Dijeta američkih nutricionista

Problem smanjenja težine postaje posebno aktualna, kada prozor пригревает sunce, a u zraku vinuti mirisi proljeća. Žene pokušavaju dovesti sebe u red, u potrazi za novim dijeta, pa želim da tehnike nisu bili jako bolni i dani su prolazili bez problema. Popularna američka dijeta, koju koriste holivudske zvijezde, udovoljava tim zahtjevima. Postoji nekoliko mogućih opcija nosi. Pogledajte i odaberite prikladan za sebe.

Značajke i pravila o prehrani

Hrana za američke prehrane

Prema toj metodi pilule treba piti puno vode, bez posebnih ograničenja na proizvode. Jedino – to je dijeta bez masti. Dozvoljeno koristiti koktele Energy dijeta hrana funkcionalna hrana. Traje tehnika nekoliko dana, pri čemu valja:

 • nadoknaditi manjak vitamina;
 • isključiti alkohol, slatkiši;
 • konzumirati korisne i ispravne hrane;
 • ne stavljati sol;
 • puniti salate maslinovo ulje, limun (sok);
 • ne zaboravite na fizičku aktivnost.

Opcije izbornika i recepti za mršavljenje

Rajčice i zelena salata

Osnovna značajka svih opcija američke prehrane – ograničenje masti, nizak sadržaj ugljikohidrata. U nekim slučajevima je preduvjet –iznimka večernjeg obroka. Utjeha je u tome da nema velikih ograničenja u popisu proizvoda. Glavna stvar – da ih pravilno odabrati kalorija ili određenu količinu ugljikohidrata. Možete sami sastaviti bilo koji izbornik i pridržavati se ove hrane. Upoznajte se s mogućnostima dijeta.

Dijeta američkih astronauta na tjedan

Ova dijeta je vrlo popularna u Rusiji pod nazivom кремлевская. Temelji se na načelu ograničene primjene ugljikohidrata. To je učinkovita dijeta za one koji ne vole mučiti sebe gladi: zbog smanjenja ugljikohidrata, tijelo počinje da prerađuje masti. Dopušteno proteini hrane, ograničen, ali nije isključeno sasvim primjena slatko, škroba hrane, riže. Postoje posebne tablice u kojima su pridružene proizvode, jela i sadržaj u njima ugljikohidrata. Njihov broj je napisano na pakovanju.

Za mršavljenje je potrebno uzeti u dan do 40 grama ugljikohidrata, težina će stalno padati. Trajanje drži dijeta nije ograničena u vremenu. Postoji mnogo низкоуглеводных proizvoda, pa glad nećete osjetiti, osim toga, može se alkohol, meso, slatko. Povrće i voće konzumirati s obzirom na količinu ugljikohidrata. Objesite tablicu na hladnjak, onda tjedan dana lako ćete se orijentirati. Za izlučivanje toksina potrebno je stalno piti vodu, koristiti odvojeno način. Tehnika ima kontraindikacije:

 • kronične bolesti krvnih žila;
 • bolesti srca, PROBAVNOG trakta;
 • trudnoća;
 • problema s bubrezima.

Minus večera na 13 dana

Djevojka se pridržava američke prehrane

Osnova ovog sustava je smanjenje težine – otkazivanje večere. Navečer je dozvoljeno pijenje čajeva, preparata, jer u to vrijeme (noću previše) masti spalio. Za 13 dana možete izgubiti težinu na 7 kg. Koristeći takav sustav sportaši kada se pripremaju za natjecanja, gdje je bitan određenu težinu. Osnovna pravila prehrane:

 • zadnji obrok ne kasnije od 17 sati;
 • smanjiti konzumiranje ugljikohidrata;
 • nakon konzumiranja masne hrane jesti grejp ili ananas:
 • obavezno piti vodu;
 • aktivno kretati;
 • uzimanje vitamina.

Roller coaster na 21 dan

Ako usporedite svoje fotografije prije prolaska ove metodologije i nakon njega, onda ćete biti zaprepašteni na rezultate. Vi ste zasigurno vitka figura i minus 10 kg, istina, ako dodate fizička opterećenja. Suština metode je u tome da prevari tijelo, ne dati mu da se zalihe. Kalorija poslane hrane povremeno mijenja. To izgleda ovako:

Dana Broj kalorija na dan
1-3 600
4-7 900
8-14 1200
15-17 600
18-21 900

U ovom postupku, hrane nema posebnog izbornika, možete sami odabrati niske kalorijske hrane za jelo. Želite izuzeti masnu hranu, мучное i slatko. Za provođenje dijeta je potrebna snaga volje i stalno brojanje kalorija. Možete olakšati sebi život, ako će se primijeniti posebna hrana u obliku mješavina i koktela marke NL International. Sastav Energy dijeta je uravnotežena relativno proteina, masti i ugljikohidrata, u njemu sve potrebne minerale i vitamine i naveden kalorija.

Unos hrane pri izlasku iz prehrane

Djevojka jede povrće, salata

Za bilo koje dijete je važno pravilno se odjaviti. U suprotnom, lako negirati sve napore u smanjenju težine, tako da čak naškoditi tijelu – izazvati bolesti želuca i crijeva. Da se to nije dogodilo, treba izaći iz prehrane pažljivo i ispravno:

 • početi s laganim juhe, kas;
 • postupno povećati unos kalorija proizvoda;
 • jesti mliječni proizvodi;
 • ne zaboravite piti vodu;
 • postupno povećati količinu obroka;
 • glatko prijeći na zabranjeno proizvode.

Naši o rezultatima mršavljenje

Kristina, 52 godine: Naučila o prehrane američkih astronauta, vrlo ga pitala. Privuklo nešto što malo ograničenja za pojedine proizvode. Važno je uzeti količinu ugljikohidrata, a to je sasvim jednostavno, tim više što postoje tablice. Rezultati osjetio kroz tjedan dana. Gladan nije bio, a težina se smanjilo. Za pola godine izgubio 20 kilograma je Vrlo sretna, savjetovati!

Veronica, 35 godina: Sastala izgubiti težinu do ljeta. Djevojka je zamolila svoju dijetu sa nazivom roller coaster, na kojoj treba ograničiti unos kalorija. Rekla je da je ona vrlo efikasna, može značajno izgubiti na težini. Jer ja ne volim kuhati i brojati kalorije, onda odlučio probati koktele Energy dijeta umjesto uobičajenih obroka. Smršavila 8 kg!

Tatiana, 45 godina: ja Sam dugo i ne treba je mogla izgubiti težinu, iako već da je samo pokušao. Okrenuo dijetetičar, ona mi je savjetovala probati američku prehranu minus večera. Тяжеловато je bio na večeri, ali ja sam pila biljne čajeve. Smršavila 6 kg, lik подтянулась. Što je najvažnije, da se težina ne vraća.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: