Phelps

Ovaj je plivačica svjetske klase vodi aktivan život, ne predstavlja ni dana bez sporta, pri tome, pravilno se hrani. Dijeta prvak Michael Phelps kombinira vježbanje i neograničeno hrana, a rezultat je veliki. Taj revolucionarni način možete već za 2 tjedna izgubite do 10 kg, a bez štete za zdravlje. Prehrana puna, jezgrovit, a dnevnu količinu kalorija – do 12 000. Metodologija za mršavljenje Phelps teško je dao ženama više odgovara uporan i strpljiv ljudima koji vole jesti, nemojte se ograničiti u prehrani.

Dnevni unos kalorija

Kalorijski dnevni meni ne pada na minimum: sportaš nikada ne sputava sebe u hrani, malo toga, voli zadovoljno i ukusna između treninga i prakse jesti. Na dijeti plivač na međunarodnoj razini i Michael Phelps dopušteno dnevno pojesti i do 12 000 kalorija, a da pri tom obavljaju fizičke aktivnosti, u skladu sportski način. Na primjer, nakon takvog hranjivu hranu plivač provodi šest-vježba šest puta tjedno. Nije sve zainteresirane muškarci mogu držati dijetu Phelps, utjelovljuju u dubokoj način života.

Prvi put teško, ali kasnije se tijelo postupno navikne. Je značajan broj kalorija na dijeti ne pruža podršku mišićne mase, a da pri tom nije moguće formiranje masnih naslaga u potkožnom sloju. Da se to nije dogodilo, potrebno je pažljivo bave usmjeravanjem dobivene energije u pravu stazu. Ekstremni dijeta Phelps sadrži masti i ugljikohidrate, jer od tih organskih spojeva možete dobiti količinu potrebne za sport i ne samo energije.

Hrana je u frižideru, sa naznakom kalorija

Dijeta Michael Phelps

Dnevni meni sportaša usmjerena na popunjavanje energetskog resursa, a fizička aktivnost pruža ubrzanje metabolizma, rezultat je izgorio veći broj kalorija. Američki sportaš Phelps ne poriče da dnevno dobije i do 12 000 kcal, ali njegov lik ostaje u vrhunskoj sportskoj formi. Ne isplati ići u krajnosti, jer je potrošnja ovog broja kalorija može imati negativan utjecaj na ljudsko zdravlje. Okviran dnevni meni za sve one koji žele brzim tempom izgubiti težinu ispod:

  1. Doručak: rajčice, sendvič s majonezom, tri pečenim jajima i lukom репчатым; dvije šalice kave, porcija mliječnih zobene pahuljice, tost sa šećerom u prahu u količini od 3 komada, palačinke s čokoladom, kajgana od pet jaja.
  2. Ručak: energetska pića u neograničenim količinama, 400 g tjestenine ili tjestenine, dva velika sendvič sa sirom, šunkom, debeli sloj majoneza.
  3. Večera: energetska pića, velike masnu pizzu 1 kg tjestenine ili omiljene tjestenine, kruh bijelih sorti u neograničenim količinama.

Dijeta Phelps pretpostavlja krepki jela u dnevnoj prehrani, ogromne porcije, neograničen broj kalorija kada zasićenom sportskom načinu rada. To je opasno za običnog čovjeka prehrana, ali to je sasvim prihvatljivo za olimpijski prvak. Phelps ne kontrolira unos kalorija vlastite prehrane, ali jasno razumije da je važno svakodnevno vježbati, da se ne izgubi na sportsku formu.

Omjer proteina, masti i ugljikohidrata u meni

U prehrani Phelps uspješno spaja glavni organski spojevi koji su prisutni masti, ugljikohidrata i proteina. Svaka pozicija ima jedinstvenu vrijednost, vrijednost za predložene metodologije extreme mršavljenje. Proteini u prehrani uzimaju izravno uključeni u izgradnju i punjenje mišića, masti i ugljikohidrata obogaćuju organski izvor je potreban u sportu energijom. Na taj način sportaš dobiva naboj koji «motivira» tijelo Phelps i dalje vježba, izvlačio sve 100%, dobiti za veliki rezultat.

Plivač Michael Phelps

Zašto Phelps ne funkcioniraju

Uvidom u uzorak meni olimpijski prvak, postavlja se temeljno pitanje: što mu je dao da ostanu u takvoj besprijekoran oblik, dalje blista u okrutnom svijetu sporta? Zapravo, ekstremni dijeta Phelps je na snazi zahvaljujući pretjeranim fizičkim opterećenjima. Prvo organski izvor dobiva подпитку za oporavak u obliku сытных obroka, a zatim produktivno dobiva osloboditi od nepotrebnih kalorija za dnevne многочасовых vježbanja. Za tijelo potrošiti višak kalorija na taj način opasno, ali Phelps je uvučen u sustav, što pokazuje rezultat.

Navedena teorija o ubrzanom procesu metabolizma do sada izaziva masu kontradikcija među nutricionista međunarodnoj razini. Međutim, na primjeru ovog olimpijski prvak očito je da je to radikalna sustav napajanja i povećan životni ritam u kompleksu smatraju učinkovita dijeta za muškarce i žene sa velikom snagom volje. Međutim jednostavan обывателям ne vrijedi ponoviti ovu dijetu za korekciju težine, bez razgovora s nutricionista. To se objašnjava činjenicom da je svaki organizam je jedinstvena, važno je uzeti u obzir njegove specifičnosti.

Ubrzani metabolizam

Michael Phelps – jedinstveni čovjek koji puno jede, ali uvijek ostaje na besprijekoran način. Aktivni sportaš zna točno što nijedna ekstremni dijeta ne pomaže, ako se redovito ne trenirati. O sebi kaže da je njegov cijeli život – jesti, spavati, vježbati po 6 sati na dan. Zahvaljujući armirano fizički stres, sportaš po satu može sagorijevati do 1 000 kalorija, što je veličanstven rezultat u svijetu moderne prehrane. Po danu je izbacio sve ekscese, koja zadovoljni sebe dok je još jedan obrok.

Teorija o ubrzani metabolizam također nije isključena, jer nakon obroka Michael izgubio u bazenu. On je svjesno ubrzava proces metabolizma, tako da sve dodatne kalorije neprimjetno izaći iz tijela, a ne začepljuju potkožnog sloja. Što više se kretati, brži metabolizam, i ovaj dokazani na životnom primjeru Phelps je istina zapravo radi u praksi.

Michael Phelps na trening u bazenu

Многочасовые treninga энергозатратные

Sjedi na takvu krajnost prehranu, plivač Michael Phelps mnogi se bave, po nekoliko sati provodi u kupanju u bazenu. Ova vrsta кардионагрузки kada poboljšana tempom pomaže brzo spali sve jeo kalorija, pri čemu se normalizira dišnog sustava i organa za varenje, podržava sve grupe mišića u dobroj formi. To je učinkovit studija cijelog organizma, pa привыкнув na ovu užurbanog načina života, plivač-международник zabavite se, ne predstavljajući sebe drugog sportskog načina.

Video: hrana i Michael Phelps

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: