9 trikovi dobroj formi

9. rujna svake godine obilježava se «Međunarodni dan za uljepšavanje». U ovoj godini jedan od časopisa proveo je anketu među svojim čitateljima, kako bi saznali što oni vjeruju da je najljepši. Lider glasova postalo je pitanje boravak tanka – više od četrdeset posto ispitanika smatra lijep i privlačan vitko tijelo.

Ali u današnjem svijetu nije tako i da će samo ostati u kondiciji. A male koncesija u prehrani ili preskoči trening onda govore vrlo neugodnim posljedicama. Dakle, liferules.com.ua odlučio pomoći otkriti devet tajnih trikova koji uđe u naviku, pomoći će vam uvijek biti mršavo.

1.Šetnje tijekom razgovora.

Ista statistika tvrdoglavo inzistira na tome da je tijekom telefonskih razgovora ljudi provode sve više i više vremena. I što smo radili u trenutku razgovora? Sjedimo udobno presavijeni pod noge na stolicu ili валяемся u krevetu. Loša navika! Stanite i propustite otići na kratku šetnju (ili ne je vrlo kratko, u zavisnosti od toga koliko dugo volite razgovarati). Par-tri takve razgovore u dan i jeli kolač ispari.

2.Uzmite kalendar dnevnik

I objesiti ga negdje na istaknutom mjestu. Postavite sebi cilj (10 trbušnjaka dnevno 2 litre vode i td. i sl.) i označite kolor marker ili стикером dan kada ste zaključili zamislio. To će povećati vaše samodiscipline i prisiliti na razmišljanje.

3.Ostanite na kauču

Mnogi odustaju od potrage sporta pod izgovorom da se «ne želim trošiti novac na teretanu». Shvatite da je to samo izgovor. I nađite эфективные ili barem koliko-ništa zanimljive vježbe koje možete raditi kod kuće s kauča, stolica, police i ostalo.

4.Dobiti puno spavati!

Pa vrlo važan bod. Bez toga nigdje. Manje tijelo spava, više je on u stanju stresa. Što je veći stres, veća je želja da se «naoružajte» u tijela. Sve je jednostavno.

5.Pojedite krpu

Ukusne su i štetni. Ali, za trideset minuta prije treninga i to samo u prvoj polovici dana. Pa ne pola sata prije spavanja – to je točno.

6.Svega po malo

Zašto nešto što mnogi smatraju da, ako se previše baviti, onda je to «sve i odmah». Ne žurite. Danas – 10 sklekova, sutra 10 – sit-ups…. Tako se postupno i bez stresa doći do figure iz snova.

7.Uzmite si sama

Ne činite ono što vam se učiniti ne želi. Ne volite trčati – ne izvoditi. Prijavite se bolje na ples ili na bazen.

8.Nadogradite svoje pretplate

To, naravno, zvuči čudno, ali nema bježi od njega. Društvene mreže dobivaju naše umove. Pa zašto ne iskoristiti to u interesu? Prijavite se za one koji vas će biti pravilno motivirati na postignuća, težnja, kretanje prema naprijed.

9.Ne prestaju

Čak i ako je već prilično umorni. Čak i ako je «психанули» i забросили za tjedan dana sve treninga i prehrane. Samo da se pretvarati da se ništa nije dogodilo i nastaviti raditi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: