Brzi ugljikohidrati: popis proizvoda, tablica za mršavljenje, posebno njihov «rad»

Hrana sadrži dvije vrste ugljikohidrata – jednostavne i složene. Brzi ugljikohidrati imaju sposobnost da se za kratko vrijeme podići razinu šećera u krvi, jer oni imaju visok GI. Mnogi vjeruju da su štetne za zdravlje, a u cilju mršavljenja iz prehrane proizvode s jednostavnim ugljikohidratima valja isključiti. Dakle, da li je, i kako se može «uzeti» brzi ugljikohidrati? Mi ćemo popis proizvoda s njima i ovdje ćete naći tablicu za mršavljenje upravo na brze ugljikohidrate. Prvo preporučena video:

Glavni razlozi zašto ne može odustati od ugljikohidrata, koji худеют

 1. Tijekom održavanja prehrambenih ne može u potpunosti odustati od potrošnje ugljikohidrata, uključujući i premijera. Razlog je u tome što su glavni izvor energije za organizam, bez kojih mentalna i fizička aktivnost nije moguća.
 2. Углеводная hrana odlično zasićuje. Nutrijenata nalaze u mnogim namirnicama, koje imaju dobar ukus i visoku сытность. Potrošnja tih proizvoda omogućava brzo насытится i riješili nelagode od gladi, koji je obično prati dijetu. Samo trebate zamijeniti jednostavne i na složene ugljikohidrate.
 3. Безуглеводный metabolizam – кетоз – gotovo je nemoguće u normalnim uvjetima, to može rezultirati negativnim posljedicama za organizam koji je vrlo teško eliminirati. Upuštati se u takvim otežanim безуглеводными obrocima može se samo pod nadzorom iskusnih osoba.
 4. Nadležno mršavljenje zahtijeva, tj. Proleti u krajnost ne valja. Kada je riječ o zdravlju. Prijelaz je u potpunosti na proteinske hrane dovodi do poremećaja metabolizma, slom, a rezultat od dijeta će biti minimalno ili nimalo. Pri tome osoba će doživjeti stalan stres.

Ne može se postići dugoročne pozitivne rezultate, ako se strogo pridržavaju dijeta, piti непомерное broj čaj za mršavljenje ili jedući čudo pilule. Treba dobro organizirati svoje obroke. Pri tome se u prehrani može se naći mjesto i za brzih ugljikohidrata, što je najvažnije, znati kada i u kojim količinama ih se može konzumirati.

Da je brzi ugljikohidrati i gdje su «žive»?

Моносахариды – jednostavne veze, za preradu koje tijelo troši najmanje energije. Većina ugljikohidrata dolazi u mišićnu masu i jetra, oni su tamo pohranjuju u obliku glikogena. Dio energije troši na održavanje života. Kada nema dovoljno fizičke aktivnosti dodatni sigurno se talože kao masnih naslaga. Tijelo ne troši toliko energije koliko dolazi i on polaže višak ugljikohidrata pro zaliha.

Može se reći da je samo višak ugljikohidrata negativno utječe na slici. I ljudi se mast od konzumiranja ne masnu hranu, a высокоуглеводной. Pri tome broj brzih ugljikohidrata, poželjno je smanjiti, ali ne odustaju od njih u potpunosti.

Ako se pravilno pristupio sastavljanju jelovnika, ne može se ograničiti u najdražim jelima, a razumno rasporediti energiju, «dolazi iz hrane. Za to možete promijeniti navike i način života. Dakle, ono što sadrži brzi ugljikohidrati?

Popis proizvoda, tablica za mršavljenje, značajke

Na veće količine jednostavnih ugljikohidrata koji su dostupni u takvim namirnicama:

 • Slatkiši: šećer, med, pekmez i bobičasto sirupi, kondenzirano mlijeko, bombona i kolačiće. U ovu grupu ne odnosi se stevia i сахарозаменители;
 • Sušeno voće. Prema podacima stručnjaka iz hrane, koncentracija šećera u sušenog voća veća od svježih;
 • Voćni sokovi također imaju visok sadržaj šećera, ovdje možete uključiti slatkih pića, koje nikakve koristi ne donose i neće ugasiti glad;
 • Pečenje: pite i kolače, torte i puni s okusom peciva, bijeli kruh. Sve namirnice koje sadrže brašno ili šećer. Ovi proizvodi mogu sa sigurnošću isključiti iz napajanja ljudima koji se bave sportom i žele izgubiti težinu. Lako ih možete zamijeniti za proizvode s umjerenim GI:
 • Svježe voće, preporučuje se konzumirati u većoj mjeri jabuke i citrusa;
 • Bobice, a ugljikohidrati se nalaze u manjoj koncentraciji kiseline bobičastom voću;
 • Povrće. Čak i krumpir, mogu se uključiti u dijetetski meni, ali samo kao отварном ili запеченном obliku.

Kako pravilno mršaviti s brzim ugljikohidratima?

Ako ste upoznati s popisom proizvoda i tablice za mršavljenje, vjerojatno,i dalje imate pitanja — kako? Zašto je takav, naizgled, visoko-kaloričnu hranu pomaže da izgubite težinu? Međutim, njihova uzalud se smatraju neprijateljima ženskog lika. Brzi ugljikohidrati potrebno je pravilno koristiti, onda nema prijetnji za struk neće biti. Malo su sposobni sasvim odustati od omiljene čokolade ili kolač za rođendan kolege. Da ne doživjeti problema, trebali koristiti sljedećim pravilima:

 1. Vrijeme. Ljubitelji сладенького mogu zabavlja takvim proizvodima, ali samo u jutarnjim satima. Do 12 sati tijelo lakše reciklira šećer, a već u kasnim popodnevnim tijelo polaže višak ugljikohidrata u tijelo jaz.
 2. Tvrtka igra vrlo veliku ulogu. Ako jedete zajedno sa šećerima vlakna, pektin i protein apsorpciju углеводом usporiti. Stoga je vrijedno dati prednost na taj artikli kao što su marmelada, marshmallows, творожные deserti, pečena voće.
 3. Ne odvede! A nakon konzumiranja slatkiša u ograničenom broju vrijedi нагрузить svoj organizam fizički. Na primjer, šetati na ručak u daleki kafić, dati prednost se penju i silaze po stepenicama, a ne liftom.

Kada je potrebno koristiti brzi ugljikohidrati?

Tu je shema uporabe jednostavnih ugljikohidrata, a ona se sastoji u sljedećem:

 • Proteine i brze ugljikohidrate treba konzumirati nakon aktivnog vježbanja! U tom slučaju oni će donijeti korist.
 • Fizičke aktivnosti su obavezni za one koji худеют, posebno kada osoba nije u stanju da se odrekne slatkiša. Ako žena pati velike težine, teških opterećenja joj contra. Najbolje i sigurno rješenje u tom slučaju će postati plivanje. Već nakon tri mjeseca redovite nastave će biti moguće prijeći na teže vježbe, a žena osjeća se pomlađuje.
 • Slatko nakon nastave – najbolji način da podrži tijelo, oporaviti потраченную energiju. Stručnjaci preporučuju konzumiranje brze ugljikohidrate u roku od sat vremena nakon završetka nastave. Odličan izbor za sportske prehrane – bjelančevine-ugljikohidrate koktel, koji predstavlja proteinski shake s dodatkom banana ili meda.

I konačno više informacija o ugljikohidrata i гликемическом indeksu:

Odustati od slatkog vrlo teško, zato treba mudro koristiti brzi ugljikohidrati. Staviti na popis za fiksno biranje proizvoda i stol za mršavljenje, onda oni neće donijeti zla, kao naprotiv, pomoći će zadržati lik i dobro raspoloženje!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: