Cindy Crawford — tajna savršene figure

Vlasnicima подтянутого mišiće i elastična stražnjice mogu samo zavidjeti. Većina žena muči problem suvišnih masnih naslaga ili progib kože na tijelu. Poznat model Cindy Crawford, zapanjujući sjaj svoje oblike, došao kompleks vježbi, koji je pod uvjetom pravilne prehrane će vam pomoći da steknete figuru iz snova.

Aerobik sa Cindy Crawford

Vježbe treninzi, zajedno s prijenosom opterećenja daju dobar rezultat. Imaju i u vidu ne samo na mršavljenje, ali i rad na jačanju mišića, koji će vam pružiti prekrasan teren. Aerobik Cindy Crawford je tečaj treninga za početnike, idealno je vježbati s kojim ćete kod kuće, bez pomoći trenera. Tajna učinkovitosti ovog programa leži u pravilnost: ako ćete posegnuti za vježbe s vremena na vrijeme, neće biti rezultat ili on će biti minimalan.

Trening sa Cindy Crawford

Ako generalizirati, onda većina lekcija razvijenih zvijezda fitness, sastoji se od zagrijavanja, budi tijelo, razrade pojedinih problematičnih područja i strije. Cindy Crawford, koja otkriva tajna savršene figure, došao gimnastika za trbuh, grudi, nogu, stražnjice i drugih mesta za koje je potrebno uređenje. Kompleksi vježbi supermodela dizajniran za ženske figure, međutim, malo kao pod sebe, baviti im se muškarci za dobivanje savršen торса.

Za žene koje su nedavno postale majke, ali već sanjaju povratak tijela u savršen izgled, Cindy Crawford je razvio poseban tečaj, da je potrebno malo vremena i omogućuje vježbanje, na primjer, u razdoblju od dnevnog spavanja bebe. Pravilo koje trebate slijediti strogo je slijed vježbi. Isprva, ona je ugrađena u programu, tako preskočiti neke elemente, dajući sebi predah, to je nemoguće.

Djevojka se bavi fitness kuće

10 minuta sa Cindy Crawford

Najčešće ljudi opravdavaju vlastitu lijenost nedostatak slobodnog minuta za nastavu. Razvijajući svoju čudo-program, model позаботилась o onima kojima stalno nedostaje vremena za sport. Prema Cindy Crawford, tajna savršene figure mogu da iskoriste za 10 minuta. Ovaj tečaj je predstavljena sljedećim komponentama:

  • Warm up. To uključuje jednostavne rotacije glave, kukova i rukama, kao i onima koje su uključene u standardni sat tjelesnog odgoja u školi. Za obavljanje elemenata ove sekcije je lako, oni će vam savršeno pripremiti tijelo za daljnji stres.
  • Jačanje nogu. Snažan čučanj i iskorak, čiji je cilj jačanje mišića kada ih redovitom obavljanju će vidljiv rezultat.
  • Nastava na коврике. Ovdje možete vidjeti prešanog različite vrste, koje pozitivno utječu na ruke. Predviđeni su idealne elemente za tisak i strije, koje omogućuju napraviti mali predah.

Djevojka отжимается od poda

Punjenje Cindy Crawford na 40 minuta

Za rad na idealna figura treba vremenski troškovi, međutim, ne tako velike, ono što su oni predstavili na početku. Nego, za koga je 10-minutni trening baš tako jednostavna i kratka, pogodan za punjenje od Cindy Crawford na 40 minuta. Na ovom programu se može baviti svako jutro diže sat vremena ranije. One male napore koje je potrebno uložiti, dovesti do izvanredan krajnjeg rezultata. U ovom kompleksu su:

  • Obavezno zagrijavanje. Cijelo tijelo svakako je potrebno prethodno zagrijati, da dalje obavljaju složenije elemente. Pletiva i rotacije glave – važan dio tog bloka. Ne manje vrijedne za lik će radi torzo i rotacije kukova.
  • Uvrede i mahi. Održavati mišiće nogu u dobroj formi i dobili osloboditi od masnih naslaga, korisno ritmički dizati naizmenično noge u stranu ili natrag. Tajna važnosti napade sastoji se u radu na unutarnji dio bedara, koju je vrlo teško dovesti u red.
  • Sprave za vježbanje na коврике. Ležeći na podu, nudi vam se učiniti nekoliko ljuljačke nogama, diže torzo, dobro posegnu. Zatim dolazi vrijeme pogonskih elemenata, za koje će biti potrebno da se bučicama. Uključeni ovdje će se ne samo ruke, ali i press.
  • Opuštanje i istezanje. U završnom dijelu treninga treba, duboko disanje, povući mišiće nogu i leđa.

Djevojka čini mahi noge u stranu

Vježbe s Cindy Crawford na gornji dio tijela

U svojim programima zvijezda posvećuje posebnu pozornost glavni oružja supermodela – stopala, otkriva svoje tajne. Međutim, žene koje imaju od prirode vitku donji dio tijela, često je potrebno podići mlohav trbuh ili raditi na jačanju grudne mišiće. Vježbe za savršene figure, izumio Cindy Crawford, u tome će vam pomoći. Većina tečajeva su:

  • Push-up. Savršeno se rade rukama, a, osim toga, kormilar i grudi. Sklekova mogu biti jednostavne, s naslonom na koljena ili teže s klasičnim bar-bar.
  • Trening s utezima. Za ruke kao elementi programa uklapaju savršeno. Ne samo da im daju olakšanje, ali i da ih jača. Osim toga, prilikom sastanka s utezima uključeni grupe mišića i donjeg dijela tijela.
  • Za prekrasne mišiće. Ovdje su najjednostavnije skreće u stranu, duboko nagib i tradicionalna nastava na коврике.

Video: fitness s Cindy Crawford

Naši

Olga, 28 godina

Prije mnogo godina vidjela u prodaji kasetu s zanimanja шейпингом od Cindy Crawford, tajna savršene figure kojom je čeznuo da otkrije. Međutim, sudjelovati u njezinim programima, počela sam tek nakon poroda. Majčino dijete puno vremena izdvojiti teško, pa lekcije od Cindy postali za mene ugodan božji dar.

Elena, 22 godine

Mnogo puta sam čula o snazi lekcije od Cindy, postalo je zanimljivo saznati njihova tajna. Prvo je u meni probudio entuzijazam, počela sam aktivno da se bave. Прозанимавшись dva tjedna, trenirati, izvodeći iste stavke svaki dan, postalo mi je dosadno. Na kraju sam postao posegnuti za nastavu samo povremeno, tako da i nije postigao željeni efekat.

Jana, 25 godina

Predavanja sa Cindy Crawford sviđa mi se, ne toliko po svojoj učinkovitosti (ne može ne priznati), koliko je izvanrednu energiju, koji dolazi od ove žene. Gledajući u nju, možete početi vjerovati da će raditi i izgledati savršeno, kao što je to moguće. Za par mjeseci treninga sa Cindy sam se oslobodila od progib kože i potkožnog masnog tkiva.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: