Dijeta od 500 kalorija na dan

Naziv takvog ograničenja u hrani izgleda malo jezivo, ali uključuje raznolik, ukusan i zdrav obrok. Učinkovita dijeta usmjerena na 500 kalorija na dan, tjera da postoje čak i češće običaja, jer propisuje дробный obrok.

Osnovna načela prehrane i prednosti

Djevojka mjeri obim struka

Dijeta od 500 kalorija dnevno pomaže pojačati metabolizam i hitno izgubiti težinu kod kuće za kratko vrijeme, da je pogodan i za rukovanja razdoblja. Kako mršaviti uz poštivanje dijeta 500 kalorija na dan? U stvari, nedostaje energija se uzima s tijelo masnih naslaga, pri čemu se svakodnevno gubi najmanje 500 grama. Organizirati svoju takve встряску duže 3-8 dana ne vrijedi čak i za pretilost.

Nakon početnog vraćanje suvišnih kilograma preporučuje se presele u sustavu, pri čemu 500 kalorija dolaze u optimalne dnevne kalorijske dijeta. Ovaj pokazatelj je potrebno izračunati sami, i za prvi korak, će se odbiti od svojih rasta vlastite težine. Drugi korak ima 2 opcije:

 1. Ako je zadnje dvije znamenke rasta jednake ili veće težine, rezultat prvog koraka умножают na 2, dodati 500, dobili rezultat – dnevne stope.
 2. Ako je manje težine, onda je razlika između rasta i težine умножают na 3, također, dodati 500, dobili drugu opciju dnevne potrebe kalorija.

Popis dopuštenih i zabranjenih namirnica

Djevojka drži dijetu od 500 kalorija

Kako izgubiti težinu? Svakodnevno voditi brojanje kalorija – to je jednostavno za napraviti pomoću brojača kalorija proizvoda na internetu. Obroke su planirani po volji, ali do 18 sati. Isključena pripremanje jela sa soli, na maslacu ili biljnom ulju. Pod dijeta 500 kalorija važno je voditi brigu o tome kako uravnotežiti prehranu vrijednim proteinima, vitaminima, dugim ugljikohidratima.

Možete: Ne:
nemasni jogurt, nemasno mlijeko domaće mliječne proizvode
mekinje pekara
bijelo piletina, meso, ribu постную crveno meso, svinjsko meso, salsa bara.pokušajte janje, plavu ribu
zelena ili đumbir čaj, sokovi-fraiche, vode, bez plina slatkih pića, shopping sokovi
umak od soje, zaslađivač sol, šećer, slatkiši
kupus, mrkva, repa, rotkva, celer, спаржевую grah, tikvice, rajčica krumpir, repa, kukuruz
ječam, heljda riža, kukuruz griz, griz
zelene jabuke, naranče, grejp suho voće, banane
proizvodi i koktele Energy dijeta kobasice, sve pečeno i копченое

Uzorak meni dijeta na 500 kalorija dnevno

Niske kalorijske obroke gradi po principu nizanja 3 oštre dana odmora, što omogućuje do 750 kalorija. Meni je svaki dan to predviđa. Ako to ne učinite mali oproste, tijelo ponovno uključiti način rada za odgodu količinu masti. Sustavno vježbanje, korištenje proizvoda Energy dijeta samo da će poboljšati učinkovitost pilule.

Ponedjeljak

 • doručak: par kuhanih bjelanjaka, pola grejpa;
 • obrok: 250 grama salate od svježeg povrća sa soja umakom;
 • ručak: bijela ptica (do 70 grama);
 • večera: čaša pileća juha, jogurt.

Utorak

Proizvodi za dijetu od 500 kalorija dnevno

 • doručak: 50 g nemasno sira, 25 grama 10% kiselog vrhnja, pola grejpa;
 • nosh: 20 grama suhe šljive, kefir;
 • ručak: kuhana bijela piletina (do 70 grama), 50 grama pirjana šapinjona, umak od soje;
 • večera: krastavac salata, bijelo piletina, meso, soja umak.

Srijeda

 • doručak: salata u sastavu 50 grama krastavca, isto toliko rajčice, 10% kiselo vrhnje za preljev, par kuhanih bjelanjaka;
 • obrok: 250 grama grejpa;
 • ručak: 250 grama pirjana povrća (celer, спаржевая grah, kupus, brokula, tikvice, paradajz), kuhana bijela piletina (do 70 grama) sa sojinim umakom;
 • večera: 100 g kuhane bijele piletine, kefir.

Četvrtak

 • doručak: 50 g nemasnog svježeg sira, 1 tbsp. l. 10% kiselog vrhnja, 100 grama banana;
 • nosh: zelena jabuka;
 • ručak: 150 grama bijele piletine sa susamom, soja sos, 200 grama povrća;
 • večera: 100 grama rajčice, 4 lista salate, 70 grama škampi s 10% kiselo vrhnje, sojinim umakom.

Видеопример izračun kalorija

Naši o rezultatima mršavljenje

Илга, 25 godina: ja Sam садилась na tu dijetu prije konferencija. Moj elegantan kostim bio тесноват, potrebno je hitno mršaviti, i meni je to uspio za 3 dana. Odijelo je sjedio kao влитой, ja sam dobro napravio. Onda je postao održavati sebe u sadašnjem težini, organizirati istovara, konzumirati Energy dijeta, redovito ići na trening.

Karina, 34 godine: Među brojnim dijetama želite pronaći takve, da je došao mom tijelu, ne вредила zdravlje. Već par попробовала, ali s jedne dijeta 3 dana je izgubila 300 g, a drugi je teško držati, budi s glavoboljom i bacio ga kroz 4 dana. Nadam se na dijetu od 500 kalorija dnevno, jer obećava najbrže rezultate, a tu su moguće različite proizvode.

Elena, 48 godina: Dijeta po principu 500 kalorija na dan, za mene nije jednokratna štapić-выручалочка, redovito sam joj прибегаю. To mi pomaže održavati dobru formu. Nakon razdoblja opuštanja bacanje i istovar tjedna, kada vodim kontrolu kalorija. Počela sam više cijeniti okus hrane i наедаться manje, a majoneza, šećer, proja bili su suvišne.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: