Najbolje sportske aplikacije za Android

Mi i dalje vas uvesti s najboljim aplikacijama za Android. U ovom članku ćete saznati sve o programima za zdravlje i sport.

програми za Android

Uvijek je bilo nešto prije pet godina nitko nije mogao pretpostaviti da je za ogroman broj ljudi mobilni telefon će postati vrlo popularan i uspješan sportski gadget. Uz njihovu pomoć, ispalo je stvarno zgodan pratiti svoje treninga, prikuplja podatke, planirati buduće aktivnosti. Ukratko, u ovom vašem smartphone dobro može zamijeniti osobni trener. Danas u trgovini Google Play je program za svačiji ukus, za бегающих, plutajući, худеющих, велоездящих i jednostavno uživaju. Odabrali smo pet najboljih od njih i donosimo vam.

Endomondo Sports Tracker

Ovaj program, kao i mnoge druge sportske lokatori, u trenutku nastanka bilo namijenjeno isključivo za ljubitelje trčanja. Međutim, s vremenom u nju добавлялись sve nove i nove mogućnosti, i postupno Endomondo pretvorio u zgodan alat za popravljajući gotovo bilo koje vaše fizičke aktivnosti. Dodajte na tu društvenu komponentu, dostupnost, ili za korisnike za sve popularne platforme, audio trener, mogućnost natjecanja s virtualnim i stvarnim protivnicima i mnoge druge korisne funkcije. Naš pregled.

Sworkit

Vrijednost ovog programa je u tome što je pocket trener, ne samo za toliko popularna danas intervalnih treninga, ali i pomoći u provođenju nastavu na jogu, растяжке, разогреву pred glavni dio treninga. Sve vježbe se ovdje obavlja bez potrebe za bilo koju opremu i nikada ne ponavljaju, da vam neće dopustiti da dosadi tijekom treninga. Ta raznovrsnost čini Sworkit najbolji pocket trener za vježbanje kod kuće. Pregled.

Nike Training Club

Pred nama puni kompleksa treninga, koji sadrži planove više od 60 aktivnosti, razvijen od strane profesionalnih sportaša i trenera Nike. Ukupan broj vježbi, podnesenu u programu je više od 100 komada, većina se izvode samo sa težinom vlastitog tijela. Postavljanjem ovaj program i započeti prakticirati pod vodstvom virtualni trener, možete dobiti detaljne opise za svaki kompleks i ulazi u njega vježbe, uključujući video-demonstracije. Krenuti naprijed, vi ćete primiti dodatne upute, pa čak i nagrade za izvođenje vježbi.

RunKeeper

Ovaj program je najbliži konkurent Endomondo i ima otprilike istu funkcionalnost. Trenutno aplikacija uživati u više od 25 milijuna ljudi, a ta brojka svjedoči o njegovoj kvaliteti i mogućnostima. Uz pomoć ove džepne trener, možete pregledavati detaljne povijesti svoje treninge, pratiti svojim novim osobnim zapisima, biti prošireni plan nastave. Program ima jaku socijalnu komponentu, kroz integraciju sa Facebook i Twitter.

Just 6 Weeks

U trgovini dosta programa, obećavaju da za kratko vrijeme naučiti отжиматься 100 puta, подтягиваться 20 puta i tako dalje. Na njihovoj pozadini Just 6 Weeks ističe prekrasnim проработанным sučelje, pravi raspored napredak i svestranost, jer sadrži čak pet osnovnih vježbi. Na raspolaganju je izbor razine složenosti na rezultate testa fizičkog treninga, raspored treninga sa podsjetnike, detaljne statistike vježbi.

Na tom popisu dobrih aplikacija za sportaše, naravno, ne završava, i ja sam siguran da ćete dodati svoje komentare.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: