Top 5 glazba igrač za Android

Slušanje glazbe je jedan od prioritetnih zadataka s kojima se može nositi gotovo bilo koji uređaj sa sustavom Android. I ako održivost korištenja tableta za to veliko pitanje, onda pametne telefone i molim za ulogu дефолтной glazbene kutije za nakit. Vrijedi samo postaviti pravi glazbeni player i vaš telefon će prikazati sve što je on sposoban.

najbolji igrač za android

Poweramp Music Player

To je najpopularniji glazbeni player u trgovini Google Play i on ima vrlo ozbiljne razloge za to. Poweramp je snažan glazbeni player za Android, a sadrži gotovo sve funkcije koje korisnik može samo poželjeti. On ima ugodan i jednostavan tamno sučelje, pod kojim se krije veliki skup različitih funkcija. Među njima možemo vidjeti 10-ak pojasni ekvilajzer, pojačanje niskih i visokih tonova, glatka i беспрерывное reprodukcija, кастомизацию sučelja i još mnogo toga.

Player Pro

Programer Player Pro predstavlja na sljedeći način: «PlayerPro ima lijep, brzo i intuitivno korisničko sučelje, zajedno s moćnim opcijama audio konfiguraciju. Postoji izbor od nekoliko besplatnih dodataka: 20+ kože, DSP Pack, Widget Pack…» Upravo zbog toga mi pratimo ovaj program već više od dvije godine u popisu od preuzeti u kategoriji glazba i audio. Osim toga, program stalno razvija i обзаводится novim značajkama.

Neutron Music Player

Nekome ovaj player ne sviđa zbog svojstven izvornog dizajna. Netko kritizira ga za manje manje greške u programima. Ali postoji jedan važan pokazatelj na koji Neutron Music Player uspješno natječe s именитейшими predstavnicima glazbenih playera u Google Play, uključujući apsolutni favorit Poweramp. Riječ je o kvaliteti zvuka. Developer kaže o korištenju visokokvalitetnih 32/64-bitni audio engine, zahvaljujući kojima je moguće postići tako veličanstven zvuk na mobilnom uređaju. Ovaj player je pozicioniran upravo kao što je aplikacija za ljubitelje glazbe, ценящих u prvom redu kvaliteta.

n7player Music Player

Ovaj igrač je stvarno pokušava tehnologija i napraviti svježi poticaj uobičajeni dizajn mobilnih glazbenih playera. Prvo, on se ne oslanja na ugrađene funkcije za pretraživanje multimedijskih datoteka, a primjenjuje svoj algoritam skeniranja, koji je, usput, možete postaviti. Drugo, ovo je luda 3D sučelje (da, da!), uključuje oblak tagova, zid pokriva i puno-puno lijepih animacijskih efekata. Među mnoštvom funkcija može otkriti аудиоэффекты, automatsko i ručno preuzimanje omota albuma, urednik oznake, automatsko udruga zbirke, sleep timer, скроблинг u Last.fm i tako dalje.

Google Play Glazba

Ovaj proizvod je tvrtke Google je početnik, ali to je nije spriječilo da zauzme čvrstu poziciju u kategoriji. U prvom redu kroz integraciju s online repozitorij u kojem možete pohraniti čak 50 000 pjesama. U bilo kojem trenutku, ako ste u mreži ima mogućnost pristupa svojoj glazbenoj knjižnici, a u slučaju potrebe može se zadržati pravo albumi i za офлайнового slušanje. Dakle, Google Play Music vam omogućuje da pohraniti toliko glazbe, koliko se ne uklapa ni u jednu od postojećih kartica, a u slučaju izrade mjesečna naknada još i daje pristup neograničen broj pjesama.

Razumljivo, da je ovaj popis popis dostojan programa za reprodukciju glazbe za Android nije ograničen. Čekamo vaše komentare s imenima omiljeni player i zašto ste odabrali baš njega.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: