Dijeta Ona Бейла

Izvođač uloga svima poznatog Batmana, britanska zvijezda Christian Bale je poznat eksperimentima nad svojom težinom. Zbog uloge u filmu morao je prvo jako izgubiti na težini, a onda zaposliti više od 30 kg. Promjene cijene british ogroman napor, a rezultati su kasnije zahtijevali dugo restorativni tretman.

Dijeta Ona Бейла za film «Strojar»

Zanimanje čini glumaca eksperimentirati sa svojim izgledom i figura. Mnogi njegovi predstavnici bačena ili raste težine za određenu ulogu. Christian Bale je smršavila za film «Strojar». Glumac ne samo da je svaki dan bio je angažiran jogging, ali i poštuje stroga ograničenja u ishrani 3 mjeseca, u kojoj je bio gotovo gladovanje. Bilo je dijeta: Christian Bale koristio sljedeći izbornik, kako izgubiti na težini:

  • Na jutarnji obrok Бейлу oslanja čaške crne kave, koji glumac ne doda šećer ili njegove zamjene.
  • Na ručak предполагался консервирванный tuna u vlastitom soku. Jesti možete 200 g ove ribe. Piće je služio opet crna kava, ništa se nije uređena.
  • Za večeru glumac je pio samo kavu.
  • Tijekom dana moguæa 1 mala zelena jabuka.
  • Za smanjenje štete na tijelu izvođač uloge uzimao multivitaminsko kompleksa.

Šalica crne kave

Brutalan dijeta Ona Бейла

Ne manji stres za tijelo glumca bila opcija napajanja, nema nikakve veze s gubitkom kilograma. Za potrebe snimanja «Američkog psihopata» britanskom лицедею morao izgraditi mišićnu masu, jer se igraju bio sretan svojim izgledom junaka. Dijeta Ona Бейла sastojao isključivo od proteinska hrana (jaja, piletina, sir, durum) i vode. Osim toga, britanac svakodnevno iskušavao sebe težak trening u teretani: trenirao boks i da je podigao šipku.

Polovice kuhana jaja na tanjuru

Dijeta Ona Бейла za debljanje

Prije početka snimanja filma «Batman» u novinama prikazuju različite naslove pro glumac, odobren za glavnu ulogu. Mnogi pitao kako će izgledati Christian Bale promjene u težini интриговали. Je bio u tome što iscrpljenosti nakon tvrdi prehrambenih ograničenja british treba drastično povećati masu svojih tijela i izgradnju mišića. Bale ponovno je pribjegao određeni način uzimanja hrane i fizičke aktivnosti, da izgleda prirodno, u stilu superheroja.

Koji je za to došao dijeta: Christian Bale za noć jeo oko 4.000 kalorija. Njegova dijeta sadrži: proteina – 350 g, ugljikohidrati – 0,5 kg, masti – do 90 g. Svu hranu Bale uzimao svakih 2-3 sata, pa s drugim načinom je broj proizvoda jesti bilo nemoguće. Jela zvijezda sastojala od ribe, mliječnih proizvoda, jaja. Još jedan izvor proteina, potrebnih za mišiće, govorili posebne koktele.

Cyr, mlijeko i kiselo vrhnje

Utjecaj prehrane Christiane Бейла

O naglog prijelaza iz gotovo gladne hrane, bogate proteinska hrana, koji su se bavili glumac, svi nutricionisti su jednoglasni. Utjecaj prehrane Christiane Бейла donose štetu tijelu. Prvi eksperiment, kada je glumac odlučio je da izgubite težinu, pružio je gotovo prazan stil života. Nakon takvog režima prehrane težina Бэйла iznosio je 55 kg, tijelo je dobio jaku iscrpljenost, na tijelu проступали mišića. Razdoblje oporavka težine je trajao manje od 2 mjeseca. Za to vrijeme, zvezda je zabio oko 30 kilograma

Prema riječima samog Бейла, negativne posljedice transformacije jasno osjetili. Umjetnik ponekad nije došao na filmski set jastuk, samo zato što nije mogao napraviti potrebne radnje za ulogu. Osim toga, Bale, ističe se razdražljivost, nagle promjene raspoloženja, slabost u cijelom tijelu. Nakon objavljivanja u «Batman» british morao dugo baviti obnovom svoje zdravlje. Stručnjaci imenovani određeni način prehrane, učinkovit kompleks vitamina za potporu tijela i dugog odmora.

Video: Christian Bale: promjena težine

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: