Kako izgubiti težinu na 7 kg za tjedan dana na кефирной prehrani Larissa Doline

Vitka figura nalazi u snovima svih predstavnika lijepe polovice čovječanstva, ali do cilja je svaka žena ide svojim putem. Dijeta pjevačica zanima, ne jednoj generaciji, jer na rezultate daje diskretno pritvora do 13 kg za tjedan dana, savršeno zdravlje. To je učinkovit način za izgubiti težinu.

Osnovna načela prehrane Larissa Doline

Larisa Dolina prije i nakon mršavljenja

Poznata pjevačica domaće estrade dugo vremena tražila je učinkovita metoda mršavljenja, nakon što je doživjela na sebe ogromnu količinu sustava za napajanje. Spasenje je postala кефирная dijeta Doline, koji ne samo da uklanja prekomjernu tjelesnu težinu, ali i regulira rad organa GIT, čisti crijeva. Glavna tajna odabrane metode za mršavljenje je postalo svakodnevno izmjenjivanje proteina i složenih ugljikohidrata, uz ograničenje soli i masti biljnog, životinjskog podrijetla.

Budući da je dijeta ograničava unos vitamina i minerala, preporučuje se kupiti u ljekarni posebne multivitaminsko kompleksa. Staviti na odabranom sustavu za napajanje preporučuje se ne više od tjedan dana, nakon toga obavezno napraviti pauzu. Izlazak iz prehrane je potrebno postupno, inače prekomjerna tjelesna težina će se vratiti na svoja stara mjesta, a svi napori će biti uzaludni.

Evo opća pravila:

 1. Glavni sastojak odabranom sustavu za napajanje je kefir niskim sadržajem masnoća.
 2. Broj употребляемой za noć tekućine treba smanjiti na 0,5 l, pri tom dodatno konzumirati diuretici preparata ljekovitog bilja.
 3. Jesti nakon 18 sati ne preporučuje, kasne večere su pod zabranu.
 4. Odabrani program prehrane trebale bi biti nadopunjene fizičkim opterećenjima, kao opcija – trčati u jutarnjim satima, posjet teretane, teretana fitness centar.

Mogućnosti prehrane iz Doline i njihov izbornik

Djevojka jede jabuke

Predloženi sustav za mršavljenje nudi dvije verzije s pojedinačnim značajkama dnevne prehrane. Кефирная dijeta ne traje više od tjedan dana, ali pri odabiru bjelančevine-ugljikohidrata programa za napajanje možete se protežu na 14 dana, bez štete za svoj organizam. Rezultat iznenaditi, a novi odraz u ogledalu će se samo iznenaditi i oduševiti.

Кефирная dijeta na 7 dana

Trajanje odabrane metode za mršavljenje – tjedan dana. Glavna namirnica za svaki dan je kefir u iznosu od 500 ml, ali je dopunjena i dnevni unos vitamina koje smo dobili od povrća, voća i povrća. U nastavku je predstavljen detaljan izbornik za svaki dan, koji će vam pomoći da brzo izgubite težinu.

 1. Prvi dan: kefir i 300 g вымоченного u toploj vodi šljive.
 2. Drugi dan: kefir i 10 варенных krumpir (poželjno ispeći koru).
 3. Treći dan: kefir i 10 jabuke kisele sorte.
 4. Četvrti dan: jogurt i 1 kg kuhana pileća prsa bez kože.
 5. Peti dan: jogurt i 1 kg sireva zrnate strukture.
 6. Šesti dan: 1 l niske masnoće kiselog vrhnja.
 7. Sedmi dan: негазированная voda volumen od 1,5 ml

Bjelančevine-углеводная na 2 tjedna

Trajanje takvih dijeta – tjedan, a nutricionisti preporučuju više obroka u danu do 6 puta dnevno sa vremenskim intervalima od 2 sata. Prvi obrok trebao bi se održati u 8 sati, zadnja – ne kasnije od 18 sati. Prije svakog obroka treba piti po četvrtinu čaše biljnih juha, pokrenuti probavu, smanjiti količine unosa obroka. U nastavku su navedena meni za tjedan dana, koji će vam pomoći da izgubite težinu pod uvjetom da povećana tjelesna aktivnost.

Dan dijeta Značajke
Prvi dan Pola litre nemasnog jogurta, isto toliko pečeni krumpir, bez dodatka soli i začina. Dozvoljeno dodatno konzumirati tekućinu, na primjer, негазированную vodu.
Drugi dan 500 ml jogurta, 400 g nemasnog sira bez dodavanja šećera. Količina tekućine je ograničen na 0,5 litara po danu.
Treći dan Bilo kiselo-slatko voće u količini 400 g osim guste banana. Piti preporučuje ne-masnu kefir u iznosu od 500 ml.
Četvrti dan Pileća prsa bez kože u отварном obliku. Dnevna porcija ovog prehrani mesa – 400 g, dok jogurta i opet treba popiti ne više od 500 ml
Peti dan Ponavlja meni trećeg dana.
Šesti dan 1,5-2 l negazirane vode kao istovara organa GIT.
Sedmi dan Opet se ponavlja meni, trećeg i petog dana u odabranom sustavu za napajanje.

Već tjedan dana se problem prekomjerne tjelesne težine će se riješiti s vremenom, ali, ako je dobijeni rezultat je loša, treba napraviti tjedna pauze, a zatim se opet ponoviti ponuđenih диетическую shemu točno. Drugi tjedan percipira tijelo lakše, navika ne postoji nepotrebne proizvode već устоялась, da te vuče za jesti manje.

Unos hrane pri izlasku iz prehrane

Povrće i začine

Kao i svaki drugi sustav mršavljenje, dijeta Larissa Doline zahtijeva olakšati povratak svome uobičajenome prehrani. Vrlo je važno da se ne uključuju u meni, masti biljnog i životinjskog porijekla, smanjiti unos jednostavnih ugljikohidrata. Potrebno je povećati porcije tekućine, ali ne žuriti s odustajanjem od biljnih preparata s diuretik učinak.

Prilikom izlaska iz prehrane Larissa Doline treba ograničiti unos ne samo lipida, ali i slatkiša, alkohola, kave na mjesec. Nakon isteka tog vremenskog razdoblja postupno vratiti ih dnevnog obroka, pri tome trajno smanjenje jednokratni porcije. U суточном meni bi trebao biti prisutan povrće, voće, kuhana riba, govedina, ojačati imunitet, podržavati funkcionalnost organa GIT.

Druga opcija izlaz – raznih prehrambenih meni. Traje takav sustav napajanja tjedno, u svakodnevnoj prehrani худеющего osobi osim navedene hrane se dodaju kuhana jaja, svježe salate, pečene povrće, riba. Također je potrebno povećati unos tekućine do 2 l dnevno, ograničiti alkohol, kavu, jake čajeve.

Postoje li kontraindikacije

Trudna djevojka

Mršavljenje uz Dolinu može nazvati ekspres dijeta, jer već tjedan dana ne može spoznati sebe u ogledalu. U idealnom slučaju možete izgubiti do 13 kg, u stvarnosti – 6-7 kg viška težine točno nestane. Ali ta dijeta ne odgovara svima, evo ograničenja:

 • razdoblja dojenja, trudnoće;
 • kronične bolesti organa za GIT;
 • razdoblje авитаминоза;
 • migrirani bolesti;
 • intoksikacija organizma.

Recenzije i rezultati nakon mršavljenja

Marija, 26 godina: U mom slučaju кефирная dijeta je omogućila da biste dobili osloboditi od 6 kg za tjedan dana. Na više od mene, nije bilo dovoljno, ali rezultat je zadržao i danas. Često sam prisiljavajući sebe da ponovi taj podvig i opet sedam na dijetu, ali još nije uspio to učiniti – vrlo glad prehrana, štoviše, svima odgovara svjedočenju.

Svetlana, 31 godina: Kako izgubiti težinu? Tako je lako! Худела na dijeti prije vjenčanja, vrlo zadovoljan rezultatima. Za dva tjedna je 10 kg, ali još tjedan dana 2 kg su se vratili. Ukupni rezultat – minus 8 kg, što je u mom slučaju samo velika. Nosila stvari 48 veličine, a vjenčanicu kupila već 44!

Ana, 38 godina: da Mi je dijeta Doline nije došao, iako sam uvijek bila opčinjena ovom pjevačicom. Na drugi dan uzimanja jogurta počeo boljeti želudac, pojavila žgaravica. Morao sam odustati od odabrane metode, iako je moj najbolji prijatelj na taj način uspio da biste dobili osloboditi od 10 kg za tjedan i pol. Mi isto više približili prehrambene koktele Energy Dijeta.

Foto похудевших prije i poslije

Djevojka prije i nakon mršavljenja na dijeti Doline

Rezultat dijeta Larissa Doline

Par je prije i nakon dijeta i sport

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: